Tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen

Säljmaterialet

Säljpaket

ladda ner extra säljmaterial

försäljningstips

Säljmaterialet – Gör skillnad på er försäljning

Här finner du allt säljmaterial som ingår när ni startar en försäljning, allt från säljfoldrar, beställningslista, säljtips, reklamblad, information till kontaktperson samt varuprover. Dessutom går det att ladda ned ytterligare material från hemsidan tex vykort och reklamblad till företagare.

Säljfoldrar, säljtips och reklamblad– till alla deltagare

Säljfoldern med beställningslistan är fullmatad med inspiration för era kunder, bilder på delikatesserna och information konsumenttävlingar. Och så även tips för företag som kan köpa salami, cheddarost, praliner, olivolja och dragerad lakrits & mandel till kunder och anställda, perfekt present exempelvis till jul eller påsk. Säljtips – inspirerar till mer försäljning!

Säljkatalog

Beställningslista och vykort

Färdiga beställningslistor till företagare/chefer och arbetsplatser. Be mamma, pappa, syskonen, släktingar, och familjens vänner att dela ut beställningslistor på deras jobb och kanske lägga ut på deras fikabord.

På vår hemsida finns det vykort att skriva ut och dela ut till grannar. Här hittar du vykort att skriva ut. 

beställningslista

Smakprov till alla deltagare

Vi skickar alltid ut smakprover till alla i gruppen för att kunna få smaka på en produkt i vårt sortiment. Årets två nyheter är en extra ekologisk jungfruolivolja och dragerade lakrits & mandel.

Nu får alla deltagare ett smakprov av en av årets nyheter och det är vår goda lakrits & mandel som är dragerad med exklusiv belgisk choklad.

Dragerad lakrits och mandel

Instruktionsfilm och vägledning för kontaktpersonen.

Filmen på hemsidan och i appen ger er inspiration och förklarar hur det går till. Dessutom får kontaktpersonen välkomstinformation med exempelvis tips på bra saker att gå igenom innan försäljningen påbörjas.


Läs mer om hur det fungerar + Förtjänsten här »

Kontaktperson