Tjäna pengar till klassen

Behöver ni tjäna pengar till klassen? Kanske behöver ni samla ihop pengar till en utflykt, en längre resa eller en stadig klasskassa för planering av framtida bruk? Vad ni än har för planer för att tjäna pengar till klassen gäller det att jobba smart.

Steg 1

Beställ säljpaket

Utse en kontaktperson och beställ vårt kostnadsfria säljpaket, som innehåller allt säljmaterial ni behöver till försäljningen.

Steg 2

Ta upp beställningar

Sälj våra omtyckta delikatesser till grannar, släktingar, arbetsplatser eller företagare. Ta enkelt upp beställningar i vår smidiga app eller genom egna säljsidor som varje deltagare får.

Steg 3

Leverera, ta betalt och behåll er vinst

Efter säljperioden skickar ni er order med exakt antal produkter era kunder beställt av er. Ni levererar till kunderna, tar betalt, och behåller er vinst direkt. Enkelt, eller hur?

Klassförsäljning

En klassresa kan innehålla många skratt och mycket äventyr. Det blir något viktigt och ett mycket värdefullt minne som man kan bära med sig av resten av sitt liv.

Oavsett som ni ska på klassresa till den närmaste staden eller utanför Sverige behöver ni göra någon slags klassförsäljning för att tjäna ihop pengar till klasskassan. Vi tipsar att göra en ordentlig och planerad klassförsäljning än tre halvdana. På så sätt blir det mycket roligare och effektivare att tjäna ihop pengar till klassen.

Vi på DelikatessKungen hjälper er med allt som har med klassförsäljningen och göra. Med oss säljer ni lättsålda delikatesser som är populära bland många.

Nöjda skolklasser

 • Anne-Kristine

  ”Vi är supernöjda med försäljningen! Vi sålde till grannar, släktingar och arbetsplatser.”

  Totalt sålde Munkedalsskola 419 produkter och tjänade 28.235 kronor.

 • Tomas Nilsen

  ”Lättaste sättet att tjäna pengar till klassresa”

  Totalt sålde Nibbleskolan klass 5 1764 produkter och tjänade 128675 kronor.

 • Susanne

  ”Inget har gett lika bra förtjänst som att sälja delikatesser! Barnen är fantastiska”

  Totalt sålde Sätilaskola klass 1 318 produkter och tjänade 21670 kronor.

Omtyckta delikatesser

Hur ska ni tjäna pengar?

Man kan baka, arrangera ett disco eller planera någon annan aktivitet på egen hand, men nackdelen är att detta kan ta väldigt mycket tid från deltagarna och de som behöver anordna detta. Dessutom behövs det eventuellt någon form av tillstånd. Det viktiga i slutändan är förstås att klassen hjälps åt med att samla ihop pengar till ett gemensamt mål.

Med DelikatessKungens kvalitetsprodukter behöver ni inte sälja många produkter per person då förtjänsten är väldigt hög per produkt. Det är inte bara våra lättsålda produkter som gör det enkelt för er. Vi hjälper er dessutom genom hela försäljningen med vår expertis, allt säljmaterial och med den senaste tekniken.

 • -

  Omtyckta delikatesser – lätta att sälja

  Med kvalitetsprodukterna salami, cheddarost, praliner, olivolja samt dragerad lakrits & mandel finns det godsaker för alla – det är ett enkelt sätt att nå ert mål.

 • -

  Ger mycket pengar

  Med vår höga förtjänst på upp till 67 kr per såld produkt är det enkelt att nå era drömmar. Förra året gav en genomsnittsförsäljning 14 500 kronor i vinst per grupp. Få om något annat koncept ger lika mycket pengar.

 • -

  Inga utlägg – enkelt – sedan 1992

  Över 25.000 försäljningar ger rutin & verktyg som gynnar er. Ni ligger inte ute med några pengar. Att säljgrupper återkommer år efter år är ett gott betyg på att vårt koncept fungerar väldigt bra. Enkelt, riskfritt, lönsamt och dessutom för en väldigt bra sak!

Hur enkelt är det?

Det är verkligen enkelt att genomföra en försäljning till klassen med hjälp av DelikatessKungen. Vi förstår mycket väl att det kan vara besvärligt för en klass att välja vem man ska samarbeta med för att samla ihop intäkter till klassen. Först behöver man skaffa sig en uppfattning om vad man tror säljer bäst och sedan vad man kan tjäna mest pengar på till klassen. Dessutom ska en hel klass komma överens om någonting man tror på och står för. Det viktigaste är kanske att företaget klassen väljer att samarbeta med fungerar smärtfritt och har lång erfarenhet och kunskap av att hjälpa skolklasser.

Vi har lång erfarenhet av att starta upp försäljningar och genomföra punktliga leveranser på utsatt tid. Vi har hjälpt klasser och föreningar i snart 30 år och har väldigt bra koll på vad som fungerar och vad som inte fungerar. Hos oss hamnar ni garanterat i goda händer! Ta upp beställningar – Lägg er order – Vi levererar produkterna – Deltagarna levererar och tar betalt – Ni betalar oss och behåller vinsten. Enkelt, riskfritt, lönsamt och dessutom för en väldigt bra sak!

Företagspresenter

DelikatessKungens produkter har blivit väldigt populära företagsgåvor bland företagen. Inte bara för att produkterna är av hög kvalitet, utan även för att de levereras i en presentkartong. Vänder sig klassen till företag med hjälp av säljmaterialet avsett för detta syfte kan försäljningen få sig en ordentlig skjuts.

Hur mycket vill ni tjäna?

Ger er:

kr

Starta er försäljning idag!

Upp till 67 kr i vinst per produkt

En av det stora fördelarna med DelikatessKungens koncept är att ni inte behöver sälja mycket för att det ändå skall bli riktigt bra med pengar. Ju fler produkter ni säljer – desto högre förtjänst per produkt!

Så här fungerar det
Tra glada barn

Vilka är vi och varför välja oss

Vi har som sagt hjälpt skolklasser och föreningar under väldigt många år, över 25.000 grupper har finansierat sina aktiviteter med vår hjälp. Vi är väldigt tacksamma för detta och det inspirerar oss verkligen när klasser återkopplar till oss för att berätta vad de gjort med pengarna.

Vi har väldigt höga krav på oss själva och vår service. Detta får vi verkligen credd för från våra nöjda kunder. Försäljningen av våra produkter har hittills givit över 170 miljoner kronor till klasser och föreningar runt om i hela landet vilket vi är enormt stolta över.