Åk på klassresa till Liseberg

Lisebergsentrén

Liseberg är Göteborgs populära nöjespark som för första gången slog upp portarna för äventyrslystna göteborgare och turister redan 1923. Vill er klass åka på klassresa till Liseberg är det därför hög tid att tjäna pengar till till klassen. På samma sätt kan ett idrottslag som vill besöka Liseberg tjäna pengar till laget.

Klassresa till Liseberg – exempel på upplägg

Liseberg erbjuder inte längre färdiga paket för skolresor eller andra gruppresor. Det går fortfarande att köpa åkband och matkuponger, men ni bestämmer själva hur ni ska lägga upp besöket, vad ni ska göra, om ni ska äta på nöjesfältet, bo i Lisebergsbyn eller på Liseberg Grand Curiosa Hotel. Kanske ska ni bara göra ett kort stopp på Liseberg innan ni drar vidare mot nya äventyr. Ni väljer alltså själva vilka biljetter och kuponger ni ska köpa, beroende på om ni vill åka mycket eller lite, köpa 5-kamp eller inte osv.

Hur mycket kostar en klassresa till Liseberg?

Hur ni än väljer lägga upp resan till Liseberg så kommer besöket på Liseberg kosta pengar. Den vanligaste biljetten heter ”Allt-i-Ett”. I den ingår entrébiljett och ”Stora åkpasset” med fria åk i hela parken och det kostar 395-595 kr beroende på när på säsongen ni väljer att åka till Liseberg. Vill ni äta finns flera olika restauranger, caféer och snabbmatsställen. För en del av dem räcker det med att komplettera biljetten med en matkupong för 100 kr.

Så i bästa fall kan ni klara dagen strax under en femhundring per person, men då måste ni välja lågsäsong och om ni inte bor i Göteborg tillkommer ju kostnader för resa och boende, så då blir det mångdubbelt mer även om ni inte skulle resa under högsäsong.

Vad kan klassen göra utöver att besöka Liseberg?

När ni ändå är i Göteborg kanske ni vill passa på att uppleva fler platser än Liseberg. Göteborg är ju en storstad och dessutom en mycket turistvänlig sådan. Besök till exempel Trädgårdsföreningen, Universeum eller Avenyn. Vi på DelikatessKungen har även sammanställt fler förslag på aktiviteter under en klassresa i Göteborg. Världen slutar ju inte där, utan det finns mängder av lämpliga resmål dit man kan åka på klassresa, både i Sverige och i utlandet.

Behöver ni pengar till klassresan till Liseberg?

Oavsett om ni väljer att förlägga er klassresa till just Liseberg och Göteborg eller om ni föredrar Paris eller Berlin, kommer äventyret med en kostnad, men det går att tjäna pengar till klassresan genom att starta ett försäljningssamarbete med DelikatessKungen, och likadant om ni har ett idrottslag som behöver tjäna pengar till föreningen. Genom åren har ett mycket stort antal skolklasser och idrottsklubbar finansierat skolresor, cupresor och träningsläger ihop med DelikatessKungen.

Ni säljer företagets produkter på er egna hemort, till grannar, vänner och andra privatpersoner, eller till lokala arbetsplatser. DelikatessKungen erbjuder lättsålda delikatesser som chokladpraliner, cheddarost, salami och ekologisk olivolja. Allihop av hög kvalitet och förpackade i fina presentförpackningar som gör dem möjliga att köpa in för att i sin tur ge bort dem som presenter eller för att unna sig själv goda delikatesser. Ni tar inga ekonomiska risker och säljer så länge ni tycker att det är kul och lönsamt.

Starta en försäljning