Träningsläger i Slite

I Slite på Gotland kan din klubb boka ett träningsläger som har allt ni önskar av ett bra idrottsläger. Behöver ni tjäna pengar till föreningen för att ha råd med klubbresan finns det lösningar på det med.

Träningsläger – en boost för hela laget

Går träningen bra blir idrotten roligare. Det spelar ingen roll om ni spelar fotboll, ishockey, basket, golf eller något annat. Träning ger färdighet och goda resultat inspirerar till mer träning som ger ännu bättre resultat i en positiv spiral. Det går absolut att få till det på hemmaplan. Det måste man för det är ju där större delen av träningen bedrivs. Men att åka iväg på ett gemensamt idrottsläger kan ge ett lyft för hela laget. Både träningen och sammanhållning vinner på det.

Varför välja Gotland

Hos Gotland Sports Academy i Slite har man arrangerat träningsläger i många år. I deras kontaktnät finns träningsanläggningar inom alla möjliga sporter: fotboll, tennis, hockey, golf, segling, ridning mm. Önskar ni hjälp med att fylla upp övrig vaken tid med aktiviteter fixar de det det, och de ordnar även boende, oavsett om ni önskar hotell, stugor, eller vandrarhem. Kort sagt, under ett träningsläger i Slitekan ni låta Gotland Sports Academy ordna allt praktiskt medan ni fokuserar på att träna och trivas.

Pengar till läger

Vill ni fylla på klubbkassan för att ha råd att åka på träningsläger låter ni DelikatessKungen hjälpa er med det, för den biten kan vi. Det ni gör är att sälja DelikatessKungens produkter. Det är t ex lufttorkad salami, lagrad cheddarost, handgjorda chokladpraliner och dragerade mandlar. Ni tjänar pengar till laget genom att sälja varorna mot provision, så för varje produkt ni säljer blir det mer pengar till laget.

Läs våra bästa säljtips om ni vill ha hjälp på traven, men ni är fria att lägga upp arbetet hur ni vill. Klubbens spelare säljer delikatesserna på er egen hemort genom att knacka dörr i sina bostadsområden och uppvakta lokala företag som kan köpa in varorna för att ge till sina anställda, kunder eller leverantörer. Ni kan också förlägga försäljningen till internet och starta säljkampanjer i sociala medier. Genom åren har tusentals klubbar och klasser finansierat idrottsresor och skolresor i samarbete med DelikatessKungen. Många har också kommit tillbaka för att tjäna pengar till ytterligare en resa när de märkte hur snabbt och smidigt det gick första gången.