Glada ungdomar

Tips och rabatt på flera klassresor

Att åka på en klassresa kan stärka klassens band tillsammans och det skapar minnen som håller kvar hela livet. Det finns oändligt många resor och aktiviteter som ni kan göra tillsammans. Ni kan satsa stort och åka på en utlandsresa till London eller lite mindre och åka iväg på en rolig aktivitet i Sverige som att köra paintball eller något liknande. Bara er fantasi sätter gränserna.

Här nedan har vi samlat några tips på klassresor. Vi har även rabattkoder till er på varje tips som ni får ta del av om ni genomför en försäljning och tjänar pengar med oss. 

city bike adventures

City Bike Adventures

Åk på en cykelresa med klassen! City Bike Adventures är ett cykelturföretag baserat i Köpenhamn och utför guidade cykelturer i städerna Berlin, München, Köpenhamn, Amsterdam och Hamburg.

De ger skolklasser en unik upplevelse och introducerar eleverna till staden på ett roligt och engagerande sätt.  Om ni verkligen vill utforska en stad och uppleva dess väsen är en cykeltur det perfekta alternativet.

Ni som säljare hos Delikatesskungen får 20% på alla cykelturer hos City Bike Adventures.

Starta en försäljning
Skolreseäventyr

Skolreseäventyr

Skolreseäventyr Norden AB hjälper gärna till med att förverkliga Er dröm om det stora Skolreseäventyret. De har över 30 olika paket och 16 destinationer. Allt ingår såsom logi, aktiviteter, entréer och transporter.

Läs mer här hur Skolreseäventyr kan förverkligar er drömresa med klassen

Starta en försäljning
Kilroy

Kilroy

KILROY har många års erfarenhet av att arrangera klassresor. De vet vad som krävs för att ni ska få en lyckad resa! Tillsammans med deras samarbetspartners runt om i världen ser de till att möta just era behov när det kommer till flyg, boende och aktiviteter. Gör studieresan en klass bättre! Få ett kostnadsfritt reseförslag.

Starta en försäljning