Använd din webbshop och tjäna mer pengar

Säljsida till deltagarna

Dela din webbshop

Som ett komplement till säljkatalogerna får även alla deltagare tillgång till en egen webbshop att sälja produkter med. Alla i familjen kan dela webbshoppen på sociala medier, sms, mejl och liknande till vänner, familj, släkten och kollegorna på jobbet.

När man använder webbshoppen är det lättare att nå ut till fler personer snabbare. Alla som går in på din webbshop kan enkelt lägga en beställning på produkter. Det enda deltagaren sedan behöver göra är att godkänna beställningen från kunden i appen för att säkerställa att deltagaren kan leverera produkterna.

deltagare säljsida

Deltagare med webbshop säljer mer

När vi har jämfört grupper som även använder och delar sin webbshop på sociala medier, sms och mejl har vi sett att snittet på sålda produkter per deltagare är 10 stycken istället för 7 stycken. Det betyder att ni skulle kunna tjäna 4000 kr mer till gruppen om alla deltagare använder webbshop (om ni är 25 personer i gruppen).

I diagrammet ser du hur många produkter i snitt en deltagare säljer, beroende på om deltagaren har en webbshop aktiverad och hur många besökare webbshoppen har.

Berätta vilka ni är som säljer

Ett tips är att ladda upp en bild på gruppen som säljer och skriva en kort presentationstext till webbshoppen så att alla kunder vet vilken grupp det är som säljer. Du som kontaktperson kan ladda upp en gruppbild och skriva en presentationstext som visas på alla webbshoppar. Varje deltagare kan sedan ändra texten och/eller bilden.

Ladda ned appen

Du kan söka efter ”Delikatesskungen” i din appbutik. Om du använder din telefon nu, klicka på en av dessa ikoner för att ladda ner appen:

Apple App Store

Google Play

Sociala medier

Tips vart du kan dela din webbshop

  • Dela din webbshop på sociala medier, så som Facebook och Instagram. 
  • Dela din webbshop med sms och mejl till vänner, släkten och familjens vänner.
  • Be familjen dela din webbshop till deras kollegor och vänner. 
  • Dela din webbshop till olika företag via mejl.