Hur mycket vill ni tjäna?

Ger er:

kr

Fraktavgifter kan tillkomma (läs mer)

Starta er försäljning idag!

Tjäna pengar till klasskassan

Dags att samla pengar till klassen? Här är förslag på bra saker att sälja med klassen. Vi på DelikatessKungen hjälper er att tjäna pengar till klassen genom att sälja populära och lättsålda delikatesser. Vi har lång erfarenhet när det gäller klassförsäljning och under årens lopp har många skolklasser över hela Sverige valt att samarbeta med oss när de ska sälja för klassen. En stor fördel är att klassen tjänar mellan 47-67 kronor per produkt, vilket gör att ni inte behöver säljer sälja mycket för att det ändå ska bli riktigt bra med klasspengar. Ju fler produkter ni säljer – desto högre förtjänst per produkt.

Så här fungerar det

Så här fungerar det att tjäna pengar till klassen

Steg 1

Beställ säljpaket

Utse en kontaktperson och beställ vårt kostnadsfria säljpaket, som innehåller allt säljmaterial ni behöver till klassförsäljningen.

Steg 2

Ta upp beställningar

Sälj våra omtyckta delikatesser till grannar, släktingar, arbetsplatser eller företagare. Ta enkelt upp beställningar i vår smidiga app eller genom egna säljsidor som varje deltagare får.

Steg 3

Leverera, ta betalt och behåll er vinst

Efter säljperioden skickar ni er order med exakt antal produkter era kunder beställt av er. Ni levererar till kunderna, tar betalt, och behåller er vinst direkt. Enkelt, eller hur?

Vad kan man sälja med klassen?

Klassförsäljning har länge varit ett populärt sätt att samla pengar till klassen. Man kan sälja nästan vad som helst: kaffe, te, kakor, toapapper … Att vi valt att jobba med delikatesser är för att vi upptäckt hur bra det funkar för försäljning till klassen. Det går snabbt att fylla på klasskassan och man har roligt under tiden. Det är ju det en klassförsäljning går ut på, klasspengar och glädje.

Omtyckta delikatesser att sälja med klassen

Ni säljer noggrant utvalda delikatesser för att samla ihop era klasspengar. Det har tagit oss många år av kvalitetstester att ta fram dessa produkter.

Resultatet är vår mycket uppskattade salami som finns i fem olika smaker, prisbelönt cheddarost, handgjorda belgiska chokladpraliner, ekologisk extra jungfruolivolja från Val Di Mazara, lyxig saltlakrits och de goda parmesanostarna Parmigiano Reggiano och Grana Padano.

Hög förtjänst för klassen

DelikatessKungens lättsålda kvalitetsprodukter är omtyckta av många och därmed enkla att sälja för klassen. Det gör jobbet att tjäna pengar till klassen lätt, och tack vare den höga förtjänsten behöver ni inte sälja många produkter för att tjäna riktigt bra med klasspengar.

Fördelar med DelikatessKungen när klassen vill tjäna pengar

 • -

  Omtyckta delikatesser – lätta för klassen att sälja

  Med kvalitetsprodukterna salami, cheddarost, pralinerolivolja, lakrits, Parmigiano Reggiano och Grana Padano finns det godsaker för alla – det är ett enkelt sätt att nå ert mål för klasskassan.

 • -

  Ger mycket pengar för klassen

  Med vår höga förtjänst på upp till 67 kr per såld produkt är det enkelt att nå era drömmar. Förra året gav en genomsnittsförsäljning 14 500 kronor i vinst per grupp. Få – om något annat – koncept ger lika mycket pengar.

 • -

  Inga utlägg – enkelt – sedan 1992

  Över 25.000 försäljningar ger rutin & verktyg som gynnar er. Ni ligger inte ute med några pengar. Att säljgrupper återkommer år efter år är ett gott betyg på att vårt koncept fungerar väldigt bra. Enkelt, riskfritt, lönsamt och dessutom för en väldigt bra sak!

Nöjda skolklasser

 • Anne-Kristine

  ”Vi är supernöjda med försäljningen! Vi sålde till grannar, släktingar och arbetsplatser.”

  Totalt sålde Munkedalsskola 419 produkter och tjänade 28.235 kr.

 • Tomas Nilsen

  ”Lättaste sättet att tjäna pengar till klassresa”

  Totalt sålde Nibbleskolan klass 5 1764 produkter och tjänade 128675 kr.

