Tjäna pengar till klassresa - Skolresa | DelikatessKungen

Tjäna 20500 kronor till klassresan

Så här fungerar det
checked

Omtyckta delikatesser - lätta att sälja

Med kvalitetsprodukterna salami, ost och praliner finns godsaker för alla - det är ett enkelt sätt att nå ert mål.

checked

Ger mycket pengar

En genomsnittsförsäljning gav 13 780 kronor (212 sålda produkter) julen 2014. Få om något annat koncept ger lika mycket pengar.

checked

Inga utlägg - enkelt - sedan 1992

Över 15 000 försäljningar ger rutin & verktyg som gynnar er. Ni ligger inte ute med några pengar.

quote Vi tjänade in 57.000:- på väldigt kort tid. Både släkt, vänner och grannar köpte salami och cheddarost.

Totalt sålde 70 elever Åkerö skola 486 paket salami och 371 paket cheddarost!
carina-bramstedt
Carina Bramstedt

quote

quote

Senaste från bloggen:

  • Delikatesskungen önskar er alla en skön och trevlig sommar

    Äntligen är sommaren här igen. Som vi har längtat. Många av oss går på semester nu och för många skolelever väntar ett långt och härligt sommarlov med - förhoppningsvis - massor av bad och spännande äventyr. Sommaren är en tid på... Läs mer »

  • Planera redan nu för att tjäna pengar till ert äventyr

    Sommaren med skön ledighet och avkoppling från skola och jobb står för dörren. Vi är nog ganska många som ser fram emot sommarlov och semester. Men håll med om att det är precis som i den där populära låten av... Läs mer »

  • Så här tillverkas vår goda cheddarost

    Är du nyfiken på hur tillverkningen av vår goda cheddarost går till? Vad bra. Då ska du fortsätta att läsa det här blogginlägget. Här och nu tänkte vi nämligen fortsätta att berätta om vår cheddarost som hjälper skolklasser, idrottslag, klubbar... Läs mer »

Tjäna pengar till klassresa, skolresan

Klassresor ska vara kära minnen som man bär med sig resten av sitt liv. Därför är det viktigt att de blir lyckade. Brist på pengar ska inte behöva sätta käppar i hjulet. Men oavsett om resan går inom Sverige eller ut i Europa, så kommer den att kosta en slant. För att klassresan ska bli verklighet krävs det därför vissa inkomster. Man kan sälja saker eller arrangera något på egen hand, men risken finns att det blir mycket jobb för ett förhållandevis litet bidrag till klasskassan. Med professionell hjälp går allt mycket smidigare. Hos DelikatessKungen erbjuder vi lättsålda kvalitetsprodukter som kan hjälpa er tjäna snabba pengar till klassresan. Men vi erbjuder inte bara produkter, utan även tips om hur ni så effektivt som möjligt kan tjäna dessa extrapengar.

Vi hjälper er tjäna pengar till klassresan genom att ni säljer vår populära salamikorv och vår prisbelönta Cheddarost. Försäljningen till klassresan blir både enkel och rolig genom DelikatessKungen. Först tar ni upp beställningar. Därefter levererar vi exakt det antal ni ska sälja för klassresan. Ni behöver alltså inte bekymra er om returer, utan kan helt koncentrera er på försäljningen till klassresan. Vi erbjuder fri frakt från 25 produkter och det tillkommer inga extra tillägg. Vi vill göra det så lätt som möjligt för er. Genom DelikatessKungen tjänar ni snabbt pengar till skolresan och er försäljning står alltid i första rummet.

För oss är det viktigt att göra affärer som gör alla parter nöjda. Sedan början av nittiotalet har fler än 15 000 skolklasser, lag och föreningar sålt våra produkter och dragit in över 100 miljoner kronor. Vi strävar efter att försäljningen till er klassresa ska gå så lätt som möjligt. Vi bidrar inte bara med lättsålda produkter, utan hjälper även till med bland annat reklamblad, beställningslistor och varuprover. Hos oss finns det inga konstigheter och inget svårförståeligt finstilt. Om ni har frågor eller behöver ytterligare information finns vi hela tiden tillgängliga för vägledning och support. En annan fördel med DelikatessKungen är att ni inte behöver sälja speciellt mycket för att tjäna en hyfsad slant till klassresan. Vi har dessutom ett bonussystem. Ju fler produkter ni säljer, desto högre blir förtjänsten per produkt. Tveka inte att höra av er till oss för att få veta mer om hur ni kan sälja våra produkter och tjäna pengar till er skolresa!

 

Cuper & researrangörer

Vart vill ni åka med laget eller på klassresa? INSPIRATION »