Tjäna pengar till laget

Förstärk lagkassan och tjäna pengar till laget genom att sälja produkter av hög kvalitet från DelikatessKungen.

Hur mycket vill ni tjäna?

Ger er:

kr

Fraktavgifter kan tillkomma (läs mer)

Starta er försäljning idag!

Att tjäna pengar till laget är enkelt

Planerar du att resa iväg med ditt lag? Kanske vill ni åka iväg för att skapa minnen tillsammans och jobba på lagkänslan? Eller kanske är det en tävling, fotbollscup eller turnering som lockar? Genom DelikatessKungen tjänar ni pengar snabbt och lagförsäljningen står alltid i första rummet.

Så här enkelt fungerar det

Steg 1

Beställ säljpaket

Utse en kontaktperson och beställ vårt kostnadsfria säljpaket, som innehåller allt säljmaterial ni behöver till försäljningen.

Steg 2

Ta upp beställningar

Sälj våra omtyckta delikatesser till grannar, släktingar, arbetsplatser eller företagare. Ta enkelt upp beställningar i vår smidiga app eller genom egna säljsidor som varje deltagare får.

Steg 3

Leverera, ta betalt och behåll er vinst

Efter säljperioden skickar ni er order med exakt antal produkter era kunder beställt av er. Ni levererar till kunderna, tar betalt, och behåller er vinst direkt. Enkelt, eller hur?

Tra glada barn

Lagförsäljning är något vi har stor erfarenhet av

När det kommer till lagförsäljning och att tjäna pengar till klubbkassan, så har vi lång erfarenhet och vet exakt vad vi gör. Sedan början av nittiotalet har vi samarbetat med och hjälpt många lag i hela Sverige, läs referenser från nöjda lag som tjänat pengar hos oss.

När ni säljer till laget ser vi till att ni får så mycket som möjligt tillbaka. Ju fler produkter ni säljer för laget, desto högre blir förtjänsten per produkt. Vi vill göra jobbet så enkelt som möjligt för er. Vi bidrar därför inte bara med lättsålda produkter, utan hjälper även till med säljkataloger, beställningslistor och varuprover. Dessutom finns vi hela tiden tillgängliga för vägledning och support.

Som pricken över i:et är det en givande upplevelse att arbeta ihop pengarna tillsammans. Gemenskapen och lagandan som försäljningen skapar stärker lagkänslan och kan leda till positiva effekter på sikt!

Sedan 1992

Vi på DelikatessKungen har sedan 1992 hjälpt föreningar och klubbar att tjäna pengar snabbt till laget för att de ska kunna förverkliga sina drömmar och åka iväg på oförglömliga resor. Under dessa år har vi utvecklat vår verksamhet och vi är idag väldigt stolta över att kunna erbjuda en tjänst som får toppbetyg av användarna när det gäller förtjänst, säljmaterial, produkter och service.

Genom att sälja våra populära salamikorvar som är Sveriges mest köpta salami, vår cheddarost som enligt TV-kocken Gordon Ramsay är ”världens bästa cheddar”, belgiska handgjorda chokladpraliner, lyxig saltlakrits, ekologisk extra jungfruolivolja, Parmigiano Reggiano eller Grana Padano kan ni enkelt utöka klubbkassan.

Hur går man till väga för att tjäna pengar till laget?

Att sälja DelikatessKungens produkter är både ett enkelt och smidigt sätt att tjäna pengar för laget, föreningen eller gruppen.

 • Efter ni beställt vårt säljpaket tar ni upp beställningar från era kunder.
 • Vi levererar därefter exakt det antalet produkterna ni sålt.

På så sätt behöver ni inte bekymra er om returer eller annat trassel, utan kan helt koncentrera er på att så effektivt som möjligt samla in pengar till laget. DelikatessKungen erbjuder fri frakt om alla i laget säljer 25 produkter tillsammans och inga extra tillägg tillkommer. Med andra ord finns det inga konstigheter och inget svårförståeligt finstilt.

Börja planera i tid

Tänk på att det är viktigt med lite framförhållning när man planerar en resa. Sätt gärna igång med att tjäna pengar till laget i tid. Från det att ni beställt säljpaket från oss kan det vara bra att ha några veckor på sig för att få till en lyckad försäljning. Deltagarna kan själva registrera sin försäljning och sina kunder på delikatesskungen.se eller i appen, och kontaktpersonen behöver bara bekräfta beställningen när ni är klara. Vi skickar då ut produkterna, vilket brukar ta ca två veckor. När produkterna sedan är utdelade kan ni ta del av er förtjänst.

