Tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen

Tjäna 20 500 kronor till föreningen

Så här fungerar det
Omtyckta delikatesser - lätta att sälja

Omtyckta delikatesser - lätta att sälja

Med kvalitetsprodukterna salami, ost och praliner finns godsaker för alla - det är ett enkelt sätt att nå ert mål.

Ger mycket pengar

Ger mycket pengar

En genomsnittsförsäljning gav 13 780 kronor (212 sålda produkter) julen 2014. Få om något annat koncept ger lika mycket pengar.

Inga utlägg - enkelt - sedan 1992

Inga utlägg - enkelt - sedan 1992

Över 15 000 försäljningar ger rutin & verktyg som gynnar er. Ni ligger inte ute med några pengar.

Erbjudande inför Påsk!

Tjäna enkla pengar inför Sveriges största mathelg! Ni får 1200 kr extra i bonus när ni säljer minst 150 produkter. Boka det kostnadsfria säljpaket för att ta del av erbjudandet! Beställ säljpaket nu »

quote Många känner till Delikatesskungen och vet att det är bra kvalitet.

LIF Lindesberg F98 har genomfört två försäljningar till föreningen som givit 21 800 kronor i vinst.
Tjäna pengar som LIF Lindesberg F98
LIF Lindesberg F98

quote Utan denna intäkt skulle inte vårt lag kunna driva sin verksamhet. Stort tack!

Patrik Nylén, lagledare
Tjäna pengar som Hedemora SK U16-Elit
Hedemora SK U16-Elit

quote På julförsäljningen tjänade vi 53.885:- till föreningen. Konceptet blir bara bättre och bättre!

Totalt sålde 27 deltagare 829 produkter.
Tjäna pengar som Silwing Troja Handboll F00/01
Silwing Troja Handboll F00/01

Tjäna pengar till föreningen

Ska din idrottsförening åka på träningsläger, spela en cup eller göra något annat spännande där ni behöver ett tillskott på pengar? Er förening kanske behöver pengar för inköp av material eller till en resa? Oavsett vilket är försäljning en väg att nå era mål. Hos DelikatessKungen erbjuder vi välsmakande och lättsålda kvalitetsprodukter som kan hjälpa er dryga ut kassan. Vi bistår inte bara med produkter, utan även med tips om smart föreningsförsäljning och hur ni bäst kan tjäna extra pengar. Vi på DelikatessKungen hjälper er gärna med vår långvariga expertis att på ett enkelt och roligt sätt sälja till föreningar.

Vi hjälper er att nå era drömmar

DelikatessKungen ger er möjlighet att tjäna pengar till er förening genom att sälja populära och efterfrågade kvalitetsprodukter. Vi har samarbetat med och hjälpt många föreningar (över 20.000 grupper) runt om i hela Sverige. Föreningarnas mål skiljer sig naturligtvis mycket åt inbördes. Genom DelikatessKungen är det dock alltid lätt att tjäna pengar till föreningen, oavsett vad ni är ute efter. Vi ger mycket intäkter tillbaka till föreningen och garanterar ett bra klirr i kassan. En av de stora fördelarna med DelikatessKungens koncept är att ni inte behöver sälja så mycket för att tjäna pengar till föreningen. Det finns dessutom ett bonussystem. Ju fler produkter ni säljer, desto högre blir förtjänsten per produkt! Vi utvecklar ständigt vår app som gör det superenkelt för kontaktpersonen och deltagarna.

Så här enkelt går det till

Ni tjänar pengar till er förening när ni säljer vår omtyckta salami som är Sveriges mest köpta, vår prisbelönta cheddarost som den berömde TV-kocken Gordon Ramsay kallat ”världens bästa cheddar”, underbara belgiska praliner av högsta klass och våra klassiska holländska delikatessvåfflor som är svåra att hålla sig ifrån. Det är både enkelt och smidigt att tjäna pengar till din förening med hjälp av DelikatessKungen. Ni tar först upp beställningar med allt säljmaterial som ingår i säljpaket. Vi levererar därefter exakt antal produkter ni behöver vilket betyder att ni inte behöver oroa er för returer och annat besvär, utan kan fokusera på att tjäna pengar på bästa sätt. Om allihopa i föreningen säljer 25 produkter tillsammans erbjuder vi fri frakt. DelikatessKungen hjälper föreningar att samla in pengar snabbt och ni är alltid i fokus!

Företagsgåvor

Det finns många företag som gärna köper DelikatessKungens produkter till kunder och anställda. Vi skickar med ett speciellt säljmaterial för företag och arbetsplatser som underlättar er försäljning. Detta finns med i säljpaketet tillsammans med övrigt säljmaterial som ni får vid säljstart. Som sagt, glöm inte att sälja till företag, detta brukar ge ett rejält tillskott till föreningskassan.

Vi hjälper er hela vägen

Vårt fokus är att hjälpa er att uppfylla ert mål. Vi har hjälpt mer än 20 000 skolklasser, lag och föreningar sedan 1992 och de har sammanlagt dragit in över 110 miljoner kronor till deras kassor genom att sälja våra produkter. Vi vill ge er den bästa möjligheten att tjäna ihop pengar till föreningen med lättsålda produkter och stöd med allt från säljfoldrar, reklamblad och beställningslistor till säljtips, varuprover och vår smarta mobilapp. Vi stöttar er med stöd genom hela försäljningstiden, självklart även innan och efter. Hör av dig till oss om din förening vill få mer information hur en försäljning går till.

 

Säljtips - tjäna pengar