Åk på en klassresa utomlands

Berlin

Klassresa till Berlin

Berlin har kommit att bli något av ett favoritresmål för många skolgrupper när man har börjat att planera inför en skolresa någonstans och det är egentligen inte särskilt konstigt med tanke på att staden har väldigt mycket att erbjuda sina besökare. En skolresa till Berlin kommer garanterat att bli ett minne för livet för er allihop i gruppen.

Läs mer här

Åland

Klassresa till Åland

Åk på en klassresan till Åland! Om ni vill åka utomlands på klassresa utan att samla pengar i flera år kanske Åland kan vara ett alternativ. Från svenska ostkusten är det förmodligen det enklaste och billigaste sättet att komma utanför Sverige. Till Åland tar man sig enkelt med båt från Stockholm eller Roslagen. Eftersom flera rederier trafikerar sträckan är priserna väldigt attraktiva.

Läs mer här

Madrid

Klassresa till Madrid

Kom iväg på en klassresa som tar er till Spaniens huvudstad Madrid. Madrid har väldigt mycket att erbjuda sina besökare och om ni åker iväg på en klassresa till Madrid så kan ni räkna med att det finns massor av spännande äventyr som väntar på er. En klassresa till Madrid har nämligen allt det där som man kan förvänta sig av en klassresa och dessutom mer därtill.

Läs mer här

Paris

Klassresa till Paris

En klassresa till Paris kommer garanterat att bli ett minne för resten av livet. Det är bland mycket annat ett helt perfekt sätt att få ett tillfälle att prova sina egna vingar och tala franska i den mest naturliga av alla miljöer, Frankrike. Om ni är en grupp på skolan som har pluggat franska tillsammans under några år så får ni ett lysande tillfälle att praktisera era kunskaper i nyss nämnda språk genom att åka ner till Frankrikes huvudstad. Inget kan väl vara bättre än detta?

Läs mer här