fotbollslag tjänade pengar med Delikatesskungen

Över 100 miljoner till skol & föreningslivet

Sedan 1992 har vi på Delikatesskungen varit specialiserade på att hjälpa skolklasser, lag och föreningar med finansiering av sina aktiviteter genom försäljning av omtyckta delikatesser.. Våra kunder tycker att konceptet är enkelt, effektivt och ger mycket pengar för liten arbetsinsats.

Över 10 000 försäljningar har vi genomfört sedan 1992 och det har bidragit med över 100 miljoner kronor till skol- & föreningslivet.

Glädjen

Möjligheten att få utöva en idrott och följa med på ett träningsläger eller få chansen att genomföra en klassresa brukar föra mycket gott med sig. Att lära sig värdet av pengar genom att själv arbeta ihop pengarna är också en upplevelse. Och den gemenskap och laganda som vägen från insamlingen till slutmålet ger är ofta något som deltagarna har med sig hela livet.

Kvalite & Service

Delikatesskungens produkter säljs exklusivt av skol- och föreningslivet. Tillverkarna är noggrant utvalda familjeföretag med anor sedan 1800-talet.

Vi är måna om våra kunder och att de kan i sin tur ge bästa möjliga service tills sina kunder. Bra kvalitet på produkterna, en hög service grad, raka och snabba svar och att klasser och lag har en god intjäningsförmåga – det är viktigt för oss.

Ansvar

För oss är det viktigt att alla barn får bra möjligheter här i livet. Vårt samarbete med Bris är ett annat sätt för oss att stödja barn och ungdomar. Vi vill fortsätta och utveckla samarbetet med organisationer där vi kan göra skillnad, organisationer som hjälper barn och ungdomar som behöver stöd.

Till sist, vi vill göra goda affärer med långsiktig lönsamhet för alla inblandade – affärer som bygger på ärlighet, medmänsklighet, ödmjukhet.

 

Läs mer om hur det fungerar + förtjänsten »

Två fantastiska nyheter!

En prisbelönt italiensk ekologisk extra jungfruolivolja utöver det vanliga! Noggrant utvald från Siciliens skyddade ursprungsområde Val Di Mazara. Läs mer »

Äkta svenskt handgjord lakrits och mandlar av högsta kvalitet dragerade i exklusiv belgisk choklad. Läs mer »