Torslanda Futsal Cup – futsalcup för alla!

Många tycker att fotboll funkar bäst på sommaren (för att inte tala om alla som tycker att det funkar bäst på tv, gärna med en stor läsk och en skål med chips), men fotboll spelas lika bra på vintern om man spelar inomhusvarianten futsal. Med en mindre spelplan, färre spelare och kortare matcher blir det ett mer fartfyllt spel. Nu ska vi berätta om en populär futsalcup och om hur ni genom att tjäna pengar till föreningen får råd att ta er dit.

Futsal i Torslanda

Glädjen i inomhusfotbollen har Torslanda Futsal Cup tagit fasta på. Varje år under höstlovet i månadsskiftet oktober-november anordnar de en futsalturnering i Nya Torshallen i Torslanda för pojkar och flickor från 8 år upp till ungdomsklasserna P19 och F19. De yngsta klasserna kör fyramannalag och de äldre femmanna och totalt brukar det bli över tvåhundra lag som kämpar om åtråvärda pokaler.

Resan till Torslanda

Torslanda ligger en dryg mil väster om Göteborgs centrum. Ni åker lättast kollektivt dit från Göteborg Central, och dit tar ni er enkelt från hela Sverige. Så det är bara att välja om ni ska åka buss, tåg, flyg eller egna bilar eller minibussar till Torslanda Futsal Cup.

Inte heller boendet bör bereda er några större problem. I Göteborgsområdet finns hotell, vandrarhem och stugor i alla prisklasser, och när ni ändå är i Göteborg kanske ni vill passa på att besöka Liseberg, Universeum, Trädgårdsföreningen eller andra populära turistmål.

Reskassa

Så var det ju det där med pengar. För att ha råd med cupresan, boendet och andra stopp på vägen kan ni fylla på klubbkassan genom att tjäna pengar till laget. Detsamma gäller för övrigt om ni är en skolklass som vill tjäna pengar till klassen för en skolutflykt eller klassresa. Det gör ni enklast genom ett försäljningssamarbete med DelikatessKungen.

Företaget tillhandahåller förstklassiga delikatesser som salami, cheddarost, ekologisk olivolja och dragerad lakrits. Ni säljer dem till hushåll och företag på er hemort, eller på nätet. Genom att varje spelare/säljare får en egen webbshop med en länk som kan spridas till vänner och bekanta kan ni sälja på distans.

Ersättningen är provisionsbaserad, så för varje produkt ni säljer blir det mer pengar i klubbkassan. Tusentals föreningar och skolor innan er har tjänat pengar till träningsläger, cupresor och skolresor genom denna försäljning, en del av dem mer än en gång.