Boka Gothia Innebandy Cup i Göteborg

Gothia Innebandy Cup är – precis som namnet så riktigt antyder – en turnering i innebandy som går av stapeln i Göteborg. Om man vill vara riktigt petnoga så skulle man kunna säga att Gothia Innebandy Cup är ett slags yngre syskon till den stora och sedan många år världsberömda Gothia Cup som ju är världens absolut största turnering i fotboll för barn och ungdomar. Det är mycket riktigt fotbollsklubben BK Häcken som står som arrangör för båda dessa till arrangemanget sett grymt stora cuper. Gothia Innebandy Cup arrangeras varje år under Trettonhelgen i början av januari och det brukar vanligtvis vara typ 500 lag från ett tiotal olika nationer som är med och kämpar om ära och seger i cupen. Är det er tur nu att som klubb, lag eller förening komma iväg på Gothia Innebandy Cup? Det börjar i så fall på att bli lite snålt om tiden. Se i så fall till så att ni får iväg en ansökan om deltagande i Gothia Innebandy Cup så snart som det bara är möjligt.
Gothia
Det finns som ni nog förstår en hel massa positiva fördelar med att vara med och spela i en cup av Gothia Innebandy Cups storlek. Förutom möjligheten till att få spela innebandy en hel helg mot andra lag så kommer ni alldeles säkert att få möjlighet att lära känna nya vänner från olika delar av världen. Grejen med Gothia Innebandy Cup i Göteborg är ju att i runda slängar 30 procent av de deltagande lagen i cupen kommer från andra länder. Här kan ni med andra ord få nya vänner för resten av era liv. Idrott är som bekant något som alltid har förenat människor från olika länder och kulturer. Därför har ni väldigt mycket att vinna på att komma iväg på Gothia Innebandy Cup i Göteborg.

Att åka iväg någonstans för att vara med i en turnering, cup eller tävling av något slag är en grej som alltid är förenad med kostnader av olika slag. Därför kan det kanske vara bra att veta att vi på Delikatesskungen är experter på att hjälpa lag, klubbar och föreningar att tjäna pengar till sådana här äventyr. Kolla in den här länken så får ni veta hur ni kan tjäna pengar till klubben, föreningen eller laget.