Klassresa till London

Att åka på skolresa är en upplevelse man kommer att ha med sig hela livet. De flesta skolklasser åker till Stockholm, Göteborg eller Gotland, samtliga trevliga resmål med många intressanta sevärdheter. Men ska man ändå samla pengar med klassen, kanske i flera år, vill man gärna till ett mer spektakulärt resmål än en svensk stad de flesta i klassen redan besökt. Satsa högre!

Som London, Storbritanniens huvudstad med en folkmängd som motsvarar hela Sverige. Se Big Ben och Westminster Abbey, strosa runt på Picadilly Circus och ta en tur till Speakers’ Corner i Hyde Park, gå på fotboll på Wembley Stadium och på kändisspotting i Madame Tussaud’s vaxkabinett.

Till London tar det faktiskt bara ett par timmar med flyg från Stockholm, till ett klart överkomligt pris. Inte heller framme i London är det dyrare än att resan låter sig göras. Ni hittar många prisvärda och ganska billiga vandrarhem och de lokala resorna med buss och tunnelbana kostar inte heller mer än att ni har råd.

Tjäna pengar till resan

Bara ni startar i tid med att tjäna pengar till klassresan, och det gör ni förslagsvis genom ett försäljningssamarbete med DelikatessKungen. Företaget står för delikatesserna, klassen säljer dem, till grannar och vänner, på föräldrarnas arbetsplatser eller genom att knacka dörr i bostadsområdena runtomkring där ni bor.

Fyll klasskassan genom försäljning

Det är faktiskt väldigt enkelt att tjäna pengar till en skolresa, även till ett så pass avlägset resmål som London, genom försäljning. DelikatessKungens exklusiva produkter säljer sig praktiskt taget själva. Det är lagrad cheddarost, handgjorda chokladpraliner, lufttorkad salami och andra varor producerade runtom i Europa. Ersättningen är helt provisionsbaserad, så för varje produkt ni säljer blir det mer pengar till skolresan, och ju större klasskassan är, desto längre kan ni åka.

Planera klassresan

Planering är första steget, när och var ni än ska åka på skolresa. För London är inget självändamål. Kanske föredrar ni ett resmål som är mer lantligt eller historiskt intressant, eller ett som har mer fokus på tävling och action. Vare sig ni vill fotvandra i fjällen, titta på runstenar eller bestiga klätterväggar kommer pengar att underlätta eftersom de ger er fler möjligheter. Börja tidigt och jobba målmedvetet, så kommer er klassresa bli ett oförglömligt minne genom hela livet. Den resan börjar nu.