Skolreseäventyr förverkligar er drömresa med klassen

Skolreseäventyr

Skapa er drömresa med klassen!

Vad sägs om att åka båt till Gotland och uppleva den häftiga forntida miljön samtidigt som ni har närheten till havet. Ett perfekt resmål att åka på sommaren eftersom Gotland har flest antal soltimmar av hela långa landet. Det känns nästan som att man åker utomlands när man åker till Gotland, speciellt med Skolreseäventyrs nya Gotlandpaket ”Hawaii Surf” där ni tränar upp er inre surfare genom Jetsurf. Jetsurf innebär att ni surfar på vattenytan helt utan vågor med hjälp av en elektriskt driven surfbräda. Hur galet roligt låter inte det? Andra aktiviteter som klassresan innehåller är poolparty, onewheel, skyttekamp, bumpervall och utflykt till kalkbrottet Blå Lagunen.

Eller skulle ni hellre vilja åka på en spänningsfylld resa till London där klassen får uppleva Madame Tussauds, London eye, London Dungeoun och bo på häftiga Generator Hostel som är en gammal polisstation inrett efter Londons gatuliv. Att samla in pengar för att åka utomlands på en klassresa behöver inte vara svårt. En blandning mellan hur enkelt det är att tjäna pengar lätt hos Delikatesskungen och Skolreseäventyrs paketpriser på klassresor kan det inte blir bättre! London kallar!

Om Köpenhamn lockar er mer finns en paketresa fylld med härlig stadsmiljö, magi på Tivoli och spännande Experimentarium. Att åka till Köpenhamn och gå runt i stan är upplevelse i sig, huvudstaden är full av caféer, butiker, vindlande gränder, banbrytande arkitektur och spännande attraktioner. Självklart ingår en dag på Danmarks största nöjesfält Tivoli som passar inbitna spänningssökare. Under er sista dag i Köpenhamn kan ni boka in ett besök till Experimentarium som är ett fascinerande Science Center i Hellerup. Det kallar jag för en perfekt klassresa i Köpenhamn!