Företagspresenter & julklappar för företag

Omtyckta gåvor till anställda och kunder

Beställ dina gåvor till kunder och anställda. När du köper DelikatessKungens delikatesser som salami, cheddarost, praliner, ekologisk olivolja, lakrits, Parmigiano Reggiano eller Grana Padano går en stor del av inköpspriset till det idrottslag, den förening eller skolklass du beställer av.

Våra delikatesser är omtyckta och populära som gåvor till era kunder och anställda. Samtidigt som ni får ett konkurrenskraftigt pris så är det också en sponsring som ni inte betalar något extra för.

I första hand är denna tjänst till för företag som vill beställa av våra befintliga kunder, d.v.s. en skolklass, förening eller ett lag som genomför en pågående försäljning.

Biogas köper företagspresenter från DelikatessKungen varje år!

Våra företagsgåvor och julgåvor

När man köper företagsgåvor från DelikatessKungen väljer man fritt från hela sortimentet. Där finns allt från cheddarost och lufttorkad salami till handgjorda chokladpraliner. Våra produkter är förpackade i eleganta och stilrena presentförpackningar, förutom parmesanen och oljan i sin fina flaska. De fungerar att ge bort som de är eller ihop med en fin presentkorg.

Exklusiva delikatesser

Tillfällen då gåvor kan ges till anställda eller kunder

Gåvor fungerar året runt och är ett perfekt sätt att visa att man uppskattar en person eller ett företag. Ge bort delikatesser i julklapp, sommarpresent, minnesgåva eller jubileumsgåva, till anställda, kunder, leverantörer eller andra intressenter.

En gåva från arbetsgivaren är en avdragsgill och skattefri förmån för den anställde så länge värdet håller sig under 500 kr inklusive moms och eftersom DelikatessKungens varor bara har 12 procents moms innebär det 446 kr plus moms.

Fördelar med att ge bort företagspresenter eller julklappar till anställda

Det sägs att delad glädje är dubbel glädje. Att ge bort DelikatessKungens delikatesser till era anställda ger även er som givare dubbelt så mycket glädje. Dels får ni de anställda att känna sig uppskattade. Dessutom bidrar ni genom gåvan till de föreningar, lag och skolklasser som samlar in pengar genom att sälja DelikatessKungens produkter. Det är bra PR för er att hjälpa en grupp ungdomar i närområdet. Så DelikatessKungens delikatesser är inte bara en väldigt mycket mer personlig gåva än att ge bort ett presentkort eller en vara direkt från ett företag.

Två olika alternativ för beställning av företagsgåvor:

Gruppen levererar och DelikatessKungen fakturerar

För företag som beställer av en grupp erbjuder DelikatessKungen en tjänst där vi fakturerar företaget och gruppen levererar, och då med fri frakt.

Gruppen skapar en faktura åt företaget och behöver då företagets namn, kontaktperson, telefon, fakturadress och organisationsnummer. Bekräftelse skickas till gruppens kontaktperson med instruktioner för utbetalningen av provision.

Företaget kan också beställa direkt genom en deltagares webbshop. Då skapas fakturan automatiskt.

DelikatessKungen levererar och fakturerar

Vid leverans direkt till företaget görs beställningen av företaget själva eller via gruppen. Vid beställning anges gruppens kundnummer eller gruppens namn som referens för utbetalning av provision till gruppen.

Faktura skickas till företaget och provisionen betalas ut till gruppen inom 30 dagar från det företaget betalt DelikatessKungen.

Frakt tillkommer på 149 kr för 1-24 produkter och 399 kronor för 25 eller fler produkter. 

För närvarande går det inte att lägga företagsbeställningar på den här sidan. Du kan beställa från en deltagare personligen, via deras webbshop eller kontakta oss på info@delikatesskungen.se.

Delikatesskungen villkor

Villkor för företagspresenter:

  • Pris exklusive moms (12%): 187,50 kronor styck (210 kronor inklusive moms.)
  • Fraktkostnad vid direktleverans till företag: Fraktkostnad för 1-24 produkter: 149 kr. Fraktkostnad för 25 eller fler produkter: 399 kr
  • Fraktfritt när företagets order går med klassen/föreningens leverans.
  • Betalningsvillkor: Faktura 14 dagar efter sedvanlig kreditprövning.