Populära företagspresenter

Omtyckta gåvor bland anställda

Beställ dina gåvor till kunder och anställda. När du köper DelikatessKungens delikatesser såsom salami, cheddarost, praliner, olivolja och dragerad lakrits & mandel i presentförpackning går en stor del av inköpspriset till det idrottslag, förening eller skolklass du beställer av.

Salamin, cheddarost, praliner, olivolja och dragerad lakrits & mandel är omtyckta och populära som gåva till era kunder och anställda. Samtidigt som ni får ett konkurrenskraftigt pris så är det också en sponsring som ni inte betalar något extra för.

I första hand är denna tjänst till för företag som vill beställa av våra befintliga kunder, d.v.s. en skolklass/förening/lag som genomför en pågående försäljning.

Biogas köper företagspresenter från DelikatessKungen varje år!

Tre olika alternativ för företagsbeställningar:

1. Gruppen levererar och skapar kvitto

För företag som beställer produkter av en grupp erbjuder vi en tjänst där gruppen kan skriva ut ett kvitto. Gruppen levererar produkterna till företaget och tar även betalt av företaget.

På kvittensen/kvittot är inte momsen specificerad då försäljningen sker av en skolklass/förening. Däremot är 100% av varuvärdet avdragsgillt för företaget. Inget minimikrav för antal produkter.

2. Gruppen levererar och DelikatessKungen fakturerar

För företag som beställer 25 produkter eller fler av en grupp erbjuder DelikatessKungen en tjänst där vi fakturerar företaget och gruppen levererar, och då med fri frakt.

Gruppen kontaktpersonen skapar en faktura åt företaget och behöver då företagets namn, kontaktperson, telefon, fakturadress och organisationsnummer. Bekräftelse skickas till gruppens kontaktperson med instruktioner för utbetalningen av provision.

Företaget kan också beställa direkt genom en deltagares säljsida. Då skapas fakturan automatiskt.

3. DelikatessKungen levererar och fakturerar

Vid leverans direkt till företaget görs beställningen av företaget själva eller via gruppen. Vid beställning anges gruppens kundnummer eller gruppens namn som referens för utbetalning av provision till gruppen.

Faktura skickas till företaget och provisionen betalas ut till gruppen inom 30 dagar från det företaget betalt DelikatessKungen.

Minimikrav på 25 produkter. Frakt tillkommer på 399 kronor exkl. moms.

Beställ produkter till företag med direktleverans här »

Delikatesskungen villkor

Villkor:

  • Pris exklusive moms (12%): 170 kronor styck (190 kronor inklusive moms.)
  • Fraktkostnad vid direktleverans till företag: Exempelvis 25 produkter, 399 kronor exklusive moms, inom Sverige.
  • Fraktfritt när företagets order går med klassen/föreningens leverans.
  • Betalningsvillkor: Faktura 14 dagar efter sedvanlig kreditprövning.