Tjäna pengar genom att sälja

Tjäna pengar till klassen, laget och föreningen

Tjäna pengar genom att sälja lättsålda delikatesser

Tjäna enkla pengar till fotbolls-, hockey- eller innebandylaget, föreningen eller studenten genom att sälja DelikatessKungens uppskattade och lättsålda produkter.

Tjäna pengar genom att sälja:
1. Salami – finns i fem olika smaker
2. Chokladpraliner – av äkta belgisk choklad
3. Cheddarost – flerfaldigt prisbelönt
4. Olivolja – extra jungfruolivolja
5. Lakrits – två sorters saltlakrits
6. Parmigiano Reggiano – kraftig parmesanost
7. Grana Padano – mild och rund parmesanost

Tjäna pengar och förverkliga era drömmar

Vår stora variation av delikatesser är perfekt för skolklasser som vill samla in pengar till klassresor eller idrottslag som behöver finansiera träningsläger eller cupresor.

Varje produkt kostar 210 kronor, vilket är ett utmärkt pris med tanke på den höga kvaliteten. Produkterna säljs av skolor och föreningar, och för varje såld förpackning tjänar gruppen mellan 47 och 67 kronor, plus eventuella bonusar. Genom engagemang och ihärdigt arbete kan grupper få in betydande summor genom våra lättsålda produkter och även tjäna pengar snabbt.

Så kan ni tjäna extra pengar

Om ni värvar en till grupp som startar en försäljning hos oss får ni båda 1000 kr extra i bonus om ni säljer för minst 150 produkter var. Kolla med andra klasser på skolan om inte de också vill åka på klassresa eller fråga om ett annat lag vill samla ihop pengar för att åka på träningsresa. Läs mer om att tjäna extra pengar.

Säljmaterial så att ni kan börja tjäna pengar

Vårt säljmaterial är mycket uppskattat och kan hjälpa er med försäljningen. Vi har säljfoldrar, beställningslista, säljtips, reklamblad, app, personlig webbshop, information till kontaktperson samt varuprover som ni får ta del av när ni startar en försäljning hos oss. 

Försäljningstips

Vår största prioritet att hjälpa er att genomföra en försäljning på bästa sätt. Här kommer några av våra bästa försäljningstips:

  • Dela din personliga webbshop på sociala medier
  • Fråga alla du känner om de vill vara med och bidra till din grupps mål
  • Dela ut produktblad till grannar
  • Sälj på föräldrars och bekantas arbetsplatser
  • Sälj till företag

Tipsen kommer till användning för att ha chans att vinna en pågående säljtävling, som det går att läsa mer om här

Guider, tips på resor och hur ni kan tjäna pengar

Guiderna är till för att hjälpa, inspirera och informera om hur man kan tjäna pengar som barn. Här kan du läsa mer om hur man kan tjäna pengar som barn. Läs också mer om vad man kan sälja för att tjäna pengar. Här hittar du vår blogg med alla inlägg som handlar om att tjäna pengar.

Appen förenklar och underlättar

Vår app är utvecklad för att förenkla och underlätta försäljningen. I den kan deltagarna och kontaktpersonen sköta allt som har med försäljningen att göra. Där finns allt ni behöver, säljtips, produktinformation, er egen webbshop, beställnings- och rapporteringsfunktioner med mera.

Referenser från våra nöjda kunder

DelikatessKungen har goda referenser från olika typer av kunder: olika skolklasser, sporter, föreningar, ridklubbar, scoutkårer. Vårt genomsnittliga kundbetyg är 4.7/5 och 98.7% kan tänka sig att samarbeta med oss igen. Här kan du läsa mer om våra goda referenser.

Tjäna pengar till klassen, laget och föreningen

Drömmer ni om att få åka på klassresa och är i behov av att tjäna pengar till klassen? Då är vi redo att hjälpa er. Sedan 1992 har skolklasser över hela Sverige valt att samarbeta med oss när de ska sälja för klassen. Hos oss tjänar ni mellan 47-67 kronor per produkt, vilket gör att ni inte behöver sälja mycket för att det ska bli riktigt bra med pengar. Ju fler produkter ni säljer desto högre förtjänst per produkt. Hos oss är det lätt att tjäna pengar till klassen.

Ska ni åka iväg på en rolig cup eller ett träningsläger och är i behov av att samla in pengar till laget? Genom att sälja våra omtyckta delikatesser kan ni snabbt tjäna pengar till laget.

Ska din förening åka på läger, köpa in nytt material eller göra något annat spännande och är i behov av att samla in pengar? Då hjälper vi er gärna, hos oss är det enkelt att tjäna pengar till föreningen.

Är du och din klass blivande studenter och är i behov av samla in pengar för att finansiera allt skoj som ni ska vara med om? Genom att sälja riktigt goda delikatesser kan ni snabbt tjäna pengar till studenten.