Tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen

Tjäna pengar till klassen

Behöver ni tjäna pengar till klassen? Kanske behöver ni samla ihop pengar till en utflykt, en längre resa eller en stadig klasskassa för planering av framtida bruk? Kanske behövs det tjänas lite extra pengar till klasskassan, till välgörenhet eller något större inköp till klassen eller skolan? Vad ni än har för planer för att tjäna pengar till klassen gäller det att jobba smart.

Hur ska ni tjäna pengar?

Man kan baka, arrangera ett disco eller planera någon annan aktivitet på egen hand, men nackdelen är att detta kan ta väldigt mycket tid från deltagarna och de som behöver anordna detta. Dessutom behövs det eventuellt någon form av tillstånd. Det viktiga i slutändan är förstås att klassen hjälps åt med att samla ihop pengar till ett gemensamt mål.

Med DelikatessKungens kvalitetsprodukter behöver ni inte sälja många produkter per person då förtjänsten är väldigt hög per produkt. Det är inte bara våra lättsålda produkter som gör det enkelt för er. Vi hjälper er dessutom genom hela försäljningen med vår expertis, allt säljmaterial och med den senaste tekniken.

Tjäna pengar till klassen som Åkers Styckebruk IF

glad

Klassförsäljning

En klassresa kan innehålla många äventyr, skratt och mycket äventyr. Det blir något viktigt och ett mycket värdefullt minne som man kan bära med sig av resten av sitt liv.

Oavsett som ni ska på klassresa till den närmaste staden eller utanför Sverige behöver ni göra någon slags klassförsäljning för att tjäna ihop pengar till klasskassan. Vi tipsar att göra en ordentlig och planerad klassförsäljning än tre halvdana. På så sätt blir det mycket roligare och effektivare att tjäna ihop pengar till klassen.

Vi på DelikatessKungen hjälper er med allt som har med klassförsäljningen och göra. Med oss säljer ni lättsålda delikatesser som är populära bland många.

 

Hur enkelt är det?

Det är verkligen enkelt att genomföra en försäljning till klassen med hjälp av Delikatesskungen. Vi förstår mycket väl att det kan vara besvärligt för en klass att välja vem man ska samarbeta med för att samla ihop intäkter till klassen. Först behöver man skaffa sig en uppfattning om vad man tror säljer bäst och sedan vad man kan tjäna mest pengar på till klassen. Dessutom ska en hel klass komma överens om någonting man tror på och står för. Det viktigaste är kanske att företaget klassen väljer att samarbeta med fungerar smärtfritt och har lång erfarenhet och kunskap av att hjälpa skolklasser.

Vi har lång erfarenhet av att starta upp försäljningar och genomföra punktliga leveranser på utsatt tid. Vi har hjälpt klasser och föreningar över 20 år och har väldigt bra koll på vad som fungerar och vad som inte fungerar. Hos oss hamnar ni garanterat i goda händer! Ta upp beställningar – Lägg er order – Vi levererar produkterna – Deltagarna levererar och tar betalt – Ni betalar oss och behåller vinsten. Enkelt, riskfritt, lönsamt och dessutom för en väldigt bra sak!

 

Ni behöver inte sälja många produkter för att tjäna mycket pengar till klassen

produkter

Företagspresenter

DelikatessKungens produkter har blivit väldigt populära företagsgåvor bland företagen. Inte bara för att produkterna är av hög kvalité, utan även för att de levereras i en presentkartong. Vänder sig klassen till företag med hjälp av säljmaterialet avsett för detta syfte kan försäljningen få sig en ordentlig skjuts.

Vilka är vi och varför välja oss

Vi har som sagt hjälpt skolklasser och föreningar under väldigt många år, över 20.000 grupper har finansierat sina aktiviteter med vår hjälp. Vi är väldigt tacksamma för detta och det inspirerar oss verkligen när klasser återkopplar till oss för att berätta vad de gjort med pengarna.

Vi har väldigt höga krav på oss själva och vår service. Detta får vi verkligen credd för från våra nöjda kunder. Försäljningen av våra produkter har hittills givit över 110 miljoner kronor till klasser och föreningar runt om i hela landet vilket vi är enormt stolta över.

tummen upp

quote Samarbetet är helt oslagbart! Aldrig har det gått så bra att tjäna pengar tidigare.

Totalt fick klassen ihop 30.500 kr till klasskassan!
Tjäna pengar som Klass 5 i Nibbleskolan i Köping
Klass 5 i Nibbleskolan i Köping

quote Det gick skitbra! Vi sålde fler än 300 korvar.

Klass 4 i Centralskolan i Storuman tjänade 24 050 kronor.
Tjäna pengar som Klass 4 i Centralskolan
Klass 4 i Centralskolan

quote Vi tjänade 31.396 kronor och åkte till London med klassen!

Evacaisa Arvidsson, lärare
Tjäna pengar som Nästegårdsskolan i Kvänum
Nästegårdsskolan i Kvänum