Vart kan man åka på klassresa?

Klassresa

Har ni tankar på att åka iväg på en efterlängtad klassresa? Ett spännande äventyr börjar alltid med en dröm. Vart drömmer ni om att åka på er klassresa? En lyckad klassresa behöver inte nödvändigtvis gå till Hawaii eller något annat exotiskt och avlägset resmål. Billiga klassresor kan vara minst lika bra, även om det är fullt möjligt för en klass att sälja så många delikatesser från DelikatessKungen att förtjänsten gott och väl räcker för att ta er allihop till andra sidan jordklotet och tillbaka igen.

Vill ni tjäna pengar till klassen eller tjäna pengar till laget för att ha råd med er drömresa kan ni finansiera den genom att sälja DelikatessKungens goda salami och cheddarost.

Här nedan ger vi förslag på klassresor och tips på vart man kan åka på klassresa.

Klassresa utomlands

Klassresa utomlands

Drömmer ni om att åka på en klassresa utomlands?

Att resa och byta miljö har så många positiva aspekter! Man laddar batterierna, man lär sig språk och får kunskaper om andra kulturer, om hur världen fungerar.

Läs mer här om olika klassresan utomlands

Gotland

Klassresa till Gotland

Kom iväg på en klassresa till Gotland. Vi snackar här om en ö mitt i Östersjön som bokstavligt talat kryllar av spännande och intressanta sevärdheter.

Gotland är ett minst sagt klassiskt resmål när det handlar om det här med att åka iväg på en klassresa.

Läs mer här

Göteborg

Klassresa till Göteborg

Åk på skolresa med klassen till Göteborg. Göteborg är Sveriges andra stad storleksmässigt och den femte största staden i Norden.

Göteborg är en helt perfekt stad att besöka vilken tid på året som helst. Det är med andra ord ett grymt resmål om man har planerat inför en skolresa eller något liknande. Här finns nämligen hur mycket som helst att se, göra, upptäcka och uppleva.

Läs mer här

Stockholm

Klassresa till Stockholm

Vad kan man göra under en klassresa till Stockholm? Ja, det är nästan lättare att vända på det hela och istället fråga vad man INTE kan göra under en klassresa till Stockholm.

Ni kommer nämligen inte att ha några som helst problem med att fylla dagarna under er klassresa med aktiviteter från morgon till kväll. Därför är och förblir Stockholm ett helt perfekt resmål för en klassresa.

Läs mer här

Vässarö

Klassresa till Vässarö

En klassresa till Vässarö kan nog utan några som helst problem beskrivas som Sveriges absolut bästa klassresa. Det är nämligen en klassresa som har precis allt; äventyr, spännande och lärorika upplevelser, en fantastisk natur, god mat och härlig gemenskap. Åker ni på klassresa till Vässarö så kommer ni att få vara med om en klassresa som går utanpå allt annat som ni någonsin har varit med om tidigare.

Läs mer här

London

Klassresa till London

En klassresa till London innehåller allt från spännande upptäcktsfärder i Europas största stad till en naturlig möjlighet att få praktisera sina kunskaper i engelska, världens mest talade språk.

Det finns hur mycket som helst att se, uppleva och göra under en skolresa till London. Nästa äventyr lurar hela tiden bakom nästa gatuhörn.

Läs mer här

klassresa

Klassresa – ett minne för livet

Alla minns sin första skolresa. Om det så går 50 år och man har glömt många av klasskamraterna kommer man fortfarande att komma ihåg vart man åkte på klassresa, pirret på resdagens morgon och hur det kändes att nå resmålet. Se därför till att skolresan blir ett fint minne. Välj resmål och aktiviteter under resan med omsorg, men räkna också med att improvisera, allt blir inte alltid helt som man tänkt sig.

Billiga klassresor till mer påkostade äventyr

Ingenting säger att en dyr klassresa blir bättre eller mer minnesvärd än en billig, men det är tråkigt att behöva välja med plånboken. Har ni lust att åka på en påkostad skolresa till någon europeisk storstad, se då till att göra resan möjlig. Vill ni istället ha en billigare resa bör ni istället hålla kostnaderna nere genom att resa i närområdet. Ta er ut i naturen, den är gratis! Försök att hitta ett enkelt boende och billiga sätt att resa. Det kan bli lika kul för det.

Alla våra delikatesser

Vart man kan åka på klassresa hänger på klasskassans storlek

Både dyra och billiga klassresor kan bli helt fantastiska, men det är skönt att slippa begränsa sig för att klasskassan ekar tom. För den skolklass som vill hålla alla möjligheter öppna är det aldrig försent att ge klasskassan ett tillskott. Många skolklasser har valt att tjäna pengar till klassresan genom att jobba ihop med DelikatessKungen och på samma sätt har många idrottsklubbar lyckats tjäna pengar till föreningen. Med oss säljer ni delikatesser som salami och cheddarost på er hemort, till såväl privatpersoner och företag, och genom kampanjer i sociala medier. Så vill ni åka på ett riktigt storslaget äventyr, misströsta inte! Se istället till att göra det möjligt.

Starta en försäljning