Tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen

Tjäna pengar snabbt

Vi på DelikatessKungen har hjälpt föreningar, lag och skolklasser sedan 1992, vi har lång erfarenhet om vad som fungerar och inte fungerar. Hos oss tar ni inga risker.

Tjäna pengar snabbt med Delikatesskungen

Behöver ni tjäna pengar snabbt till en rolig aktivitet, en cup som ni vill åka på eller kanske behöver ni mer tillskott snabbt till den redan bokade klassresan? Vi hjälper er oavsett om ni vill genomföra en kort eller en lång försäljning. Ibland kan en kort försäljning vara bättre då hela klassen, laget eller förningen går fullt ut och ger järnet under en till två veckor.

klassresa

produkter

Varför välja DelikatessKungen?

Det finns flera anledningar varför ni ska välja DelikatessKungen, först och främst är det för våra delikatesser. Med efterfrågade produkter blir det roligare, enklare och ger mer pengar till klassen, laget eller föreningen. Alla produkter är noggrant utvalda produkter och med en hög kvalité. Salamin som vi har haft i sortimentet sedan 1992 och är Sveriges mest köpta salami, personer får helt enkelt inte nog av vår salami. Cheddarosten från Storbritannien som har vunnit ett flertal priser och är världens bästa cheddarost enligt Gordon Ramsay. Chokladpralinerna som är exklusivt tillverkade av belgiska chokladmästare. Vår ekologiska extra jungfruolivolja som har en oförglömlig arom och smak, tillverkad av de bästa oliverna från Sicilien. Dragerad lakrits och mandel som smälter i munnen, en himmelsk smakupplevelse för lakritsälskaren.

Hur går det till?

När ni har bestämt er för att starta en försäljning bokar ni enkelt ett kostnadsfritt säljpaket. Säljpaketet innehåller allt säljmaterial så som säljkataloger, säljtips, beställningslistor att dela ut till företag och smakprover. Ni kan även starta försäljningen på direkten genom att använda vår smidiga och enkla app, läs mer om hur vår app fungerar. I appen kan både kontaktpersonen och deltagarna sköta allt som har med försäljningen att göra.

När försäljningsperioden är slut lägger kontaktpersonen ordern på här på delikatesskungen.se eller i appen.

Säljpaket

tummen upp

Bästa försäljningsställena

Många som sålt Delikatesskungens produkter säger att produkterna nästan ”säljer sig själv”, speciellt när kunderna får se säljfoldern med all detaljerad information och inspirerande matbilder. Nedan följer några tips om bra försäljningsställen:

  • Arbetsplatser
  • Familjen
  • Grannskapet
  • Släkten och deras vänner
  • Vänner till familjen
  • Företag som köper till kunder och anställda

De familjer som lyckats sälja många produkter har oftast även tagit hjälp av någon/några de känner, genom att låta dem ta med sig våra beställningslistor till sina respektive arbetsplatser.

Tydligt mål ger bra resultat

Grupper som lyckas bättre med försäljningen än de förväntat sig, har nästan alltid kommit fram till en gemensam målsättning före start!

Räkna därför ut hur mycket pengar ni behöver och hur många produkter varje deltagare behöver sälja för att ni ska nå ert mål. Det är bra att denna uppdelning av målet är klar och tydlig, så att alla tar ansvar för sitt eget mål när försäljningen startar.

Kom ihåg – hellre en lägre målsättning än ingen alls, även om ett högt mål oftast får fler att jobba lite extra och det slutar oftast med ett roligare resultat!

En annan bra sak att tänka på när ni sätter målen är att ni får högre ersättning ju mer ni säljer, från 45 kronor upp till 65 kronor per produkt (plus bonus). Testa gärna med vår räknesnurra.

Sätt era mål idag och tjäna pengar snabbt! Det är ett kul och inspirerande arbete – och det ger mycket tillbaka i form av ökade inkomster och glädje!

delikatesskungen