Försäljningstips

Vår största prioritet att hjälpa er att genomföra en försäljning på bästa sätt. Nedan ger vi tips på hur ni kan sälja under dessa tider.

Säljsida till deltagarna

Sälj med webbshop

Alla deltagare får en egen personlig webbshop som de enkelt kan dela på sociala medier, sms och mejl till vänner, familj, grannar och föräldrarnas kollegor. Kunder kan lägga en beställning direkt till dig via webbshoppen.

Tips! Deltagare som delar sin webbshop till vänner och på sociala medier säljer i snitt 5 produkter mer.

Läs mer om webbshoppen

Släkt och vänner

Börja fråga människor du känner väl, exempelvis släkt och föräldrars vänner. Flera av dina släktingar och bekanta kan säkert hjälpa dig med försäljningen. Tänk dig om en person du känner hjälper dig och säljer 5 stycken på sin arbetsplats.

Dela ut produktblad till grannar

Att besöka sina grannar är också ett bra alternativ. Besök de närmaste grannarna eller varför inte hela området. Skriv ut produktblad och lägg i grannarnas brevlådor. Skriv ditt mobilnummer och/eller länk till din webbshop så att de enkelt kan beställa delikatesser av dig.

Ta hjälp av familjen

Många som sålt DelikatessKungens produkter säger att produkterna nästan ”säljer sig själv”, speciellt när kunderna får se säljkatalogen med all detaljerad information och inspirerande matbilder.

Be dina föräldrar och syskonen att dela ut beställningslistor till deras arbetsplats eller vänner. Eller dela enkelt din webbshop.

Säljmaterial som PDF

Sälj på föräldrars och bekantas arbetsplatser

Föräldrar eller bekantas arbetsplatser är ett säkert val. Det finns deltagare som sålt över 200 produkter på en och samma arbetsplats. I säljmaterialet har du extra beställningslistor att dela ut på arbetsplatser.

Säljmaterial att skriva ut
Sociala medier

Sociala medier

Lägg ut bilder på sociala medier såsom Facebook och Instagram och berätta att du säljer. Dela även din personliga webbshop så att dina kunder kan lägga en beställning direkt till dig.

Här hittar du bilder som du kan använda till sociala medier
Företaget biogas köper delikatesser varje år

Sälj till företag

Företagare köper presenter till anställda och kunder. Varför inte erbjuda alla företagare ni känner att köpa delikatesser? Våra delikatesser är väldigt populära och omtyckta företagspresenter.

Läs mer om företagspresenter
Tjej med mobil

Använd appen!

I vår app kan både deltagarna och kontaktpersonen sköta allt som har med försäljningen att göra. Smidigt och enkelt!

  • Din digitala säljkatalog som alltid finns tillgänglig.
  • Skapa en personlig webbshop som familjen kan dela på sociala medier.
  • Deltagaren kan lägga till nya kunder och godkänna beställningar från webbshoppen.
  • Alla i gruppen se hur mycket ni har sålt och hur närmare ni kommer ert mål.
  • Se sista orderdag och vilken vecka alla produkter levereras.

Hur mycket vill ni tjäna?

Ger er:

kr

Fraktavgifter kan tillkomma (läs mer)

Starta er försäljning idag!

Det ska vara lätt att tjäna pengar

Är ni också sugna på att starta en försäljning? Kolla hur mycket ni kan tjäna till en klassresa, fotbollscup eller något annat roligt.

Starta en försäljning