Tjäna pengar till klassen, laget, klubben eller föreningen

Klassresa
Att tjäna pengar till klassen, laget, klubben eller föreningen är faktiskt inte särskilt svårt. Det handlar i grund och botten om att verkligen vilja tjäna pengar samt att man tillsammans bestämmer sig för att man vill få ihop pengar till en klassresa eller att vara med i en cup, turnering eller tävling av något slag. Det kan givetvis även vara andra behov som ligger bakom beslutet att sätta igång med att tjäna pengar, i stil med att man kanske vill köpa in nya matchställ till laget, kunna ha råd att köpa in den där så hett efterlängtade ponnyn till ridskolan eller att det är dags för att renovera hockeyladan. Oavsett vilka behov som ligger bakom ert behov av att tjäna pengar till klubben, laget, föreningen eller klassen så kan det kanske vara bra att veta att det finns ett företag som i mer än 20 år har hjälpt långt fler än 15 000 skolklasser, klubbar, lag och föreningar med att tjäna pengar för att på så sätt kunna göra verklighet av sina önskningar och drömmar. Vi talar om ett företag som har både kunnandet och kapaciteten samt givetvis även den rätta känslan för att kunna hjälpa er med jobbet att tjäna pengar till förverkligandet av just er dröm. Det handlar givetvis om Delikatesskungen AB. Kolla in den här länken så får ni veta mer.

Tillsammans med organisationer som Friends och Min Stora dag samt rikskända TV-personligheter som Niklas Wikegård så jobbar Delikatesskungen mot målsättningen att kunna hjälpa barn och ungdomar i klasser, lag, klubbar och föreningar av alla de slag som tänkas kan att kunna tjäna pengar och komma iväg på de spännande äventyr som man drömmer om att få vara med om. Det kan handla om allt från att åka på klassresa till Gotland eller London till att vara med och spela i Gothia Cup i Göteborg eller att köpa nya innebandyklubbor till laget.

Tjäna pengar genom försäljning av Delikatesskungens salami. En av fördelarna med denna försäljning är att ni först tar upp beställningar med företagets säljpaket, därefter levereras exakt så många salamis ni behöver. Då slipper ni returer och annat besvär. Självklart är det fri frakt och inga andra utlägg som gäller för er.