Att se och göra på en klassresa till Stockholm

Stockholm

Stockholm är inte bara Sveriges huvudstad utan även en av de absolut vackraste städerna i hela världen. Det är en stad som har förmågan att locka till sig besökare från när och fjärran och det är inte så konstigt eftersom Stockholm har så otroligt mycket av spännande upplevelser att erbjuda alla som besöker staden.

Vi tänkte här och nu ta tillfället i akt och dela med oss av en handfull tips om grymt spännande grejer att besöka och göra under en klassresa till Stockholm. Så häng med nu så ska ni få veta mer om vad man kan se och göra under en klassresa till vår kungliga huvudstad Stockholm.

Om ni bestämmer er för att tjäna pengar till en klassresa till Stockholm så kan man lugnt konstatera att det är väl investerade pengar som ni kommer att få igen många gånger om i form av helt fantastiska upplevelser från Staden mellan broarna eller Mälardrottningen, som vår vackra huvudstad också brukar kallas för ibland. Ni vet väl om att Delikatesskungen kan hjälpa er att tjäna pengar till klassresan?

Gröna lund

Klassresa till Gröna Lund

En klassresa till Gröna Lund i Stockholm måste väl ändå anses vara bland det absolut häftigaste man kan vara med om? För någon av er kanske det till och med är allra första gången som man åker iväg någonstans utan att mamma eller pappa är med.

Läs mer här

Skansen

Klassresa till Skansen

En klassresa till Skansen – det enormt stora friluftsmuseet med tillhörande djurpark på Djurgården i Stockholm – är mer eller mindre ett måste om ni har åkt till vår kungliga huvudstad med klassen. Missa därför inte att förlägga minst en halv dag för att besöka Skansen när ni ändå befinner er i trakterna. Ja, faktum är ju att man kan förlägga en hel klassresa enbart till Skansen med tanke på alla spännande sevärdheter som det formligen kryllar av där.

Läs mer här

Stockholms medeltidsmuseum

Klassresa till Stockholms medeltidsmuseum

En klassresa till Stockholms medeltidsmuseum är som att kliva in i en tidsmaskin och sedan slungas långt tillbaka i tiden, hela vägen tillbaka till den period i den svenska historien som går under namnet medeltiden.

Läs mer här

kungliga slottet

Besök det kungliga slottet

Missa inte att besöka det kungliga slottet när ni åker på klassresa till Stockholm.

Det nuvarande slottet i Stockholm har stått där sedan det gamla slottet Tre Kronor förstördes i en häftig brand år 1697. Missa inte att få en guidad rundvandring i Stockholms slott och samtidigt få en riktigt intressant historielektion.

Läs mer här

Sväva i luftballong över Stockholm

Passa på tillfället att få se Stockholm från ovan. Att sväva sakta och majestätiskt över Stockholm i en luftballong är det absolut grymmaste sättet att uppleva vår vackra huvudstad.

Åk segway genom Stockholm

Att uppleva Stockholm på segway är en klart annorlunda och rolig upplevelse som ni inte får missa. För den som aldrig har stått på en segway förut så kan de första minuterna kännas lite skakiga men man lär sig ganska snabbt hur man ska göra.

Sedan kan man..

..glida upp utefter Globens yttervägg i en glasgondol för att njuta av den magnifika utsikten, besöka det nyöppnade Abba-museet eller strosa runt i Gamla Stan eller… Äh, besök den här hemsidan så får ni massor av tips på vad man kan se och göra under en klassresa till Stockholm.