Hur mycket vill ni tjäna?

Ger er:

kr

Fraktavgifter kan tillkomma (läs mer)

Starta er försäljning idag!

Det ska vara lätt att tjäna pengar snabbt

Vi på DelikatessKungen har hjälpt föreningar, lag och skolklasser sedan 1992, vi har lång erfarenhet om vad som fungerar och inte fungerar. Hos oss tar ni inga risker.

Så här enkelt fungerar det

Steg 1

Beställ säljpaket

Utse en kontaktperson och beställ vårt kostnadsfria säljpaket, som innehåller allt säljmaterial ni behöver till försäljningen.

Steg 2

Ta upp beställningar

Sälj våra omtyckta delikatesser till grannar, släktingar, arbetsplatser eller företagare. Ta enkelt upp beställningar i vår smidiga app eller genom egna säljsidor som varje deltagare får.

Steg 3

Leverera, ta betalt och behåll er vinst

Efter säljperioden skickar ni er order med exakt antal produkter era kunder beställt av er. Ni levererar till kunderna, tar betalt, och behåller er vinst direkt. Enkelt, eller hur?

klassresa

Tjäna pengar snabbt med DelikatessKungen

Behöver ni tjäna pengar snabbt till en rolig aktivitet, en cup som ni vill åka på eller kanske behöver ni mer tillskott snabbt till den redan bokade klassresan? Vi hjälper ungdomar och barn att tjäna pengar snabbt oavsett om ni vill genomföra en kort eller en lång försäljning. Ibland kan en kort försäljning vara bättre då hela klassen, laget eller förningen går fullt ut och ger järnet under en till två veckor.

Varför välja DelikatessKungen?

Det finns flera anledningar varför ni ska välja DelikatessKungen, först och främst är det för våra delikatesser. Med efterfrågade produkter blir det roligare, enklare och ger mer pengar till klassen, laget eller föreningen. Alla produkter är noggrant utvalda produkter och med en hög kvalitet. Salamin som vi har haft i sortimentet sedan 1992 och är sveriges mest köpta salami, cheddarosten som är världens bästa cheddarost enligt Gordon Ramsay, chokladpralinerna som är exklusivt tillverkade av belgiska chokladmästare, lyxig och mjuk saltlakrits, äkta Parmigiano Reggiano, Grana Padano och ekologisk extra jungfruolivolja som är tillverkad av de bästa oliverna från Sicilien.

Nöjda kunder

 • Elin Ek

  ”Flera tusen tack! Vi tjänade bra med pengar och med appen blev det enkelt för oss alla.”

  Totalt sålde Hudiksvalls Gymnastikförening 296 produkter och tjänade 20.940 kr.

 • Magdalena Wallfur

  ”Delikatesskungen är bekanta för många och har omtyckta produkter, så det var ett lätt val när vi skulle starta en försäljning.”

  Totalt sålde Gällivare Sportklubb 539 produkter och tjänade 37.235 kr.

 • Christer Svensson

  ”Allt fungerade perfekt! DelikatessKungen gav en bra förtjänst och det var lätt att sälja.”

  Totalt sålde Tommarps Scoutkår 379 produkter och tjänade 25.635 kr.

Tjej med mobil

Hur går det till?

När ni har bestämt er för att starta en försäljning bokar ni enkelt ett kostnadsfritt säljpaket. Säljpaketet innehåller allt säljmaterial såsom säljkataloger, säljtips, beställningslistor att dela ut till företag och smakprover. Ni kan även starta försäljningen på direkten genom att använda vår smidiga och enkla app, läs mer om hur vår app fungerar. I appen kan både kontaktpersonen och deltagarna sköta allt som har med försäljningen att göra.

När försäljningsperioden är slut lägger kontaktpersonen ordern på här på delikatesskungen.se eller i appen.

Bästa försäljningsställena

Många som sålt Delikatesskungens produkter säger att produkterna nästan ”säljer sig själv”, speciellt när kunderna får se säljfoldern med all detaljerad information och inspirerande matbilder. Nedan följer några tips om bra försäljningsställen:

 • Arbetsplatser
 • Familjen
 • Grannskapet
 • Släkten och deras vänner
 • Vänner till familjen
 • Företag som köper till kunder och anställda

De familjer som lyckats sälja många produkter har oftast även tagit hjälp av någon/några de känner, genom att låta dem ta med sig våra beställningslistor till sina respektive arbetsplatser.

Tra glada barn

delikatesskungen

Tydligt mål ger bra resultat

Grupper som lyckas bättre med försäljningen än de förväntat sig, har nästan alltid kommit fram till en gemensam målsättning före start!

Räkna därför ut hur mycket pengar ni behöver och hur många produkter varje deltagare behöver sälja för att ni ska nå ert mål. Det är bra att denna uppdelning av målet är klar och tydlig, så att alla tar ansvar för sitt eget mål när försäljningen startar.

Kom ihåg – hellre en lägre målsättning än ingen alls, även om ett högt mål oftast får fler att jobba lite extra och det slutar oftast med ett roligare resultat!

Sätt era mål idag och tjäna pengar snabbt! Det är ett kul och inspirerande arbete – och det ger mycket tillbaka i form av ökade inkomster och glädje!

Läs mer hur ni kan tjäna extra pengar till klassen, laget eller föreningen.