Tjäna extra pengar
till klassen eller laget

Hur mycket vill ni tjäna?

Ger er:

kr

Fraktavgifter kan tillkomma (läs mer)

Starta er försäljning idag!

Det ska vara lätt att tjäna extra pengar

Vill ni tjäna extra pengar till klassen för klassresan eller träningslägret? Sälj Delikatesskungens lättsålda delikatesser med hög kvalitet. Hos oss tjänar ni mellan 47-67 kronor per produkt (beroende på hur många produkter ni säljer). Använd räknestickan för att se hur mycket pengar ni kan tjäna.

Så här enkelt fungerar det

Steg 1

Beställ säljpaket

Utse en kontaktperson och beställ vårt kostnadsfria säljpaket, som innehåller allt säljmaterial ni behöver till försäljningen.

Steg 2

Ta upp beställningar

Sälj våra omtyckta delikatesser till grannar, släktingar, arbetsplatser eller företagare. Ta enkelt upp beställningar i vår smidiga app eller genom egna säljsidor som varje deltagare får.

Steg 3

Leverera, ta betalt och behåll er vinst

Efter säljperioden skickar ni er order med exakt antal produkter era kunder beställt av er. Ni levererar till kunderna, tar betalt, och behåller er vinst direkt. Enkelt, eller hur?

Sälj populära delikatesser

Hur fungerar det då för att tjäna extra pengar? Jo, ni säljer delikatesser med hög kvalitet som är mycket populära över hela Sverige. Då vi har funnits sedan 1992 är våra delikatesser välkända och eftertraktade hos många och därmed väldigt lättsålda.

Alla delikatesser är noggrant utvalda och resultatet efter många års smak- och kvalitetstester. I sortimentet finns Sveriges mest köpa salami i fem olika smaker, prisbelönt engelsk cheddarost, handgjorda belgiska chokladpraliner, lyxig mjuk saltlakrits, äkta Parmigiano Reggiano, Grana Padano och ekologisk extra jungfruolivolja från Val Di Mazara D.O.P.

Er förtjänst och bonus:

Förtjänst

Säljmaterial

När ni har bestämt er för att tjäna extra pengar och vill starta en försäljning bokar ni enkelt ett säljpaket som innehåller allt ni behöver för att komma igång.

Säljpaketet innehåller säljkataloger till alla deltagare, beställningslistor att dela ut till företag, guide till en perfekt försäljning, tillgång till vår smidiga app, personlig webbshop, information till kontaktperson och varuprover.

Läs mer om säljmaterialet

Fördelar med DelikatessKungen

 • -

  Omtyckta delikatesser – lätta att sälja

  Med kvalitetsprodukterna salami, cheddarost, pralinerolivolja, saltlakrits, Parmigiano Reggiano och Grana Padano finns det godsaker för alla – det är ett enkelt sätt att nå ert mål.

 • -

  Ger mycket pengar

  Med vår höga förtjänst på upp till 67 kr per såld produkt är det enkelt att nå era drömmar. Förra året gav en genomsnittsförsäljning 14 500 kronor i vinst per grupp. Få om något annat koncept ger lika mycket pengar.

 • -

  Inga utlägg – enkelt – sedan 1992

  Över 25.000 försäljningar ger rutin & verktyg som gynnar er. Ni ligger inte ute med några pengar. Att säljgrupper återkommer år efter år är ett gott betyg på att vårt koncept fungerar väldigt bra. Enkelt, riskfritt, lönsamt och dessutom för en väldigt bra sak!

 • Börje Martinsson

  ”Det bästa med Delikatesskungens produkter är att de givetvis är jättegoda men också att de levereras i lyxiga presentförpackningar.”

  Totalt sålde Åsebo Ridsällskap 3040 produkter och tjänade 201750 kr.

 • Elin Ek

  ”Flera tusen tack! Vi tjänade bra med pengar och med appen blev det enkelt för oss alla.”

  Totalt sålde Hudiksvalls Gymnastikförening 296 produkter och tjänade 20.940 kr.

 • Kia Rhåsson

  ”Vi tjänade 25 100 kronor och kom iväg på en jättelyckad klassresa”

  Totalt sålde Ängåsskolan 502 produkter och tjänade 25100 kr.

 • Ikon

  Säljs av skolklasser & föreningslivet

  Våra produkter säljs av och stöttar skolklasser, lag och föreningar.

 • Ikon

  Hög förtjänst

  Enkelt att tjäna mycket pengar. Ni tjänar upp till 67 kronor per produkt.

 • Ikon

  Många nöjda kunder

  Mer än 99% kan tänka sig att sälja igen.

 • Ikon

  Smidig hantering

  Sälj enkelt med appen och alla deltagare får en personlig webbshop.

 • Ikon

  Riskfritt

  Ta först upp beställningar och betala efter leverans. Ni behöver aldrig ligge ute med pengar.

 • Ikon

  Omtyckta delikatesser

  Populära delikatess som är lätta att sälja och återkommande kunder.

 • Ikon

  Oslagbar support

  Över 25.000 försäljningar sedan 1992.

Är ni en skolklass, förening eller ett lag som behöver tjäna extra pengar till en skolresa, cup eller något annat spännande? Det finns många olika sätt att tjäna pengar som ni säkert själva har märkt. Men ett roligt och enkelt sätt att göra det är att sälja våra lättsålda delikatesser. Vi på DelikatessKungen har hjälpt klasser, lag och föreningar att tjäna extra pengar sedan 1992.

Det är både lönsamt och lärorikt att själva sälja produkter och samla ihop era egna pengar till roliga aktivitet. Ni lär er att jobba tillsammans som en grupp till ert gemensamma mål. Men glöm aldrig bort att ha roligt!

Vi på DelikatessKungen hjälper er hela vägen. Ni väljer själva hur mycket tid ni ska lägga ner och ju mer framgångsrika era säljstrategier är desto mer kommer ni att tjäna, och ni tar inga som helst ekonomiska risker.

En försäljning börjar med att ni får hem försäljningsmaterial som innehåller allt ni behöver samt tillgång till vår smidiga app där ni kan sköta allt som har med försäljningen att göra. Sedan tar ni upp beställningar från privatpersoner och företag på våra populära delikatesser. Gå ut och knacka dörr till dörr, be dina föräldrar att ta med beställningslistor till deras jobb och dela din egna webbshop på sociala medier där kunder direkt kan lägga en beställning på delikatesser till dig.

När ni är klara med försäljningen skickar ni in ordern till oss på DelikatessKungen med exakt antal produkter ni har sålt och vi skickar er exakt antal produkter till er. På så sätt behöver ni inte tänka på returer eller annat trassel. Ni delar ut produkterna till era kunder och  behåller er andel av pengarna på direkten!

Genom åren har många skolklasser, lag och föreningen tjänat extra pengar på det här sätter och fortsätter att sälja år efter år. På så sätt lyckas de bygga upp en kundkrets och det blir lättare och lättare att sälja varje år – kunder hör av sig och frågar när grupper ska sälja nästa gång igen!

Läs mer hur ni kan tjäna pengar snabbt till klassen, laget eller föreningen.