Säljmaterialet – Gör skillnad på er försäljning

Här finner du allt säljmaterial som ingår när ni startar en försäljning, allt från säljfoldrar, beställningslista, säljtips, reklamblad, app, personlig webbshop, information till kontaktperson samt varuprover. Kontakta oss gärna om ni behöver mer tryckt informationsmaterial!

#

Produktkatalog vår och sommar 2024

Säljkatalogen med beställningslistan är fullmatad med inspiration för era kunder, bilder på delikatesserna och information om konsumenttävlingar.

#

Försäljningsguiden

Alla deltagare får en guide med information hur man skapar ett konto, lägger till beställningar, hur webbshoppen fungerar och en massa andra tips! Försäljningsguiden följer med produktkatalogen till alla deltagare.

Sociala medier

Bilder till sociala medier

Ett utmärkt sätt att nå ut till många personer i sin närhet är att berätta att ni säljer delikatesser på sociala medier, såsom Facebook och Instagram.

Här hittar du passande bilder i olika format. Välj en bild och skriv länken till din personliga webbshop. Alla beställningar från webbshoppen måste deltagaren godkänna eller avslå på Mina sidor.

Ladda ned bilder till sociala medier här

Försäljningstips

Vi nämner flera säljtips som kan boosta din försäljning till max. Vi har över 25 år erfarenhet av försäljningar genom skolklasser och föreningar och har listat upp de bästa tipsen.

Läs våra försäljningstips

Tra glada barn

Titta på vår film för att få inspiration och förklaring hur en försäljning går till.