Populära företagspresenter

Omtyckta gåvor bland anställda

Beställ dina gåvor till kunder och anställda. När du köper DelikatessKungens delikatesser såsom salami, cheddarost, praliner, dragerad lakrits, mandel eller vingummi samt ekologisk olivolja i presentförpackning går en stor del av inköpspriset till det idrottslag, förening eller skolklass du beställer av.

Våra delikatesser är omtyckta och populära som gåva till era kunder och anställda. Samtidigt som ni får ett konkurrenskraftigt pris så är det också en sponsring som ni inte betalar något extra för.

I första hand är denna tjänst till för företag som vill beställa av våra befintliga kunder, d.v.s. en skolklass/förening/lag som genomför en pågående försäljning.

Biogas köper företagspresenter från DelikatessKungen varje år!

Två olika alternativ för företagsbeställningar:

Gruppen levererar och DelikatessKungen fakturerar

För företag som beställer av en grupp erbjuder DelikatessKungen en tjänst där vi fakturerar företaget och gruppen levererar, och då med fri frakt.

Gruppen skapar en faktura åt företaget och behöver då företagets namn, kontaktperson, telefon, fakturadress och organisationsnummer. Bekräftelse skickas till gruppens kontaktperson med instruktioner för utbetalningen av provision.

Företaget kan också beställa direkt genom en deltagares webbshop. Då skapas fakturan automatiskt.

DelikatessKungen levererar och fakturerar

Vid leverans direkt till företaget görs beställningen av företaget själva eller via gruppen. Vid beställning anges gruppens kundnummer eller gruppens namn som referens för utbetalning av provision till gruppen.

Faktura skickas till företaget och provisionen betalas ut till gruppen inom 30 dagar från det företaget betalt DelikatessKungen.

Frakt tillkommer på 149 kr för 1-24 produkter och 399 kronor för 25 eller fler produkter. 

För närvarande går det inte att lägga företagsbeställningar på den här sidan. Du kan beställa från en deltagare personligen, via deras webbshop eller kontakta oss på info@delikatesskungen.se.

Delikatesskungen villkor

Villkor:

  • Pris exklusive moms (12%): 179 kronor styck (200 kronor inklusive moms.)
  • Fraktkostnad vid direktleverans till företag: Fraktkostnad för 1-24 produkter: 149 kr. Fraktkostnad för 25 eller fler produkter: 399 kr
  • Fraktfritt när företagets order går med klassen/föreningens leverans.
  • Betalningsvillkor: Faktura 14 dagar efter sedvanlig kreditprövning.