Träningsläger på Cypern

Att åka på träningsläger är kul vilken sport man än håller på med, och att göra det till utlandet gör resan ännu mer spännande. Det är ett bra sätt att både bli bättre på sin idrott och få bättre sammanhållning i laget, och så är det ju ett minne för livet också. Ett möjligt resmål för idrottslägret är Cypern. Läs mer här om möjligheterna och om hur ni kan tjäna pengar till föreningen för att ta er dit.

Varför välja Cypern?

På Cypern, Europas södra utpost, i Medelhavet söder om Turkiet, är det svenskt sommarväder 6-8 månader om året och ganska varmt även resten av året, förutom i bergsområdena där det till och med kan komma snö. Vädret i kombination med att turism är viktig för Cypern gör det till en perfekt plats för ett träningsläger. Vare sig ni håller på med fotboll, friidrott, simning eller någon annan sport finns det arrangörer för er cypriotiska träningsresa.

Pengar till träningslägret

Nackdelen är att ett idrottsläger på Cypern riskerar att bli ganska mycket dyrare än ett träningsläger på hemmaplan i Sverige, men det löser ni genom att tjäna pengar till laget eller klubben tillsammans med DelikatessKungen. Att sälja delikatesser är kul, lärorikt och inte minst lönsamt.

DelikatessKungen står för varorna, lättsålda delikatesser som lufttorkad salami, lagrad cheddarost och handgjorda belgiska chokladpraliner. Ni står för fotarbetet, själva försäljningen. Detta t ex genom att knacka dörr i era egna bostadsområden eller uppvakta stora arbetsgivare och andra företag på hemorten. Ni säljer bra mat av hög kvalitet. Dessutom gillar alla att hjälpa en lokal idrottsförening att åka på träningsläger.

Vid sidan av lokal försäljning kan ni sälja på nätet. Varje säljare får en egen webbshop så att även personer som inte bor i närheten enkelt kan beställa delikatesser av er. På DelikatessKungens hemsida finns en karta över aktuella försäljningar så att vem som helst kan kontakta er grupp för att handla.

Det allra bästa är att ni bestämmer er egen ersättning. För varje produkt ni säljer blir det mer pengar till klubbkassan. Ni väljer själva hur mycket tid ni ska lägga på försäljningen och sedan DelikatessKungen startade verksamheten på 90-talet har tusentals idrottsklubbar, skolklasser och andra grupper tjänat pengar till träningsläger, klassresor och alla möjliga slags utflykter. En del har startat nya försäljningar när de fått ett bra resultat första gången. Låter det intressant?