Tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen

Tjäna 20500 kronor till laget

Så här fungerar det
Omtyckta delikatesser - lätta att sälja

Omtyckta delikatesser - lätta att sälja

Med kvalitetsprodukterna salami, ost och praliner finns godsaker för alla - det är ett enkelt sätt att nå ert mål.

Ger mycket pengar

Ger mycket pengar

En genomsnittsförsäljning gav 13 780 kronor (212 sålda produkter) julen 2014. Få om något annat koncept ger lika mycket pengar.

Inga utlägg - enkelt - sedan 1992

Inga utlägg - enkelt - sedan 1992

Över 15 000 försäljningar ger rutin & verktyg som gynnar er. Ni ligger inte ute med några pengar.

Erbjudande inför Påsk!

Tjäna enkla pengar inför Sveriges största mathelg! Ni får 1200 kr extra i bonus när ni säljer minst 150 produkter. Boka det kostnadsfria säljpaket för att ta del av erbjudandet! Beställ säljpaket nu »

quote Utan denna intäkt skulle inte vårt lag kunna driva sin verksamhet. Stort tack!

Patrik Nylén, lagledare
Tjäna pengar som Hedemora SK U16-Elit
Hedemora SK U16-Elit

quote På julförsäljningen tjänade vi 53.885:- till laget. Konceptet blir bara bättre och bättre!

Totalt sålde 27 deltagare 829 produkter.
Tjäna pengar som Silwing Troja Handboll F00/01
Silwing Troja Handboll F00/01

quote Många känner till Delikatesskungen och vet att det är bra kvalitet.

LIF Lindesberg F98 har genomfört två försäljningar till laget som givit 21 800 kronor i vinst.
Tjäna pengar som LIF Lindesberg F98
LIF Lindesberg F98

Tjäna pengar till laget

Planerar du att resa iväg med ditt lag? Kanske vill ni åka iväg för att skapa minnen tillsammans och jobba på lagkänslan? Eller kanske är det en tävling, fotbollscup eller turnering som lockar? Okej, varför inte förstärka lagkassan och tjäna pengar till laget genom att sälja produkter av hög kvalité från DelikatessKungen. Med våra populära salamin, prisbelönta ekologiska engelska cheddarost, belgiska handgjorda chokladpraliner eller holländska delikatessvåfflor kan ni enkelt tjäna pengar till er lagresa.

Vi på DelikatessKungen har sedan 1992 hjälpt föreningar och klubbar att tjäna pengar till laget för att de ska kunna förverkliga sina drömmar och åka iväg på oförglömliga resor. Under dessa år har vi utvecklat vår verksamhet och vi är idag väldigt stolta över att kunna erbjuda en tjänst som får toppbetyg av användarna när det gäller förtjänst, säljmaterial, produkter och service. Genom att sälja vår populära salamikorv, som är Sveriges mest köpta salami eller vår cheddarost som enligt TV-kocken Gordon Ramsey är "världens bästa cheddar" kan ni enkelt utöka klubbkassan. Våra produkter säljs exklusivt endast till föreningar, klubbar och skolklasser.

Hur går man till väga för att tjäna pengar?

Att sälja DelikatessKungens produkter är både ett enkelt och smidigt sätt att tjäna pengar för laget, föreningen eller gruppen. Efter ni beställt vårt säljpaket tar ni upp beställningar från era kunder. Vi levererar därefter exakt det antalet produkterna ni sålt. På så sätt behöver ni inte bekymra er om returer eller annat trassel, utan kan helt koncentrera er på att så effektivt som möjligt samla in pengar till laget. Delikatesskungen erbjuder fri frakt om alla i laget säljer 25 produkter tillsammans och inga extra tillägg tillkommer. Med andra ord finns det inga konstigheter och inget svårförståeligt finstilt.

Tänk på att det är viktigt med lite framförhållning när man planerar en resa. Sätt gärna igång med att tjäna pengar till laget i tid. Från det att ni beställt säljpaket från oss kan det vara bra att ha några veckor på sig för att få till en lyckad försäljning. Deltagarna kan själva registrera sin försäljning och sina kunder på webben eller i mobilappen, och kontaktpersonen behöver bara bekräfta beställningen när ni är klara. Vi skickar då ut produkterna, vilket brukar ta ca två veckor. När produkterna sedan är utdelade kan ni ta del av er förtjänst.

Genom DelikatessKungen tjänar ni pengar snabbt och lagförsäljningen står alltid i första rummet. Som pricken över ”i” är det en givande upplevelse att arbeta ihop pengarna tillsammans. Gemenskapen och lagandan som försäljningen skapar stärker lagkänslan och kan leda till positiva effekter på sikt!

Stor erfarenhet av att hjälpa till snabba intäkter

När det kommer till lagförsäljning och att tjäna pengar till klubbkassan, så har vi lång erfarenhet och vet exakt vad vi gör. Sedan början av nittiotalet har vi samarbetat med och hjälpt många lag i hela Sverige, läs referenser från nöjda lag som tjänat pengar hos oss.

När ni säljer till laget ser vi till att ni får så mycket som möjligt tillbaka. Ju fler produkter ni säljer för laget, desto högre blir förtjänsten per produkt. Vi vill göra jobbet så enkelt som möjligt för er. Vi bidrar därför inte bara med lättsålda produkter, utan hjälper även till med säljfoldrar, beställningslistor och varuprover. Dessutom finns vi hela tiden tillgängliga för vägledning och support.

Använda företag för att dryga ut kassan

Ett bra sätt för föreningen, laget eller gruppen att snabbt få in pengar är att sälja DelikatessKungens produkter till företag som presenter till anställda. Företagen sponsrar lagen och får samtidigt väldigt goda delikatesser att ge bort.

Kom igång för er snabba förtjänst

Tveka inte att komma igång. Hos DelikatessKungen får ni kvalitetsprodukter som är enkla att sälja, som hjälper er att dryga ut lagkassan. Behöver ni kan vi ge er snabba och enkla tips på hur ni enkelt får in pengar till laget. Allt med DelikatessKungen är enkelt, lönsamt, kräver inga utlägg och är väldigt roligt! 

Vi på DelikatessKungen hjälper er att på ett enkelt sätt fylla på lagkassan. Hör av er till oss, så berättar vi gärna mer om hur ni kan sälja våra produkter och om alla möjligheter som öppnar sig. Om ni vill veta mer om hur en försäljning går till, beställ våra kostnadsfria informationsbroschyrer.

Säljtips - tjäna pengar