Tummen upp

Värva nya grupper och tjäna extra pengar!

Nu inför vi ett nytt sätt att tjäna extra pengar när ni genomför en försäljning. Värva en till grupp som startar en försäljning hos oss och ni båda får 1000 kr extra i bonus om ni säljer för minst 150 produkter var.

Kanske är ni en klass som ska åka på en rolig klassresa tillsammans. Passa på och hör runt om i skolan om det inte är någon annan klass som också är sugna på att tjäna pengar till en skolresa och ni båda får 1000 kr extra i bonus.

Om ni är ett lag som vill tjäna pengar till en cup eller träningsresa och tillhör en föreningen är det ett utmärkt tillfälle att samtidigt kolla runt om något annat lag också vill samla ihop pengar.

Delikatesskungen

Hur får ni er bonus?

Om ni är en grupp som har hittat en annan grupp som ni vill värva mejlar ni in till info@delikatesskungen.se eller ringer till 08-722 22 33 och berättar vilken grupp ni är samt vilken grupp eller grupper ni ska värva.

Hur mycket vill ni tjäna?

Ger er:

kr

Fraktavgifter kan tillkomma (läs mer)

Starta er försäljning idag!

Upp till 67 kr i vinst per produkt

En av det stora fördelarna med DelikatessKungens koncept är att ni inte behöver sälja mycket för att det ändå skall bli riktigt bra med pengar. Ju fler produkter ni säljer – desto högre förtjänst per produkt!

Starta en försäljning