Disneyland Paris Night

Paris är en stad som har väldigt mycket att bjuda på för den som besöker staden. Triumfbågen, Eiffeltornet och den enorma paradgatan Champs-Élysées är bara några exempel på kända landmärken i Paris som de allra flesta känner till och gärna vill besöka. Men vi skulle vilja tipsa om ett annat och betydligt mer spännande och spektakulärt resmål som ni bara måste besöka om ni åker på skolresa till Paris. Vi snackar givetvis om den enorma nöjesanläggningen Disneyland Resort Paris som ligger cirka 35 kilometer öster om de centrala delarna av Paris. Man behöver alltså inte åka till USA numera för att kunna besöka Disneyland, det räcker att åka till Paris.

Disneyland i Paris är uppdelat i två olika delar så om ni vill uppleva hela detta fantastiska eldorado i sagans och fantasins värld så bör ni ha minst två hela dagar till ert förfogande. De två delarna går under namnen Disneyland Park och Walt Disney Studios. Båda zonerna har olika åkattraktioner men inriktningen dem emellan är ganska olika. Disneyland Park är mer lik en nöjespark medan Walt Disney Studios är inriktad på film. Bland annat finns det en attraktion här som låter dig som besökare vara med vid inspelningen av en specialeffekt till filmen Armageddon. Det finns även en häftig berg- och dalbana som bygger på filmen Hitta Nemo här.

Skulle det vara som så att ni som grupp ännu inte har fixat pengarna till er skolresa så kan vi på Delikatesskungen berätta mer om hur ni gör för att tjäna pengar till er skolresa till Paris eller varthelst i hela världen som ni har tänkt åka.