Försäljning genom dörrknackning

Numera finns fina digitala hjälpmedel för försäljare och DelikatessKungen hänger med i utvecklingen. Både DelikatessKungen-appen och den personliga webbshop alla säljare får underlättar arbetet och ger nya möjligheter och säljkanaler, men man ska inte heller underskatta vanligt hederligt fotarbete.

Inget slår den personliga kontakten

Varje dag översköljs vi alla av reklambudskap. På tv, i radio, på internet, i telefonen, ute på stan och på vilken arbetsplats vi än har möts vi av säljare som vill övertyga oss om att just de har det vi behöver för att underlätta och förbättra våra liv. Sällan eller aldrig är det något vi efterfrågat eller ens vill ha, det tar bara tid. Försäljarna använder metoder som ska träffa maximalt antal konsumenter på kortast möjliga tid, därför använder de massmedia och sociala medier som snabbt för ut deras reklambudskap.

Inget fel i det, men när en grupp ungdomar knackar på dörren för att sälja delikatesser som finansiering till sitt träningsläger eller sin skolresa sticker det ut ur bruset just för att ni inte överöser kunderna med det de matas av hela dagarna.

Praktiska råd

Direktkontakten med kunder ger energi eftersom det personliga mötet aldrig blir statisk slentrian. Förbered er genom att ha god koll på vad ni har att erbjuda, DelikatessKungens säljmaterial hjälper er. Hjälp varandra, detta är ett lagarbete, och beta av marknaden lugnt och metodiskt hellre än att försöka hinna med hela kommunen på en enda dag. Ni blir inte bättre säljare av skoskav.

Att sälja med DelikatessKungen

DelikatessKungens tummar aldrig på kvalitet och samarbetar med några av Europas bästa producenter. Vare sig det gäller sötsaker som chokladpraliner och dragerade vingummin, eller god och nyttig mat som salami, cheddarost och olivolja, är det högkvalitativa råvaror som gäller, allihop i fina förpackningar. Som kund kan man alltid vara säker på att en delikatess från DelikatessKungen håller hög standard och är exklusiv. DelikatessKungens produkter går inte att hitta i butik.

Så då borde de väl nästan sälja sig själva, och kanske är det anledningen till att många av de skolklasser, idrottsföreningar och klubblag som genom åren sålt DelikatessKungen-varor har återkommit för att tjäna pengar till nya klassresor och cupresor. Men självklart ser en bra försäljare till att resultatet blir ännu bättre, och eftersom en försäljning ihop med DelikatessKungen alltid är provisionsbaserad finns det pengar att tjäna på att studera våra bästa säljtips.