Säljmaterialet – Gör skillnad på er försäljning

SäljfolderHär finner du allt säljmaterial som ingår när ni startar en försäljning, allt från säljfoldrar, beställningslista, säljtips, reklamblad, information till kontaktperson samt varuprover. Dessutom går det att ladda ned ytterligare material från hemsidan tex vykort och reklamblad till företagare.

Säljfoldrar, säljtips och reklamblad– till alla deltagare

Säljfoldern med beställningslistan är fullmatad med inspiration för era kunder, bilder på delikatesserna och information konsumenttävlingar. Och så även tips för företag som kan köpa salami, Cheddarost och praliner till kunder och anställda, perfekt present exempelvis till jul eller påsk. Säljtips – inspirerar till mer försäljning!

SäljmaterialReklamblad och vykort

Färdiga reklamblad till företagare/chefer och arbetsplatser, samt vykort att dela ut till alla dina grannar finns att skriva ut på hemsidan.

dk-smakproverSmakprov till alla deltagare

Låt kunderna provsmaka den goda salamin när beställningar tas upp. Alla deltagarna får ett paket med ca 15 skivor av kryddsalamin som kommer med säljstödet i en gemensam kylväska, som gruppen får behålla.

Info till kontaktpersonen

Instruktionsfilm och vägledning för kontaktpersonen.

Filmen på hemsidan och i appen ger er inspiration och förklarar hur det går till. Dessutom får kontaktpersonen välkomstinformation med exempelvis tips på bra saker att gå igenom innan försäljningen påbörjas.


Läs mer om hur det fungerar + Förtjänsten här »