Tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen

Tjäna pengar till föreningen

Ska din idrottsförening åka på träningsläger, spela en cup eller göra något annat spännande där ni behöver ett tillskott på pengar? Er förening kanske behöver pengar för inköp av material eller till en resa? Oavsett vilket är försäljning en väg att nå era mål

Vi hjälper er att nå era drömmar

Hos DelikatessKungen erbjuder vi välsmakande och lättsålda kvalitetsprodukter som kan hjälpa er dryga ut föreningskassan. Vi bistår inte bara med produkter, utan även med tips om smart föreningsförsäljning och hur ni bäst kan tjäna extra pengar. Vi på DelikatessKungen hjälper er gärna med vår långvariga expertis att på ett enkelt och roligt sätt sälja till föreningar.

DelikatessKungen ger er möjlighet att tjäna pengar till föreningen genom att sälja populära och efterfrågade kvalitetsprodukter. Vi har samarbetat med och hjälpt många föreningar (över 20.000 grupper) runt om i hela Sverige.

Föreningarnas mål skiljer sig naturligtvis mycket åt inbördes. Vi ger mycket intäkter tillbaka till föreningen och garanterar ett bra klirr i kassan. En av de stora fördelarna med DelikatessKungens koncept är att ni inte behöver sälja så många produkter för att tjäna bra med pengar.

Det finns dessutom ett bonussystem. Ju fler produkter ni säljer, desto högre blir förtjänsten per produkt! Vi utvecklar ständigt vår app som gör det superenkelt för kontaktpersonen och deltagarna.

 

föreningar

Allt säljmaterial ingår i en försäljning. Säljfolder, beställningslista, säljtips, information, app, säljsida, varuprover och mer!

Så här enkelt går det till

Ni tjänar pengar till er förening när ni säljer vår omtyckta salami som är Sveriges mest köpta, vår prisbelönta cheddarost som den berömde TV-kocken Gordon Ramsay kallat ”världens bästa cheddar”, underbara belgiska praliner av högsta klass, ekologisk extra jungfruolivolja med en oförglömlig arom och smak och dragerad lakrits & mandel som är svåra att hålla sig ifrån. Det är både enkelt och smidigt att tjäna pengar till din förening med hjälp av DelikatessKungen. Ni tar först upp beställningar med allt säljmaterial som ingår i säljpaket. Vi levererar därefter exakt antal produkter ni behöver vilket betyder att ni inte behöver oroa er för returer och annat besvär, utan kan fokusera på att tjäna pengar på bästa sätt. DelikatessKungen hjälper föreningar att samla in pengar snabbt och ni är alltid i fokus!

Företagsgåvor

Det finns många företag som gärna köper DelikatessKungens produkter till kunder och anställda. Vi skickar med ett speciellt säljmaterial för företag och arbetsplatser som underlättar er försäljning. Detta finns med i säljpaketet tillsammans med övrigt säljmaterial som ni får vid säljstart. Som sagt, glöm inte att sälja till företag, detta brukar ge ett rejält tillskott till föreningskassan.

delikatesskungens produkter

glad förening

Vi hjälper er hela vägen

Vårt fokus är att hjälpa er att tjäna pengar till föreningen och uppfylla ert mål. Vi har hjälpt mer än 20 000 skolklasser, lag och föreningar sedan 1992 och de har sammanlagt dragit in över 110 miljoner kronor till deras kassor genom att sälja våra produkter.

Vi vill ge er den bästa möjligheten att tjäna ihop pengar till föreningen med lättsålda produkter och stöd med allt från säljfoldrar, reklamblad och beställningslistor till säljtips, varuprover och vår smarta mobilapp.

Vi stöttar er med stöd genom hela försäljningstiden, självklart även innan och efter. Hör av dig till oss om din förening vill få mer information hur en försäljning går till.

Läs mer hur ni kan tjäna pengar till en klassresa.

quote Många känner till Delikatesskungen och vet att det är bra kvalitet.

LIF Lindesberg F98 har genomfört två försäljningar till föreningen som givit 21 800 kronor i vinst.
Tjäna pengar som LIF Lindesberg F98
LIF Lindesberg F98

quote Våra kunder ringer och frågar när vi ska sälja igen! Vi vill inte sälja något annat.

Laget tjänade totalt 43 250 kronor. Marika Heljeved, lagledare.
Tjäna pengar som Silwing Troja Handboll F00/01
Silwing Troja Handboll F00/01

quote Vi köpte två nya ponnyer till ridskolan för pengarna!

Under två försäljningar har Åsbygdens Ryttarförening lyckats tjäna hela 119 920 kronor till föreningen.
Tjäna pengar som Åsbygdens Ryttarförening
Åsbygdens Ryttarförening