Om oss

Sedan 1992 har vi på DelikatessKungen varit specialiserade på att hjälpa skolklasser, lag och föreningar med finansiering av sina aktiviteter genom försäljning av omtyckta delikatesser.. Våra kunder tycker att konceptet är enkelt, effektivt och ger mycket pengar för liten arbetsinsats.

delikatesskungen

Det är tryggt att välja DelikatessKungen!

Vi på DelikatessKungen har specialiserat oss att hjälpa skolklasser, lag och föreningar med finansiering av sina aktiviteter. Vi har hjälpt mer än 25.000 skolklasser, lag och föreningar sedan 1992 och de har sammanlagt dragit in över 250 miljoner kronor till deras kassor genom att sälja våra produkter. Att säljgrupper återkommer år efter år är ett gott betyg på att vårt koncept fungerar väldigt bra.

Med DelikatessKungens koncept tar ni inga risker eftersom gruppen först tar upp beställningar med hjälp av vårt smarta säljstöd. Då blir det inga returer eller trassel för er. Fri frakt om gruppens totala beställning överstiger 25 produkter. När gruppen levererat och tagit betalt av produkterna betalar ni DelikatessKungen och behåller er vinst på direkten. Enkelt och smidigt!

Tra glada barn

Glädjen

Möjligheten att få utöva en idrott och följa med på ett träningsläger eller få chansen att genomföra en klassresa brukar föra mycket gott med sig. Att lära sig värdet av pengar genom att själv arbeta ihop pengarna är också en upplevelse. Och den gemenskap och laganda som vägen från insamlingen till slutmålet ger är ofta något som deltagarna har med sig hela livet.

Vårt mål är att alla barn och ungdomar ska få chans att följa med på resor eller roliga aktiviteter med laget eller klassen och att det inte ska drabba familjer som inte har råd. Laget eller klassen säljer produkter och tjänar pengar tillsammans och de lär sig att jobba tillsammans för ett mål.

Kvalité & Service

DelikatessKungens produkter säljs exklusivt av skol- och föreningslivet. Tillverkarna är noggrant utvalda familjeföretag med anor sedan 1800-talet.

Vi är måna om våra kunder och att de kan i sin tur ge bästa möjliga service tills sina kunder. Bra kvalitet på produkterna, en hög service grad, raka och snabba svar och att klasser och lag har en god intjäningsförmåga – det är viktigt för oss.

Se filmen som visar hur det fungerar

Lönsamhet för alla

Till sist, vi vill göra goda affärer med långsiktig lönsamhet för alla inblandade – affärer som bygger på ärlighet, medmänsklighet, ödmjukhet.

Läs mer om hur det fungerar + förtjänsten

Övriga uppgifter:

Bankgiro: 5780-0419
Organisationsnummer: 556656 – 1360
Företaget innehar F-skattebevis