Gothia Cup

Gothia Cup

Gothia Cup med laget

För många fotbollslag och klubbar är det en het dröm om att i vart fall någon gång få vara med och kämpa om ära och glans i Gothia Cup. Denna fotbollscup för ungdomar i åldrarna 11 till 19 år brukar även kallas för The World Youth Cup, det vill säga Världsungdomscupen på svenska. Det är för övrigt världens absolut största fotbollscup för ungdomar och den har gått av stapeln varje år sedan starten 1975. Första året deltog 275 lag från 6 länder. Antalet matcher som spelades det året var 700 och man använde sig av 16 fotbollsplaner. Nu har Gothia Cup vuxit till att omfatta 1 700 lag från 80 länder med ett totalt deltagarantal på 36 100. Antalet matcher var 4 580 och numera använder man sig av inte mindre än 110 fotbollsplaner.

Gothia Cup är, precis som namnet på denna cup antyder, ett evenemang som går av stapeln i Göteborg. Det är en händelse som verkligen sätter sin prägel på hela denna storstad. Att vara hemstad åt världens absolut största fotbollscup för ungdomar är verkligen något som man håller högt i Göteborg. Om man vill så skulle man kunna beskriva Gothia Cup som ett enda stort och jättelikt träningsläger för ungdomar från hela världen som allihop har det gemensamt att de älskar att spela fotboll mer än något annat i livet. Gothia Cup är ett grymt stort bevis för att sport i allmänhet och fotboll i synnerhet är något som förenar människor i alla åldrar runt om på vår planet.

Ett deltagande i en idrottscup av detta slag kostar dock pengar och om ni har tänkt göra allvar av era planer på att åka ner till Göteborg och ge järnet i Gothia Cup så kommer ni ganska snabbt att inse att ni behöver dra in pengar på något sätt.

Här kan vi på Delikatesskungen hjälpa till. Vi har nämligen ett mycket effektivt koncept som hjälper klubbar och föreningar att tjäna pengar till olika projekt som man siktar på. Om ni kontaktar oss så ska vi berätta mer om hur ni kan tjäna pengar för att förverkliga er dröm.

Gör som SAIK P01 och samla in pengar

Gör som SAIK P01 och samla in pengar

SAIK Fotboll en förening för social och ideell verksamhet för barn, ungdomar, seniorer, ledare och medlemmar, som dessutom är en av de äldsta idrottsföreningarna i Gästrikland och Södra Norrland.

SAIK P01 valde att tjäna pengar till laget med Delikatesskungens produkter för fjärde gången. De tycker att det är roligt och smidigt att sälja våra delikatesser eftersom det finns många omtyckta produkter.

”Vi är nöjd med försäljningen, klart att man alltid vill tjäna mer pengar men allt man säljer blir ju plus i kassan och det är bra.” – Säger Kerstin Skoglund. Läs mer om våra nöjda kunder.

Från början skulle de vara 15 stycken som skulle sälja men blev sedan 11 stycken, ändå lyckades de sälja hela 145 produkter tillsammans som blir en hel del pengar. Ett tips som ökade deras lagkassan var att sprida försäljningen genom Facebook och Instagram.

SAIK P01 har börjat sina förberedelser i god tid. De ska åka till Gothia Cup, cupen bekostas bland annat med hjälp de insamlade pengarna.

”Vi skulle absolut kunna sälja Delikatesskungen igen.” – Säger Kerstin Skoglund.

Vi blir otroligt glada när vi får hjälpa föreningar som Sandvikens AIK och när lag återkommer varje år och väljer att sälja till laget med oss. Om ni också är ett fotbollslag som har funderat på att ta steget och kanske vill anmäla er till Gothia Cup hjälper vi er. Läs mer hur ert fotbollslag kan samla in pengar lätt.

Hur mycket vill ni tjäna?

Ger er:

kr

Fraktavgifter kan tillkomma (läs mer)

Starta er försäljning idag!

Vill ni också tjäna pengar för att åka till Gothia Cup eller något annat liknande?

DelikatessKungen hjälpt över 25 000 grupper sedan 1992 att tjäna pengar på omtyckta och lättsålda delikatesser. Vårt koncept har genom åren visat sig ge väldigt mycket pengar till skolklasser och föreningar, ni tjänar upp till 67 kr per produkt plus eventuell bonus.

Så enkelt fungerar det