Vad säger våra kunder om oss?

 • Tomas Karlsson

  ”Allt funkar ju så himla bra! Många frågar när vi ska sälja igen. Samma personer köper år efter år, så det är väldigt lättsålt.”

  Totalt sålde Balrog Innebandyklubb 1886 produkter och tjänade 123.980 kr.

 • Sebastian Selegård

  ”För vinsten åkte vi på träningsläger i Barcelona. Vi kommer absolut samarbeta med DelikatessKungen igen!”

  Totalt sålde Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb 347 produkter och tjänade 23.555 kr.

 • Marika

  ”Vi är supernöjda med försäljningen! Jag tror inte det finns någon motsvarighet att kunna tjäna så mycket pengar.”

  Totalt sålde Silwing Troja F00/01 689 produkter och tjänade 46.830 kr.

Företaget biogas köper delikatesser varje år

Tjäna pengar till lagkassan genom att sälja till företag

Ett bra sätt för föreningen, laget eller gruppen att snabbt få in pengar är att sälja DelikatessKungens produkter till företag som presenter till anställda.

Företagen sponsrar lagen och får samtidigt väldigt goda delikatesser att ge bort i present.

Tjäna pengar till laget

Samla pengar till laget – 3 tips för en lyckad försäljning

När ni ska samla pengar till laget vill ni såklart att det ska bli en lyckad försäljning där ni fått in de pengar ni förväntade er och hade som mål. Nedan ger vi några tips på hur ni kan behålla motivation och drivkraft för att detta ska resultera i en lyckad försäljning.

 • Räkna på hur mycket varje lagmedlem bör sälja. Det är viktigt att alla i laget är med och bidrar till lagkassan. Det kan därför vara bra att veta vad som förväntas av varje individ om ni exempelvis behöver tjäna in totalt 20 000 kr. För de lag som är tävlingsinriktade utöver i sin sport, kan man även tävla om vem som kan sälja mest för att driva på försäljningen ytterligare.
 • Sätt upp delmål. Istället för att huvudmålet ska kännas långt bort och ouppnåeligt kan man sätta upp delmål längs vägen. Exempelvis kan ni på valfritt sätt fira när ni har tjänat ihop hälften av pengarna, för att på så sätt hålla motivationen uppe.
 • Påminn varandra om vad pengarna ska gå till. Genom att tänka på vad ni ska göra med pengarna kan det kännas mer värt med all den fritid ni lägger på att sälja. Ska ni exempelvis åka på en cup som ni länge bara drömt om kan tanken på det ge er tillräckligt med motivation.
 • -

  Omtyckta delikatesser – lätta att sälja

  Med de populära kvalitetsprodukterna salami, cheddarost, praliner, lakritsextra jungfruolivolja, Parmigiano Reggiano och Grana Padano finns det godsaker för alla – det är ett enkelt sätt att nå ert mål.

 • -

  Ger mycket pengar

  Med vår höga förtjänst på upp till 67 kr per såld produkt är det enkelt att nå era drömmar. Förra året gav en genomsnittsförsäljning 14 500 kronor i vinst per grupp. Få om något annat koncept ger lika mycket pengar.

 • -

  Inga utlägg – enkelt – sedan 1992

  Över 25.000 försäljningar ger rutin & verktyg som gynnar er. Ni ligger inte ute med några pengar. Att säljgrupper återkommer år efter år är ett gott betyg på att vårt koncept fungerar väldigt bra. Enkelt, riskfritt, lönsamt och dessutom för en väldigt bra sak!

Kom igång för er snabba förtjänst

Tveka inte att komma igång. Hos DelikatessKungen får ni kvalitetsprodukter som är enkla att sälja, som hjälper er att dryga ut lagförsäljningen. Behöver ni kan vi ge er snabba och enkla tips på hur ni enkelt får in pengar till laget. Allt med DelikatessKungen är enkelt, lönsamt, kräver inga utlägg och är väldigt roligt!

Vi på DelikatessKungen hjälper er att på ett enkelt sätt fylla på er lagkassa rejält. Hör av er till oss, så berättar vi gärna mer om hur ni kan sälja våra produkter och om alla möjligheter som öppnar sig. Om ni vill veta mer om hur en försäljning går till, beställ våra kostnadsfria informationsbroschyrer.

Läs mer hur ni kan tjäna extra pengar till klassen eller föreningen.