Tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen

Tjäna pengar till klassresa eller skolresan

Ska din skolklass åka på klassresa och behöver samla ihop pengar? Ni kanske ska åka på en skolresa eller en utflykt. Oavsett vilken anledning ni har för att tjäna pengar till klassresa så gäller det att jobba på rätt sätt och effektivt.

Det finns flera sätt att finansiera sina drömmar, att baka, utföra eller arrangera ett arrangemang på egen hand. Detta kan vara bra men det finns alltid stor risk att planeringen och alla arbetsuppgifter tar alldeles för mycket tid. Vi hör också om klasser och skolor som stöter på problem då man ibland behöver söka tillstånd för aktiviteterna.

När man väl utvärderar aktiviteten brukar det bli ett förhållandevis litet tillskott till klassen. Att få in pengar till klassen behöver inte vara så svårt. Vi på Delikatesskungen hjälper er att få in pengar med lättsålda kvalitetsprodukter. Utöver goda produkter hjälper Delikatesskungen även er skolklass med tips hur man så effektivt som möjligt kan tjäna pengar till klassresan.

produkter

delikatesskungen

Hur gör man för att dryga ut kassan för klassresan?

Hur går det då till? Jo, era intäkter till gruppen kommer genom försäljningen av vår populära produkter. Vår uppskattade salami i tre olika smaker, vår prisbelönta cheddarost, äkta handgjorda belgiska praliner, ekologisk extra jungfruoluivolja av hög kvalité eller utsökt dragerad lakrits & mandel. DelikatessKungens produkter är, utöver den goda smaken, väldigt enkla att sälja och ger en väldigt hög vinst per såld produkt.

Ni tar först upp beställningar på produkterna i appen eller säljkatalogen. Vi skickar er exakt det antal produkterna som ni har beställt och behöver därför inte tänka på returer eller bli stressade över att sälja ett antal produkter. Fri frakt ingår alltid från oss om hela klassen beställer minst 25 produkter tillsammans. Inga konstigheter, utan bara raka rör! Med DelikatessKungen tjänar ni snabbt pengar till klassresan och er skolförsäljning står alltid i första rummet. Läs mer hur mycket pengar ni kan tjäna.

Varför ska ni välja Delikatesskungen för att tjäna pengar till en klassresa?

Vi har lång erfarenhet när det gäller försäljning för klassen och vet precis vad vi gör. Under årens lopp har många skolklasser valt att samarbeta med oss och vi har hjälp till med bra försäljning i hela Sverige. Sedan 1992 har fler än 20.000 skolklasser och föreningar sålt våra produkter och dragit in över 110 miljoner kronor. När ni säljer till klassresan, skolresan, utbildningsresa med skolan eller klassaktiviteten vill vi hjälpa er att tjäna så mycket pengar som möjligt genom att ge en hög förtjänst per produkt. Våra produkter är omtyckta av många och lättsålda, därför blir jobbet väldigt enkelt för klassen eller skolan. Säljfoldrar, varuprover, reklamblad, beställningslistor och vår app gör försäljningen ännu enklare och smidigare.

Vi finns med er hela vägen med tips, vägledning och support. Kontakta DelikatessKungen om du vill veta mer om hur ni kan få in pengar till er klassresa. Fyll på klasskassan genom att sälja DelikatessKungens produkter och gläd er åt alla nya möjligheter!

tummen upp

quote Men en tydlig målsättning lyckades vi tjäna 21670 kronor och åka till Alicante!

Totalt sålde gruppen 318 produkter.
Tjäna pengar som Spanskakursen i Sätilaskolan
Spanskakursen i Sätilaskolan

quote Att sälja Delikatesskungens salami är ett perfekt sätt att kunna få ihop de pengar som behövs.

19 elever tjänade 31395 kronor.
Tjäna pengar som Nästegårdsskolan i Kvänum
Nästegårdsskolan i Kvänum

quote Kanonbra samarbetet med DelikatessKungen! Vi gillar den höga förtjänsten.

Lärare Anders Ahl, Söderby Friskola
Tjäna pengar som Söderby Friskola
Söderby Friskola