Sälj olivolja

Sälj prisbelönt ekologisk extra jungfruolivolja och tjäna pengar till klassen, laget eller föreningen.

Sälj ekologisk extra jungfruolivolja!

Vår ekologiska olivolja passar utmärkt att ringla över krispiga sallader, pasta, risotto, grillat kött, fisk, antipasti, soppor, ostar och till och med vaniljglass. Den kännetecknas av dess gulgröna färg och dess delikata, kryddiga och fulla smak med låg syrahalt. Olivera kommer från det skyddade ursprungsområdet Val Di Mazara i Sicilien, vilket garanterar riktigt hög kvalitet i både smak och produktion. Vinnare av världens största och mest omtalade kvalitetstävling New York International Olive Oil Competition.

Olivoljan är speciellt utvald av Fernando Di Luca ”olivoljans fader i Sverige” för DelikatessKungen.

500 ml.
Våra produkter kostar mellan 210-300 kr i handeln.

Vill er klass sälja olivolja?

Om er klass vill sälja olivolja för att tjäna pengar till klasskassan eller samla pengar till en klassresa kan ni göra det med DelikatessKungen. Ni som vill tjäna pengar till laget eller starta en föreningsförsäljning kan även sälja vår olivolja och de övriga delikatesserna.

Starta en försäljning
johan blanche

”En olivolja av hög kvalitet” – Johan Blanche

Johan Blanche är Sveriges olivspecialist sedan 15 år tillbaka och har skrivit den omtalade boken Olivoljeguiden, som är Sveriges enda guide om olivolja.

Något som är viktigt för Johan är att presentera ärliga och genuina råvaror av högsta kvalitet för att förmedla dessa till konsumenter. Johan Blanche stora passion är smak- och doftupplevelser.

Johan Blanche egna ord om vår olivolja:

”En olivolja av hög kvalitet ger en stor smakupplevelse och är inte bara nyttigt fett. Oliver som behandlats väl ger ursprungskaraktär i olivolja och tillför maten en extra dimension som enklare olivoljor inte gör. Bono Val Di Mazara kommer från ett skyddat ursprungsområde på Sicilien känt för sina gräsiga olivoljor med frisk och intensiv eftersmak.

Smaken är mild och mjuk kittlande frisk karaktär av gräs och färsk mandel. Eftersmaken är ren och snygg med len konsistens. En elegant olivolja med färska aromer bra till pasta, fina grönsaker, krämiga ostar och till gott bröd.”

#

Fernando Di Lucas egna ord om vår olivolja

”Den lilla pepprigheten som dröjer sig kvar på tungan när man smakat en riktigt fin olivolja är ett tecken på att den är fullmatad med antioxidanter.”

— Fernando Di Luca

Gården

Bonolios gård ligger i Sciacca, en stad i södra delen av Sicilien. Gården är känd för dess mark som innehåller flera överlägsna olivsorter som används för produktion av dyrbar olja, såsom Biancolilla, Nocellara del Belice och Cerasuolo.

Passionen för olivolja leder Bonoilo till att producera och tillverka olivolja av högsta kvalitet. Andan som leder Bonolios verk föddes 1934 och under mer än ett helt sekel har de lyckats förvandla passionen för tradition och balanserad hälsosam näring till en imponerande verklighet, inom hela sicilianska området.

New York International Olive Oil Competition

Vinnare av NYIOOC

Vår olivolja är vinnaren av New York International Olive Oil Competition (NYIOOC) 2016.

NYIOOC är världens största och mest omtalade kvalitetstävling i världen av extra jungfruolivoljor. De allra bästa extra jungfruoljorna i världen tävlar i tävlingen som bedöms av experter.

Val Di Mazara D.O.P

D.O.P står för Protected Designation of Origin. Denna EU symbol garanterar att produkten kommer från ett skyddat odlingsområde och är av hög kvalitet.

En produkt som är märkt med D.O.P måste, i varje steg av produktionen, utföras i ursprungsregionen. Produkterna har extremt strikta specifikationer som måste uppfyllas i varje produktionssteg, som sedan granskas av experter för att säkerställa kvalitet.

Några av de finaste oliverna används och kommer från Siciliens skyddade ursprungsområdet Val Di Mazara D.O.P. Området omfattar hela provinsen Palermo och den västra delen av provinsen Agrigento.

D.O.P

Varför välja D.O.P?

Mängden med imitationer av italienska olivoljor av dålig kvalitet är stor. Ta en snabb titt runt i mataffären och du kommer se italienska bilder, färger och märken.

För att säkerställa att en olivolja härstammar från ett skyddat ursprungsområdet samt att produktionen utför i samma område under noggranna kontrollerade regler märkts produkterna med D.O.P.

Innehåll

Oliver: Biancolilla (50%) – Cerasuola (40%) – Nocellara del Belice (10%)

Innehåller 500 ml av ekologisk extra jungfruolivolja.

Förvaring

Oöppnad olivolja kan förvaras på en sval och mörk plats upp till två år. Högkvalitativa extra jungfruolivoljor håller längre än vanliga olivoljor.

Öppnad olivolja försämras snabbare än en oöppnad olivolja. En bra tumregel är att använda olivoljan inom några månader efter öppningen.

Förvara olivoljan i rumstemperatur och borta från direkt solljus.

  • Evacaisa Arvidsson

    ”Att sälja delikatesser ger en god förtjänst. Tänk att vi lyckas åka till London med eleverna varje år”

    Totalt sålde Nästegårdsskolan 487 produkter och tjänade 31395 kr.

  • Magdalena Wallfur

    ”Delikatesskungen är bekanta för många och har omtyckta produkter, så det var ett lätt val när vi skulle starta en försäljning.”

    Totalt sålde Gällivare Sportklubb 539 produkter och tjänade 37.235 kr.

  • Tomas Nilsen

    ”Lättaste sättet att tjäna pengar till klassresa”

    Totalt sålde Nibbleskolan klass 5 1764 produkter och tjänade 128675 kr.

Varför sälja olivolja med hjälp av DelikatessKungen?

  • Hög förtjänst
    Våra produkter ger upp till 67 kr per såld produkt och en bonus på 1000 kr ges till gruppen om ni säljer över 300 produkter.
  • Lättsålda produkter
    DelikatessKungen har flera olika omtyckta kvalitetsprodukter som salami och cheddarost med bra försäljningspriser. Delikatesserna är populära och många kunder återkommer.
  • DelikatessKungen har lång erfarenhet
    Sedan 1992 har vi genomfört över 25 000 försäljningar som gjort att många grupper kommit iväg på resor, utflykter, cuper och annat skoj.