Tjäna pengar till klassen - Klasskassan | DelikatessKungen

Tjäna 20500 kronor till klassen

Så här fungerar det
checked

Omtyckta delikatesser - lätta att sälja

Med kvalitetsprodukterna salami, ost och praliner finns godsaker för alla - det är ett enkelt sätt att nå ert mål.

checked

Ger mycket pengar

En genomsnittsförsäljning gav 13 780 kronor (212 sålda produkter) julen 2014. Få om något annat koncept ger lika mycket pengar.

checked

Inga utlägg - enkelt - sedan 1992

Över 15 000 försäljningar ger rutin & verktyg som gynnar er. Ni ligger inte ute med några pengar.

quote Vi tjänade in 57.000:- på väldigt kort tid. Både släkt, vänner och grannar köpte salami och cheddarost.

Totalt sålde 70 elever Åkerö skola 486 paket salami och 371 paket cheddarost!
carina-bramstedt
Carina Bramstedt

quote Det gick skitbra! Vi sålde fler än 300 korvar.

Klass 4 i Centralskolan i Storuman tjänade 24 050 kronor.
referens-centralskolan
Klass 4 i Centralskolan

quote Att sälja Delikatesskungens salami är ett perfekt sätt att kunna få ihop de pengar som behövs.

19 elever tjänade 31395 kronor.
referens-nastegardsskolan
Nästegårdsskolan i Kvänum

Senaste från bloggen:

  • Delikatesskungen önskar er alla en skön och trevlig sommar

    Äntligen är sommaren här igen. Som vi har längtat. Många av oss går på semester nu och för många skolelever väntar ett långt och härligt sommarlov med - förhoppningsvis - massor av bad och spännande äventyr. Sommaren är en tid på... Läs mer »

  • Planera redan nu för att tjäna pengar till ert äventyr

    Sommaren med skön ledighet och avkoppling från skola och jobb står för dörren. Vi är nog ganska många som ser fram emot sommarlov och semester. Men håll med om att det är precis som i den där populära låten av... Läs mer »

  • Så här tillverkas vår goda cheddarost

    Är du nyfiken på hur tillverkningen av vår goda cheddarost går till? Vad bra. Då ska du fortsätta att läsa det här blogginlägget. Här och nu tänkte vi nämligen fortsätta att berätta om vår cheddarost som hjälper skolklasser, idrottslag, klubbar... Läs mer »

Tjäna pengar till klassen

Behöver din skolklass tjäna lite extrapengar? Kanske behöver ni samla ihop pengar till en utflykt eller en klassresa? Kanske behövs det tjänas lite klasspengar till välgörenhet eller något inköp? Oavsett av vilken anledning ni behöver dryga ut klasskassan, så gäller det att jobba smart. Visst kan man baka, utföra eller arrangera något på egen hand, men risken finns att planeringen och de många arbetsuppgifterna tar för mycket tid. Dessutom behövs det eventuellt någon form av tillstånd. I slutändan kan det bli mycket jobb och utgifter för ett förhållandevis litet tillskott till er klasskassa. Men det behöver inte vara svårt. Hos DelikatessKungen erbjuder vi nämligen lättsålda kvalitetsprodukter, som kan hjälpa er dryga ut klasskassan. Vi bistår dessutom inte bara med produkter, utan även med tips om hur skolklasser så effektivt som möjligt kan tjäna extra pengar. Kort sagt hjälper vi hos DelikatessKungen er gärna att på ett enkelt och roligt sätt tjäna pengar till klassen!

Hur går det då till? Jo, ni tjänar pengar till skolklassen genom att sälja vår populära salamikorv och vår prisbelönta Cheddarost. Det är både enkelt och smidigt att sälja genom DelikatessKungen. Ni tar först upp beställningar. Därefter levererar vi exakt det antal ni ska sälja för klassen. På detta sätt behöver ni inte bekymra er om returer eller annat trassel, utan kan helt koncentrera er på att så effektivt som möjligt sälja och tjäna pengar. Vi erbjuder fri frakt från 25 produkter och det tillkommer inga extra tillägg. Inga konstigheter, utan bara raka rör! Med DelikatessKungen tjänar ni snabbt pengar till klassen och er skolförsäljning står alltid i första rummet.

Vad gäller försäljning för skolklasser, så har vi lång erfarenhet och vet precis vi vad vi gör. Under årens lopp har vi samarbetat med och hjälpt många skolklasser i hela Sverige. Sedan början av nittiotalet har fler än 15 000 skolklasser och föreningar sålt våra produkter och dragit in över 100 miljoner kronor. När ni säljer till klasskassan ser vi till att ni får så mycket som möjligt tillbaka. Ju fler produkter ni säljer för klassen, desto högre blir förtjänsten per produkt. Vi vill göra jobbet så enkelt som möjligt för er. Därför bidrar vi inte bara med lättsålda produkter, utan hjälper även till med säljfoldrar, beställningslistor och varuprover. Naturligtvis finns vi hela tiden tillgängliga för vägledning och support. Hör av dig till oss om du vill veta mer om hur ni kan tjäna pengar till er skolklass. Fyll på klasskassan genom att sälja DelikatessKungens produkter och gläd er åt alla nya möjligheter som öppnar sig!

 

Cuper & researrangörer

Vart vill ni åka med laget eller på klassresa? INSPIRATION »