Örebrocupen innebandy

Örebrocupen är en välorganiserad och trevlig innebandyturnering som spelas varje år under en fullspäckad helg. Här följer information om cupen och om hur ert lag kan tjäna pengar till cupresan.

Allt om cupen

Cupen som funnits i hela 30 år är öppen för flickor och pojkar på 10-17 år. Den spelas i ett tjugotal idrottshallar i Örebro, Kumla och Lindesberg. Alla matcher spelas i 2 x 15 minuter, först gruppspel, därefter slutspel. Lagen kan själva välja om de vill bo på en skola eller på hotell. Mat serveras på den skola eller det hotell man bor på, från middag på fredag till lunch på söndag, specialkost för vegetarianer och allergiker går att ordna om man säger till i förväg.

Mer om Örebro

Hur roligt det än är att spela innebandy kan det vara kul att göra något annat med laget under cupresan. I Örebro finns t ex äventyrsbadet Lost City och bowlinghallen Classic Bowl där ni kan välja mellan bowling, arkadspel och shuffleboard. Till Örebro åker ni enklast tåg eller buss, eller egna bilar längs E18 eller E20.

Betala cupresan

Då återstår finansieringen. Varje lag betalar en anmälningsavgift, och så tillkommer kostnader för kost och logi, och även om ni väljer att sova på golvet i en skolsal så blir det en slant. Bor ni inte i området kommer även resan att kosta, och det vore trist att behöva hoppa över Örebrocupen av ekonomiska skäl.

Ingen fara, ni kan enkelt tjäna pengar till föreningen genom att sälja delikatesser ihop med DelikatessKungen. Det har tusentals idrottsföreningar, klubblag och skolklasser gjort innan er. Företaget håller med delikatesser, som kryddiga salamikorvar, fantastiska chokladpraliner och lagrad cheddarost, för att nämna några. Ni säljer dem på hemmaplan, till grannar, vänner och lokala företag, och så får varje säljare en egen webbshop så att ni kan sälja på distans också.

Ersättningen är provisionsbaserad, så ju bättre ni säljer desto mer pengar blir det till klubbkassan. De grupper som lyckats allra bäst med sitt försäljningssamarbete har tjänat tiotusentals kronor på kort tid. Det här upplägget innebär också att ni kan välja arbetstakten helt fritt. Sälj hårt och snabbt eller ta det lugnt och gå på känslan, det är upp till er. Glöm inte att det ska vara kul att sälja också! Läs våra bästa säljtips om ni vill ha inspiration.