Boka buss till klassresan smidigt

Att boka en buss till skolresan är ett utmärkt sätt att säkerställa en bekväm, stressfri, trygg och säker resa för elever, lärare och eventuella föräldrar. Det är också ett miljövänligt och mycket prisvärt alternativ till andra färdmedel för en resa med klassen. Genom att använda tjänsten BokaBuss.nu sparar ni in både tid och pengar då ni själva slipper ringa runt till olika bussbolag, och ni får möjlighet att jämföra priset mellan flera olika bussoperatörer innan ni bokar.

Du anger bara datum, hur många som ska åka och eventuellt andra önskemål och skickar in en offertförfrågan. Din förfrågan skickas sedan vidare till alla våra anslutna bussbolag som genast kommer tillbaka med vad de kan erbjuda och till vilka priser. Att beställa buss till en skolresa är därför smidigt, enkelt och bekvämt.

Skicka en offertförfrågan HÄR.

En buss tar er vart ni vill

Om ni startar en försäljning ihop med DelikatessKungen ökar ni antalet möjliga resmål dramatiskt, men man förutom ekonomiska begränsningar har man ju inte heller obegränsat med tid på en klassresa. Genom att boka en buss slipper man orosmoment i transporterna i form av försenade tåg och annat. Dessutom öppnar en abonnerad buss möjligheter ni inte hade haft om ni varit tvungna att förlita er på kollektivtrafiken. Plötsligt är ni inte hänvisade till städer eller andra etablerade resmål. Med hjälp av en egen buss kan ni åka vart ni vill på klassresan, bara det finns bilvägar dit. Ni kan åka till kursgårdar på landsbygden, badplatser eller udda sevärdheter.

Tack vare bussen är ni inte heller fast på en plats under hela skolresan. Ni kan t ex börja i en del av Sverige, bo på ett vandrarhem eller en camping, och på morgonen dra vidare till en djurpark eller ett äventyrsbad för att avsluta dagen i en helt annan del av Sverige, och sedan åka vidare mot ytterligare nya resmål.

Finansiera bussen och resan

Är inte klasskassan fylld av pengar är det en god idé att kontakta DelikatessKungen för att tjäna pengar till klassresan. Andra skolklasser har finansierat sina skolresor genom att sälja DelikatessKungens produkter, som salami, dragerade vingummin och ekologisk olivolja, och det kan ni också göra. Och om ni ska åka på klassresa och behöver boka en buss tipsar vi om att ta hjälp av BokaBuss.nu för att hitta det bästa alternativet!