 • Susanne

  ”Inget har gett lika bra förtjänst som att sälja delikatesser! Barnen är fantastiska”

  Totalt sålde Sätilaskola klass 1 318 produkter och tjänade 21670 kr.

Säljmaterialet gör skillnad till er försäljning

När ni startar en försäljning ingår:

 • Säljkataloger till alla i klassen
 • Beställningslistor att dela ut till företag
 • Guide till en perfekt försäljning
 • Tillgång till vår smidiga app
 • Personlig webbshop
 • Information till kontaktperson
 • Varuprover

Dessutom går det att ladda ned ytterligare material från hemsidan.

Kolla i vårt säljmaterial

Mina sidor och egen webbshop

På Mina sidor kan kontaktpersonen och alla deltagare i klassen sköta allt som har med försäljningen att göra. Alla får en egen inloggning.

 • Lägg till beställningar och kunder
 • Se hur gruppen ligger till under försäljningen
 • Skicka in ordern på alla produkter
 • Och mycket mer!

Alla i klassen får även en varsin personlig webbshop som ni kan dela till vänner, familjen, kollegor till föräldrarna och på sociala medier. Ett utmärkt sätt att göra webbshoppen synlig.

Kunder lägger till en beställning direkt via webbshoppen och deltagaren godkänner beställningen i vår app eller på delikatesskungen.se.

Säljsida till deltagarna

Klassens förtjänst och bonus:

Alla som väljer att sälja till klassen ihop med DelikatessKungen tjänar pengar redan från den först sålda produkten, men det fiffiga är att olika bonusnivåer gör att det lönar sig att ligga i. Varje ny nivå i bonustrappan ger er mer pengar per produkt, och det redan från den först sålda produkten. Lyckas klassen sälja 300 produkter får ni dessutom en extra tusenlapp, rätt ner i klasskassan.tjäna pengar till klassen - Förtjänst

Företagspresenter ger extra klirr i klasskassan

DelikatessKungens produkter har blivit väldigt populära företagsgåvor bland företagen. Inte bara för att produkterna är av hög kvalitet, utan även för att de levereras i en presentkartong. Vänder sig klassen till företag med hjälp av säljmaterialet avsett för detta syfte kan försäljningen få sig en ordentlig skjuts.

Klassförsäljning – Så här enkelt är det för en skolklass att starta sin försäljning

Behöver ni tjäna pengar till klassen? Kanske behöver ni samla ihop klasspengar till en utflykt, en längre resa eller en stadig klasskassa för planering av framtida bruk?  Vad ni än har för planer för att tjäna pengar till klassen gäller det att jobba smart.

Det är verkligen enkelt att genomföra en försäljning till klassen med hjälp av DelikatessKungen. Vi förstår mycket väl att det kan vara besvärligt för en klass att välja vem man ska samarbeta med för att snabbt samla ihop pengar till klassen. Först behöver man skaffa sig en uppfattning om vad man tror säljer bäst och sedan vad man kan tjäna mest pengar på till klassen. Dessutom ska en hel klass komma överens om någonting man tror på och står för. Det viktigaste när man ska sälja med klassen är kanske att företaget klassen väljer att samarbeta med fungerar smärtfritt och har lång erfarenhet och kunskap av att hjälpa skolklasser med klassförsäljning.

30+ års erfarenhet av att hjälpa klasser med klasspengar

Vi har lång erfarenhet av att starta upp försäljningar och genomföra punktliga leveranser på utsatt tid. Vi har hjälpt klasser och föreningar i över 30 år och har väldigt bra koll på vad som fungerar och vad som inte gör det. Hos oss hamnar ni garanterat i goda händer när ni ska samla pengar till klassen! Ta upp beställningar – lägger er order – vi levererar produkterna – deltagarna levererar och tar betalt – ni betalar och behåller vinsten. Enkelt, riskfritt, lönsamt och dessutom för en väldigt bra sak!

En klassresa kan innehålla många skratt och mycket äventyr. Klasskassan används till något viktigt som blir ett mycket värdefullt minne man kan bära med sig resten av sitt liv.

Tips hur ni kan tjäna pengar till klassen

Oavsett om ni ska på klassresa till den närmaste staden eller utanför Sverige behöver ni göra någon slags klassförsäljning för att samla pengar till klassen. Man kan baka, arrangera ett disco eller planera andra aktiviteter på egen hand, men nackdelen är att detta kan ta väldigt mycket tid från deltagarna och de som behöver anordna detta. Dessutom behövs det eventuellt någon form av tillstånd. Det viktiga i slutändan är förstås att klassen hjälps åt med att samla ihop pengar till ett gemensamt mål för klasskassan.

