Klassresa till fantastiska Vässarö

Vässarö

Vad är då Vässarö för något? Ja, rent geografiskt så är Vässarö en ö som ligger allra längst ut i Öregrunds skärgård i den norra delen av Roslagen cirka 14 mil nordost om Stockholm. Fastigheten består av cirka 100 små öar, varav Vässarö är den största med sina 2,5 kilometer på längden och 1,5 kilometer på bredden. Vår, sommar och höst arrangeras en minst sagt omfattande lägerverksamhet på Vässarö där tusentals ungdomar från många olika föreningar och skolor runt om i Sverige får uppleva ett härligt lägerliv där trapperspår, segling och bad är helt naturliga inslag i programmet. Havet är ju den närmaste grannen, vilket avspeglar sig ganska naturligt i livet på ön.

Till Vässarö anländer varje år tusentals grupper av olika slag. Förutom att det handlar om Sveriges absolut bästa resmål för en klassresa så brukar det ofta förekomma att idrottsklubbar och andra föreningar samt företag av olika slag ordnar en skön utflykt till ön, arrangerar en kick off eller har sammanträden där.

En klassresa till Vässarö innehåller allt från fiske, hinderbana och bergsklättring till linbana över öppet vatten, disco och grillkvällar på stranden. Det finns bastu på ön och havet lockar hela tiden till bad och andra vattenlekar. En klassresa till Vässarö längst ut i havet kommer att bli ett minne för resten av era liv. Den som en gång har fått höra berättelsen om Vässarö-Britta glömmer det aldrig.

Om du klickar här kommer du till Vässarös hemsida där du kan läsa mer om den fantastiska lilla ön som har så mycket att erbjuda sina gäster.

Om ni behöver hjälp med att tjäna ihop tillräckligt mycket pengar till er klassresa till Vässarö så ska ni vända er till oss på Delikatesskungen. Vi har nämligen ett mycket effektivt koncept som hjälper er att tjäna pengar till klassen.