Tjäna pengar till laget

Planerar du att resa iväg med ditt lag? Kanske vill ni bara åka iväg för att skapa minnen tillsammans och jobba på lagkänslan? Eller kanske är det en tävling, fotbollscup eller turnering som lockar?

Tjäna pengar till lagetAtt som förening, lag eller klubb resa iväg tillsammans är inte bara otroligt kul men även väldigt nyttigt och bra för lagandan.

Vi på Delikatesskungen har sedan 1992 hjälpt lag, föreningar och klubbar att tjäna pengar för att de ska kunna förverkliga sina drömmar och åka iväg på oförglömliga resor. Under dessa år har vi utvecklat vår verksamhet och vi är idag väldigt stolta över att kunna erbjuda en tjänst som får toppbetyg av användarna när det gäller förtjänst, säljmaterial, produkter och service.

Tänk på att det är viktigt med lite framförhållning när man planerar en resa. Sätt gärna igång med att tjäna pengar till laget i tid. Från det att ni beställer ert säljpaket från oss kan det vara bra att ha några veckor på sig för att få till en lyckad försäljning. Deltagarna kan själva registrera sin försäljning och sina kunder på webben eller i mobilappen, och kontaktpersonen behöver bara bekräfta beställningen när ni är klara. Vi skickar då ut produkterna, vilket brukar ta ca två veckor. När produkterna sedan är utdelade kan ni ta del av er förtjänst.

Så vänta inte.. Vare sig det är en fotbollscup, ett hockeyläger, träningsläger, om ni vill utöka lagkassan eller kanske besöka Gothia cup så kan ni genom att sälja våra delikatesser – salami, praliner och cheddarost, tjäna ihop till både resa och fickpeng!

Ta del av andra lag, föreningar och klubbars upplevelser av att tjäna pengar med Delikatesskungen: Referenser

Läs mer om hur konceptet fungerar