Företagspresenter – Salami, Cheddarost, olivolja..

produkter

Beställ dina gåvor till kunder och anställde här. När du köper Delikatesskungens delikatesser såsom salami, cheddarost, praliner, olivolja och dragerad lakrits & mandel i presentförpackning går en stor del av inköpspriset till det idrottslag, förening eller skolklass du beställer av.

Salamin, cheddarost, praliner olivolja och dragerad lakrits & mandel är omtyckta och populära som gåva till era kunder och anställda. Samtidigt som ni får ett konkurrenskraftigt pris så är det också en sponsring som ni inte betalar något extra för.

I första hand är denna tjänst till för företag som vill beställa av våra befintliga kunder, d.v.s. en skolklass/förening/lag som genomför en pågående försäljning.

Tre olika alternativ för företagsbeställningar:

1. Gruppen levererar och tar betalt med kvittens till företaget

För företag som beställer under 25 produkter erbjuder vi en tjänst där gruppen kan skriva ut ett kvitto från gruppens egna hemsida. Säljaren är gruppen (inte DelikatessKungen) och gruppen levererar till företaget och tar även betalt av företaget.
Gruppens kontaktperson skapar ett kvitto genom att logga in med sitt personliga kundnummer och klickar på företagsbeställningar i högra undermenyn och då kommer alternativet ”Gruppen levererar & tar betalt – skapa kvittens” upp, klicka in där för att komma åt formuläret.
På kvittensen/kvittot är inte momsen specificerad då försäljningen sker av en skolklass/förening. Däremot är 100% av varuvärdet avdragsgillt för företaget. Inget minimikrav för antal produkter.

2. Gruppen levererar, DelikatessKungen fakturerar (minst 25 produkter), fri frakt

För företag som beställer 25 produkter eller fler erbjuder Delikatesskungen en tjänst där vi fakturerar företaget och gruppen levererar, och då med fri frakt. Gruppens kontaktperson summerar samtliga beställningar – inklusive företagsbeställningar – och lägger en samlad order till Delikatesskungen.

Kontaktpersonen skapar därefter en faktura åt företaget genom att klicka in på ”Företagsbeställningar” i inloggat läge. Kontaktpersonen behöver då företagets namn, kontaktperson, telefon, fakturadress och organisationsnummer. Bekräftelse skickas till gruppens kontaktperson med instruktioner för utbetalningen av provision. Minimikrav på 25 produkter.
I inloggat läge kan kontaktpersonen skapa faktura här>

3. Delikatesskungen levererar och fakturerar (minst 25 produkter), frakt tillkommer

Vid leverans direkt till företaget görs beställningen av företaget själva eller via ombud (klassen/föreningen/laget). Vid beställning anges gruppens kundnummer alternativt gruppens namn som referens för utbetalning av provision till gruppen. Frakt för 25 produkter är 399 kronor exkl. moms.

Faktura skickas till företaget och provisionen betalas ut till gruppen inom 30 dagar från det företaget betalt Delikatesskungen. Minimikrav på 25 produkter. För företag: Beställ delikatesser för direktleverans

Villkor:

  • Pris exklusive moms (12%): 152 kronor styck (170 kronor inklusive moms.)
  • Fraktkostnad vid direktleverans till företag: Exempelvis 25 produkter, 399 kronor exklusive moms, inom Sverige.
  • Fraktfritt när företagets order går med klassen/föreningens leverans.
  • Betalningsvillkor: Faktura 14 dagar efter sedvanlig kreditprövning.