Hur mycket vill ni tjäna?

Ger er:

kr

Fraktavgifter kan tillkomma (läs mer)

Starta er försäljning idag!

Tjäna pengar till studenten

Behöver ni tjäna pengar till ett studentflak? Vi på DelikatessKungen hjälper er att tjäna pengar till studenten! Hos oss säljer ni populära och lättsålda delikatesser. En stor fördel är att klassen tjänar mellan 47-67 kronor per produkt vilket gör ni inte behöver sälja mycket för att det ändå skall bli riktigt bra med pengar. Ju fler produkter ni säljer – desto högre förtjänst per produkt!

Så här fungerar det

Hur mycket pengar behöver man till studenten?

Hur mycket pengar en gymnasieklass behöver till studenten varierar beroende på hur klassen ska fira, samt vad man kommer fram till att studenterna ska betala från egen plånbok. Statistik visar att ungefär 16 000 kr läggs per person för allt kopplat till studenten. Då är det exempelvis inräknat både flak, studentskiva, champagnefrukost, studentmottagning, studentmössa, kläder, biljetter till andras skivor och studentkryssning med mera. Hur mycket av detta som just ni lägger pengar på och hur mycket det läggs på respektive sak varierar såklart mycket.

Ett exempel på något som oftast klassen betalar gemensamt är studentflak och det kan kosta från 12 000 kr ungefär för en klass på 20–30 personer. Detta betyder att en gymnasieklass på 30 personer skulle behöva sälja 6–7 produkter var med DelikatessKungen för att samla ihop pengar till just studentflaket.

 • Anders Ahl

  ”Jag tycker delikatesserna är väldigt enkla att sälja och så blir det riktigt bra med pengar till klasskassan!”

  Totalt sålde Söderby Friskola produkter och tjänade 47800 kr.

 • Anne-Kristine

  ”Vi är supernöjda med försäljningen! Vi sålde till grannar, släktingar och arbetsplatser.”

  Totalt sålde Munkedalsskola 419 produkter och tjänade 28.235 kr.

 • Sebastian Selegård

  ”För vinsten åkte vi på träningsläger i Barcelona. Vi kommer absolut samarbeta med DelikatessKungen igen!”

  Totalt sålde Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb 347 produkter och tjänade 23.555 kr.

Vi har populära delikatesser att sälja till studenten

Många av de skolklasser, föreningar och klubbar som genom åren har sålt våra delikatesser säger att de mer eller mindre säljer sig själva. Vi har fått höra om vilket sug det är efter våra delikatesser som grupper runtom i vårt land säljer genom att följa det koncept som vi har byggt upp sedan 1992. Vi vågar påstå att vårt koncept är ett av Sveriges absolut starkaste. Det är alltså inte helt otippat att så många väljer att tjäna pengar till klassen eller tjäna pengar till sin förening via oss.

Produkterna som ni säljer är vår mycket uppskattade salami som finns i fem olika smaker, en prisbelönt cheddarost, handgjorda belgiska chokladpraliner, lyxig saltlakrits, en ekologisk extra jungfruolivolja från Val Di Mazara D.O.P. och Parmigiano Reggiano och Grana Padano.

Läs mer om våra produkter

Er förtjänst och bonus:

Förtjänst

Säljmaterial till studenter

När ni har bestämt er för att tjäna pengar till studenten och vill starta en försäljning bokar ni enkelt ett säljpaket som innehåller allt ni behöver för att komma igång.

Säljpaketet innehåller säljkataloger till alla deltagare, beställningslistor att dela ut till företag, guide till en perfekt försäljning, tillgång till vår smidiga app, personlig webbshop, information till kontaktperson och varuprover.

Läs mer om säljmaterialet
 • Ikon

  Säljs av skolklasser & föreningslivet

  Våra produkter säljs av och stöttar skolklasser, lag och föreningar.

 • Ikon

  Hög förtjänst

  Enkelt att tjäna mycket pengar. Ni tjänar upp till 67 kronor per produkt.

 • Ikon

  Många nöjda kunder

  Mer än 99% kan tänka sig att sälja igen.

 • Ikon

  Smidig hantering

  Sälj enkelt med appen och alla deltagare får en personlig webbshop.

 • Ikon

  Riskfritt

  Ta först upp beställningar och betala efter leverans. Ni behöver aldrig ligge ute med pengar.

 • Ikon

  Omtyckta delikatesser

  Populära delikatess som är lätta att sälja och återkommande kunder.

 • Ikon

  Oslagbar support

  Över 25.000 försäljningar sedan 1992.

Tjäna pengar till studenten redan första året

Det här med att tjäna pengar till studentflak är något som flera tusentals studenter ägnar sig åt varje år. Det kan vara en bra idé att börja tjäna pengar till studenten redan första året i gymnasiet, för att på så sätt slippa onödig stress sista året. När studenten närmar sig är det ofta mycket annat som ska hinnas med, därför kan det vara skönt att redan ha fyllt på studentkassan tidigare år. Om ni har sålt DelikatessKungens produkter tidigare, till exempel för att tjäna pengar till klassresan eller tjäna pengar till laget, vet ni även ungefär hur mycket ni skulle kunna tjäna under nästa försäljningsperiod. Era tidigare kunder kan nämligen ofta tänka sig att köpa produkterna igen.

Samla pengar till studenten med rätt företag

Det finns många olika sätt att tjäna pengar till studenten och ni har säkert redan nu stött på minst ett halvt dussin företag som allihop lovar guld och gröna skogar bara ni ingår ett samarbete med dem. Det är i det här läget väldigt viktigt att kunna sålla agnarna från vetet och välja rätt företag som man börjar samarbeta med. Ett seriöst företag ger er nämligen en märkbart hög förtjänst. Det ska inte bara vara kul att tjäna pengar utan även lönsamt.

Att sälja Delikatesskungens produkter är både enkelt och roligt men inte minst väldigt lönsamt. Förtjänsten som vi erbjuder er är – för att uttrycka sig diplomatiskt – väldigt hög. Vi vågar nog ge oss på att säga att det troligen inte finns många andra sätt att tjäna pengar till en studenten som är lika lönsamt som att sälja delikatesser. Ni tjänar nämligen mellan 47 och 67 kronor per såld produkter. En av de verkligt stora fördelarna med Delikatesskungens koncept är att ni inte behöver sälja så mycket för att det ändå skall bli riktigt stora och fina pengar som trillar rakt ner i er studentkassa. Grejen är nämligen att ju fler produkter som ni lyckas sälja, desto högre förtjänst per såld produkt blir det för er.