Säljpaket

Säljmaterialet – Gör skillnad på er försäljning

SäljkatalogHär finner du allt säljmaterial som ingår när ni startar en försäljning, allt från säljfoldrar, beställningslista, säljtips, reklamblad, information till kontaktperson samt varuprover. Dessutom går det att ladda ned ytterligare material från hemsidan tex vykort och reklamblad till företagare.

Säljfoldrar, säljtips och reklamblad– till alla deltagare

Säljfoldern med beställningslistan är fullmatad med inspiration för era kunder, bilder på delikatesserna och information konsumenttävlingar. Och så även tips för företag som kan köpa salami, Cheddarost och praliner till kunder och anställda, perfekt present exempelvis till jul eller påsk. Säljtips – inspirerar till mer försäljning!

Beställningslista, vykort och reklambladBeställningslista och vykort

Färdiga beställningslistor till företagare/chefer och arbetsplatser, samt vykort att dela ut till alla dina grannar finns att skriva ut på hemsidan.

smakprov lakritsSmakprov till alla deltagare

Låt kunderna provsmaka den goda salamin när beställningar tas upp. Alla deltagarna får ett paket med ca 15 skivor av kryddsalamin som kommer med säljstödet i en gemensam kylväska, som gruppen får behålla.

Kontaktperson

Instruktionsfilm och vägledning för kontaktpersonen.

Filmen på hemsidan och i appen ger er inspiration och förklarar hur det går till. Dessutom får kontaktpersonen välkomstinformation med exempelvis tips på bra saker att gå igenom innan försäljningen påbörjas.


Läs mer om hur det fungerar + Förtjänsten här »

Två fantastiska nyheter!

En prisbelönt italiensk ekologisk extra jungfruolivolja utöver det vanliga! Noggrant utvald från Siciliens skyddade ursprungsområde Val Di Mazara. Läs mer »

Äkta svenskt handgjord lakrits och mandlar av högsta kvalitet dragerade i exklusiv belgisk choklad. Läs mer »