Tjäna pengar till föreningen

Hur mycket vill ni tjäna?

Ger er:

kr

Fraktavgifter kan tillkomma (läs mer)

Starta er försäljning idag!

Tjäna pengar till er förening enkelt

Ska din idrottsförening åka på träningsläger, spela en cup eller göra något annat spännande där ni behöver ett tillskott på pengar? Er förening kanske behöver pengar för inköp av material eller till en resa? Oavsett vilket är försäljning en väg att nå era mål.

Så här enkelt fungerar det

Steg 1

Beställ säljpaket

Utse en kontaktperson och beställ vårt kostnadsfria säljpaket, som innehåller allt säljmaterial ni behöver till försäljningen.

Steg 2

Ta upp beställningar

Sälj våra omtyckta delikatesser till grannar, släktingar, arbetsplatser eller företagare. Ta enkelt upp beställningar i vår smidiga app eller genom egna säljsidor som varje deltagare får.

Steg 3

Leverera, ta betalt och behåll er vinst

Efter säljperioden skickar ni er order med exakt antal produkter era kunder beställt av er. Ni levererar till kunderna, tar betalt, och behåller er vinst direkt. Enkelt, eller hur?

Vi hjälper er med föreningsförsäljningen

Hos DelikatessKungen erbjuder vi välsmakande och lättsålda kvalitetsprodukter som kan hjälpa er dryga ut föreningskassan. Vi bistår inte bara med produkter, utan även med tips om smart föreningsförsäljning och hur ni bäst kan tjäna extra pengar. Vi på DelikatessKungen hjälper er gärna med vår långvariga expertis att på ett enkelt och roligt sätt sälja till föreningar.

DelikatessKungen ger er möjlighet att tjäna pengar snabbt till föreningen genom att sälja populära och efterfrågade kvalitetsprodukter. Vi har samarbetat med och hjälpt många föreningar (över 25.000 grupper) runt om i hela Sverige.

Föreningarnas mål skiljer sig naturligtvis mycket åt inbördes. Vi ger mycket intäkter tillbaka till föreningen och garanterar ett bra klirr i kassan. En av de stora fördelarna med DelikatessKungens koncept är att ni inte behöver sälja så många produkter för att tjäna bra med pengar.

Det finns dessutom ett bonussystem. Ju fler produkter ni säljer, desto högre blir förtjänsten per produkt! Vi utvecklar ständigt vår app som gör det superenkelt för kontaktpersonen och deltagarna.

Nöjda föreningar

 • Tomas Karlsson

  ”Allt funkar ju så himla bra! Många frågar när vi ska sälja igen. Samma personer köper år efter år, så det är väldigt lättsålt.”

  Totalt sålde Balrog Innebandyklubb 1886 produkter och tjänade 123.980 kr.

 • Sebastian Selegård

  ”För vinsten åkte vi på träningsläger i Barcelona. Vi kommer absolut samarbeta med DelikatessKungen igen!”

  Totalt sålde Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb 347 produkter och tjänade 23.555 kr.

 • Caroline Karlsson

  ”Lättförtjänta pengar! Produkterna är uppskattade bland kunder och mycket lättsålda! Vi köpte en ponny för pengarna.”

  Totalt sålde Strömsunds Ridklubb 474 produkter och tjänade 31.810 kr.

 • Magdalena Wallfur

  ”Delikatesskungen är bekanta för många och har omtyckta produkter, så det var ett lätt val när vi skulle starta en försäljning.”

  Totalt sålde Gällivare Sportklubb 539 produkter och tjänade 37.235 kr.

Sälj eftertraktade delikatesser

Ni tjänar pengar till er förening när ni säljer våra omtyckta salamis som är Sveriges mest köpta, vår prisbelönta cheddarost som den berömde TV-kocken Gordon Ramsay kallat ”världens bästa cheddar”, underbara belgiska praliner av högsta klass, lyxig saltlakrits, ekologisk extra jungfruolivolja från Italien, Parmigiano Reggiano och Grana Padano. Det är både enkelt och smidigt att tjäna pengar till din förening med hjälp av DelikatessKungen.

Föreningsförsäljning – Så här enkelt går det till

Ni tar först upp beställningar med allt säljmaterial som ingår i säljpaket. Vi levererar därefter exakt antal produkter ni behöver vilket betyder att ni inte behöver oroa er för returer och annat besvär, utan kan fokusera på att tjäna pengar på bästa sätt. DelikatessKungen hjälper föreningar att samla in pengar snabbt och ni är alltid i fokus!

 • Ikon

  Säljs av skolklasser & föreningslivet

  Våra produkter säljs av och stöttar skolklasser, lag och föreningar.

 • Ikon

  Hög förtjänst

  Enkelt att tjäna mycket pengar. Ni tjänar upp till 67 kronor per produkt.

 • Ikon

  Många nöjda kunder

  Mer än 99% kan tänka sig att sälja igen.

Tjäna pengar till föreningen

Tjäna pengar till förening ­– 3 tips för en lyckad försäljning

 • Försök pricka in den bästa försäljningsperioden. Tiden runt påsk och jul är då man brukar kunna sälja som flest delikatesser. Andra tider på året går försäljningen såklart också bra. Det kan även vara bra att se till att andra föreningar i området inte säljer samtidigt, då det skapar onödig konkurrens.
 • Nyttja alla kontakter ni har. Se till att höra av er till såväl grannar, vänner och släkt, som föräldrarnas arbetskamrater. Ni kan även skicka länk till er webbshop till alla i kontaktlistan på mobilen, samt ta hjälp av sociala medier för att nå ut till fler.
 • Sälj till företag. Genom att uppmärksamma företag och arbetsplatser om att ni säljer produkter från DelikatessKungen kan man ganska lätt sälja större mängder. Ni kan exempelvis tipsa företag om att ge sina anställda en företagsgåva från DelikatessKungen i julklapp eller sommarpresent.

Företagsgåvor ger extra klirr i föreningskassan

Det finns många företag som gärna köper DelikatessKungens produkter som företagspresenter till kunder och anställda. Vi skickar med ett speciellt säljmaterial för företag och arbetsplatser som underlättar er försäljning. Detta finns med i säljpaketet tillsammans med övrigt säljmaterial som ni får vid säljstart. Som sagt, glöm inte att sälja till företag, detta brukar ge ett rejält tillskott till föreningskassan.

Delikatesskungen logga

Vi hjälper er hela vägen

Vårt fokus är att hjälpa er att tjäna pengar till föreningen och uppfylla ert mål. Vi har hjälpt mer än 25.000 skolklasser, lag och föreningar sedan 1992 och de har sammanlagt dragit in över 250 miljoner kronor till deras kassor genom att sälja våra produkter.

Vi vill ge er den bästa möjligheten att tjäna ihop pengar till föreningen med lättsålda produkter och stöd med allt från säljfoldrar, reklamblad och beställningslistor till säljtips, varuprover och vår smarta mobilapp.

Vi stöttar er med stöd genom hela försäljningstiden, självklart även innan och efter. Hör av dig till oss om din förening vill få mer information hur en försäljning går till.

Läs mer hur ni kan tjäna extra pengar till klassen eller laget.

Starta en försäljning Beställ gratis information