Tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen

Tjäna 20500 kronor till klassen

Så här fungerar det
Omtyckta delikatesser - lätta att sälja

Omtyckta delikatesser - lätta att sälja

Med kvalitetsprodukterna salami, ost och praliner finns godsaker för alla - det är ett enkelt sätt att nå ert mål.

Ger mycket pengar

Ger mycket pengar

En genomsnittsförsäljning gav 13 780 kronor (212 sålda produkter) julen 2014. Få om något annat koncept ger lika mycket pengar.

Inga utlägg - enkelt - sedan 1992

Inga utlägg - enkelt - sedan 1992

Över 15 000 försäljningar ger rutin & verktyg som gynnar er. Ni ligger inte ute med några pengar.

Erbjudande inför Påsk!

Tjäna enkla pengar inför Sveriges största mathelg! Ni får 1200 kr extra i bonus när ni säljer minst 150 produkter. Boka det kostnadsfria säljpaket för att ta del av erbjudandet! Beställ säljpaket nu »

quote Vi tjänade in 57.000:- till klassen på väldigt kort tid. Både släkt, vänner och grannar köpte salami och cheddarost.

Totalt sålde 70 elever Åkerö skola 486 paket salami och 371 paket cheddarost!
Tjäna pengar som Carina Bramstedt
Carina Bramstedt

quote Det gick skitbra! Vi sålde fler än 300 korvar.

Klass 4 i Centralskolan i Storuman tjänade 24 050 kronor.
Tjäna pengar som Klass 4 i Centralskolan
Klass 4 i Centralskolan

quote Att sälja Delikatesskungens salami är ett perfekt sätt att kunna tjäna de pengar som behövs till klassen.

19 elever tjänade 31395 kronor.
Tjäna pengar som Nästegårdsskolan i Kvänum
Nästegårdsskolan i Kvänum

Tjäna pengar till klassen

Behöver ni tjäna pengar till klassen? Kanske behöver ni samla ihop pengar till en utflykt, en längre resa eller en stadig klasskassa för planering av framtida bruk? Kanske behövs det tjänas lite extra pengar till klasskassan, till välgörenhet eller något större inköp till klassen eller skolan? Vad ni än har för planer för att tjäna pengar till klassen gäller det att jobba smart. Visst kan man baka, arrangera ett disco eller planera någon annan aktivitet på egen hand, men nackdelen är att detta kan ta väldigt mycket tid från deltagarna och de som behöver anordna detta. Dessutom behövs det eventuellt någon form av tillstånd. Det viktiga i slutändan är förstås att klassen hjälps åt med att samla ihop pengar till ett gemensamt mål. Med DelikatessKungens kvalitetsprodukter behöver ni inte sälja många produkter per person då förtjänsten är väldigt hög per produkt. Det är inte bara våra lättsålda produkter som gör det enkelt för er. Vi hjälper er dessutom genom hela försäljningen med vår expertis, allt säljmaterial och med den senaste tekniken.

Hur enkelt är det?

Det är verkligen enkelt att genomföra en försäljning till klassen med hjälp av Delikatesskungen. Vi förstår mycket väl att det kan vara besvärligt för en klass att välja vem man ska samarbeta med för att samla ihop intäkter till klassen. Först behöver man skaffa sig en uppfattning om vad man tror säljer bäst och sedan vad man kan tjäna mest pengar på till klassen. Dessutom ska en hel klass komma överens om någonting man tror på och står för. Det viktigaste är kanske att företaget klassen väljer att samarbeta med fungerar smärtfritt och har lång erfarenhet och kunskap av att hjälpa skolklasser. Vi har lång erfarenhet av att starta upp försäljningar och genomföra punktliga leveranser på utsatt tid. Vi har hjälpt klasser och föreningar över 20 år och har väldigt bra koll på vad som fungerar och vad som inte fungerar. Hos oss hamnar ni garanterat i goda händer! Ta upp beställningar - Lägg er order - Vi levererar produkterna - Deltagarna levererar och tar betalt - Ni betalar oss och behåller vinsten. Enkelt, riskfritt, lönsamt och dessutom för en väldigt bra sak!

Företagspresenter

DelikatessKungens produkter har blivit väldigt populära företagsgåvor bland företagen. Inte bara för att produkterna är av hög kvalité, utan även för att de levereras i en presentkartong. Vänder sig klassen till företag med hjälp av säljmaterialet avsett för detta syfte kan försäljningen få sig en ordentlig skjuts.

Vilka är vi och varför välja oss

Vi har som sagt hjälpt skolklasser och föreningar under väldigt många år, över 20.000 grupper har finansierat sina aktiviteter med vår hjälp. Vi är väldigt tacksamma för detta och det inspirerar oss verkligen när klasser återkopplar till oss för att berätta vad de gjort med pengarna. Vi har väldigt höga krav på oss själva och vår service. Detta får vi verkligen credd för från våra nöjda kunder. Försäljningen av våra produkter har hittills givit över 110 miljoner kronor till klasser och föreningar runt om i hela landet vilket vi är enormt stolta över.

 

Säljtips - tjäna pengar