London skyline

London är en ganska självklar och helt perfekt destination för en skolresa. Möjligheterna till utflykter, sightseeing och studiebesök är i det närmaste oändliga i det forna brittiska imperiets stolta huvudstad. Visste du föreresten att det var romarna som grundade staden under namnet Londinium som en slags huvudstad för provinsen Britannia? Från allra första början så var London faktiskt en romersk militärförläggning. Idag är staden störst i hela EU med en befolkning på drygt 13 miljoner invånare i hela det urbana storstadsområdet.

Tunnelbanan är det mest bekväma sättet att ta sig från en plats till en annan i London. Shoppa loss på Oxford Street, spana in vaktombytet vid det kungliga slottet Buckingham Palace, känn hur håret reser sig av skräck på ditt huvud i Chamber of Horrors hos Madame Tussauds Vaxkabinett, besök British Museum eller något annat av Londons många museer, kika på kronjuvelerna i The Tower eller strosa genom någon av Londons lummiga parker. Missa för allt i världen inte att äta en riktig Fish n Chips serverad i tidningspapper. Det är obeskrivligt gott att slå sig ner vid foten av den jättelika statyn föreställande Amiral Horatio Nelson på Trafalgar Square och sätta tänderna i denna typiskt engelska delikatess.

Ert boende i London fixar ni lätt som en plätt genom att boka in er på ett vandrarhem. Det finns många sådana som ligger helt centralt vilket gör att ni bor mitt i smeten typ ett stenkast från närmaste tunnelbanestation. Men det bästa av allt med London är att det är i det närmaste helt gratis att flyga dit. De flesta lågprisflyg landar på Stansted Airport en dryg timmes färd med snabbtåget från London City.

Behöver ni hjälp med att tjäna ihop tillräckligt mycket pengar till er skolresa så behöver ni bara ta kontakt med oss på Delikatesskungen så ska vi berätta mer om ett helt perfekt koncept för att tjäna pengar till er skolresa. Boka skolresa till London kan ni göra här med Eurotravel.