Vårt tips är att göra en ordentlig och planerad klassförsäljning hellre än tre halvdana. På så sätt blir det mycket roligare och effektivare att snabbt samla ihop pengar till klassen.

Vi hjälper er med klassförsäljningen

Vi på DelikatessKungen hjälper er med allt som har med klassförsäljningen att göra. Med oss säljer ni lättsålda delikatesser som är populära bland många.

Vi har som sagt hjälpt skolklasser och föreningar under väldigt många år, över 25 000 grupper har finansierat sina aktiviteter med vår hjälp. Vi är väldigt tacksamma för detta och det inspirerar oss verkligen när klasser återkopplar till oss för att berätta vad de gjort med pengarna.

Vi har väldigt höga krav på oss själva och vår service. Detta får vi verkligen kredd för från våra nöjda kunder som testat att sälja till klassen eller klubblaget. Försäljningen av våra produkter har hittills givit över 175 miljoner kronor till klasser och föreningar runt om i hela landet vilket vi är enormt stolta över.

Läser mer hur ni kan tjäna extra pengar till laget eller föreningen.

Tjäna pengar till klassen – vanliga frågor och svar

Vad kan man sälja med klassen för att tjäna pengar?

DelikatessKungen har ett brett utbud av populära delikatesser. Storsäljaren salami i fem smaker, den lagrade cheddarosten, två olika parmesanostar, ekologisk olivolja och sötsakerna, handgjorda chokladpraliner och prisbelönt lakrits. Snittvinsten för en klassförsäljning är 14 500 kr per grupp, men ingenting hindrar er från att sälja för mer.

Vad är bäst att sälja med klassen?

Styrkan i DelikatessKungens produktutbud är mångfalden. Någon kund älskar salami, en annan olivolja eller praliner, men det är variationen i utbudet som kommer att ge er de stora pengarna, det faktum att ni har många olika saker att sälja med klassen, till olika priser. På det sättet är allt bäst. Utbudet ger också möjligheter till merförsäljning. Den som köper cheddarost till ostbrickan kan även vilja ha olivolja eller salami.

Varför delikatesser istället för att sälja andra saker med klassen?

Många som testat olika produkter att sälja för klassen återkommer till delikatesser när de hittat DelikatessKungen. En klassförsäljning med DelikatessKungen skiljer sig från andra produkter. Vinsten per produkt är generellt sett högre, varumärket väl inarbetat och DelikatessKungens app ger gruppens kontaktperson större kontroll över försäljningen. Detta avspeglar sig också i kundernas omdömen. Det genomsnittliga kundbetyget är 4,8 av 5 och 98,7 % av de grupper som sålt delikatesser kan tänka sig att göra det igen.

Vad kan man sälja med klassen till jul?

Julen är en av DelikatessKungens högsäsonger. Många köper in delikatesser eftersom de både passar att ha hemma inför helgerna med mycket besök av släkt och vänner, och för att de passar bra som presenter, antingen när man själv ska på middagsbjudning och som rena julklappar. Vem skulle inte vilja ha en lagrad cheddarost, en god ekologisk jungfruolivolja eller en kartong handgjorda belgiska chokladpraliner? Ska ni sälja med klassen passar det därför bra att sälja DelikatessKungens produkter inför jul.

Hur mycket klasspengar kan vi få ihop till klasskassan?

Använder man delikatessförsäljning för att samla pengar till klassen tjänar man pengar från första produkten man säljer. Försäljningen är provisionsbaserad så ju mer man säljer, desto mer pengar blir det till klasskassan. Det bästa är att det inte finns något tak för hur mycket klasspengar man kan tjäna ihop. Det kanske bara blir några tusen om ni inte går in för försäljningen, men snittet per grupp ligger på 14 500 kr och om ni satsar stenhårt kan ni tjäna mångdubbelt det på er försäljning till klassen.

Hur mycket vill ni tjäna?

Ger er:

kr

Fraktavgifter kan tillkomma (läs mer)

Starta er försäljning idag!

Sälj delikatesser och tjäna upp till 67 kr i vinst per produkt

Vårt koncept har genom åren visat sig ge väldigt mycket pengar till skolklasser och föreningar. Vi har hjälpt över 25 000 grupper sedan 1992 att tjäna pengar på omtyckta och lättsålda delikatesser.

Så enkelt fungerar det