Hur mycket vill ni tjäna?

Ger er:

kr

Fraktavgifter kan tillkomma (läs mer)

Starta er försäljning idag!

Att tjäna pengar till klassresan är enkelt

Ska din skolklass åka på klassresa och behöver samla ihop pengar? Ni kanske ska åka på en skolresa eller en utflykt. Oavsett vilken anledning ni har för att tjäna pengar till klassresa så hjälper vi er! En av det stora fördelarna med DelikatessKungens koncept är att ni inte behöver sälja mycket för att det ändå skall bli riktigt bra med pengar. Ju fler produkter ni säljer – desto högre förtjänst per produkt!

Så här enkelt fungerar det

Steg 1

Beställ säljpaket

Utse en kontaktperson och beställ vårt kostnadsfria säljpaket, som innehåller allt säljmaterial ni behöver till försäljningen.

Steg 2

Ta upp beställningar

Sälj våra omtyckta delikatesser till grannar, släktingar, arbetsplatser eller företagare. Ta enkelt upp beställningar i vår smidiga app eller genom egna säljsidor som varje deltagare får.

Steg 3

Leverera, ta betalt och behåll er vinst

Efter säljperioden skickar ni er order med exakt antal produkter era kunder beställt av er. Ni levererar till kunderna, tar betalt, och behåller er vinst direkt. Enkelt, eller hur?

Hur gör man för att tjäna pengar till skolresan?

Hur går det då till? Jo, era intäkter till gruppen kommer genom försäljningen av våra populära produkter. Sortimentet består av vår uppskattade salami i fem olika smaker, vår prisbelönta cheddarost, äkta handgjorda belgiska praliner, lyxig saltlakrits, Parmigiano Reggiano, Grana Padano samt ekologisk extra jungfruolivolja av hög kvalitet. DelikatessKungens produkter är, utöver den goda smaken, väldigt enkla att sälja och ger en väldigt hög vinst per såld produkt.

Bästa sättet att tjäna pengar till klassresa

Det finns flera sätt att tillsammans finansiera sina drömmar, att baka, utföra eller arrangera ett arrangemang på egen hand. Detta kan vara bra men det finns alltid stor risk att planeringen och alla arbetsuppgifter tar alldeles för mycket tid. Vi hör också om klasser och skolor som stöter på problem då man ibland behöver söka tillstånd för aktiviteterna.

När man väl utvärderar aktiviteten brukar det bli ett förhållandevis litet tillskott till klassen. Att få in pengar till klassen eller att tjäna pengar till laget behöver inte vara så svårt. Vi på DelikatessKungen hjälper er att få in pengar med lättsålda kvalitetsprodukter. Utöver goda produkter hjälper DelikatessKungen även er skolklass med tips hur man så effektivt som möjligt kan tjäna pengar till klassresan.

Nöjda kunder

 • Anne-Kristine

  ”Vi är supernöjda med försäljningen! Vi sålde till grannar, släktingar och arbetsplatser.”

  Totalt sålde Munkedalsskola 419 produkter och tjänade 28.235 kr.

 • Christer Svensson

  ”Allt fungerade perfekt! DelikatessKungen gav en bra förtjänst och det var lätt att sälja.”

  Totalt sålde Tommarps Scoutkår 379 produkter och tjänade 25.635 kr.

 • Susanne

  ”Inget har gett lika bra förtjänst som att sälja delikatesser! Barnen är fantastiska”

  Totalt sålde Sätilaskola klass 1 318 produkter och tjänade 21670 kr.

Försäljning inför klassresa – Så går det till

Ni tar först upp beställningar på produkterna i appen eller säljkatalogen. Vi skickar er exakt det antal produkterna som ni har beställt och behöver därför inte tänka på returer eller bli stressade över att sälja ett antal produkter. Fri frakt ingår alltid från oss om hela klassen beställer minst 25 produkter tillsammans. Inga konstigheter, utan bara raka rör! Med DelikatessKungen tjänar ni snabbt pengar till klassresan och er skolförsäljning står alltid i första rummet. Läs mer om hur enkelt det fungerar.

delikatesskungen

Varför ska ni välja DelikatessKungen för att tjäna pengar till klassresan?

Vi har lång erfarenhet när det gäller försäljning för klassen och vet precis vad vi gör. Under årens lopp har många skolklasser valt att samarbeta med oss och vi har hjälp till med bra försäljning i hela Sverige. Sedan 1992 har fler än 25.000 skolklasser och föreningar sålt våra produkter och dragit in över 250 miljoner kronor. När ni säljer till klassresan, skolresan, utbildningsresa med skolan eller klassaktiviteten vill vi hjälpa er att tjäna så mycket pengar som möjligt genom att ge en hög förtjänst per produkt. Våra produkter är omtyckta av många och lättsålda, därför blir jobbet väldigt enkelt för klassen eller skolan. Säljkataloger, varuprover, beställningslistor och vår app gör försäljningen ännu enklare och smidigare.

Vi finns med er hela vägen med tips, vägledning och support. Kontakta DelikatessKungen om du vill veta mer om hur ni kan få in pengar till er klassresa. Fyll på klasskassan genom att sälja DelikatessKungens produkter och gläd er åt alla nya möjligheter!

Glada tjejer

Tjäna pengar till klassresan – 3 tips för en lyckad försäljning

Nedan listar vi tre olika säljtips som kan hjälpa er lyckas med er försäljning.

 • För att maximera försäljningen kan det vara bra att identifiera den bästa försäljningsperioden, som brukar vara runt påsk och jul. Däremot ska det noteras att försäljningen kan gå minst lika bra även under andra tider på året. För att undvika onödig konkurrens kan det även vara bra att se till att andra föreningar i området inte också försöker tjäna pengar till sin förening samtidigt.
 • Sätt upp delmål för att hålla motivationen uppe. Att sikta mot ett stort mål kan ibland kännas långt bort och ouppnåeligt. För att hålla motivationen uppe kan det därför vara bra att sätta upp delmål längs vägen. Ett exempel på delmål kan vara att ni ska tjäna in hälften av pengarna vid ett visst datum. När man når dessa delmål kan man fira det på något sätt, för att hålla motivationen uppe.
 • Påminn varandra om vad pengarna ska gå till för att öka motivationen. Genom att tänka på vad pengarna ska användas till kan det kännas mer meningsfullt att sälja produkter och lägga ner fritid på det.