Hyr scoutstuga till klassresan

På klassresa kan man bo på hotell, campingplats eller vandrarhem, men genom att välja att bo i scoutstuga på skolresan fixar ni boende och aktiviteter på samma gång. Läs mer om det här så slänger vi också in tips om hur ni kan tjäna pengar till klassen.

Fördelen med att hyra stuga

För att skaffa boende till en hel skolklass kan man behöva vara ute i god tid. Dessutom är det inte alla boenden som passar ett större gäng ungdomar som vill ta ut svängarna och ta plats. Scoutstugor är som gjorda för att ta emot en stor grupp och faktum är att de står tomma en stor del av året och ofta går att hyra.

Välj resmål

Först bör ni välja vart ni vill åka på klassresa. Det är många faktorer att ta hänsyn till. Vill ni till en större stad eller trivs ni bättre i naturen? Vill ni åka långt bort eller hålla er i närmiljön. Det är stor skillnad på pris för olika resor, så det är också något att beakta när man väljer klassresans destination.

Oavsett vart ni vill kan ni nästan vara säkra på att det finns en scoutstuga som hyrs ut i området, antingen tom eller med personal och helpension, för scoutkårer finns runtom i hela Sverige och de har inte egen verksamhet mer än enstaka helger och veckor, men deras lokaler finns där året runt. Där finns ofta färdiga aktiviteter som bad, grillning och olika bollspel, och inte sällan ingår kanoter eller cyklar i priset.

Tjäna pengar

Vart ni än vill åka är det smart att tjäna pengar till klassresan ihop med DelikatessKungen. Läs gärna våra bästa säljtips så förstår ni hur det går till. Företaget står för delikatesserna, lufttorkad salami, ekologisk olivolja, dragerade mandlar och andra godsaker. Ni står för försäljningen, genom att knacka dörr hos hushåll och företag där ni bor och genom att sprida informationen om er försäljning i era kanaler, på nätet och bland släkt och vänner.

Till er hjälp har ni DelikatessKungens tryckta försäljningsmaterial och en app som både tar hand om marknadsföringen och håller reda på er försäljning. Först tar ni upp beställningar och när ni är klara med det levererar ni de sålda delikatesserna till kunderna som samtidigt betalar. Ni tar inga ekonomiska risker, lägger inte ut några pengar och ju mer ni säljer, desto mer pengar blir det till skolresan.