Planera redan nu för att tjäna pengar till ert äventyr

Sommar
Sommaren med skön ledighet och avkoppling från skola och jobb står för dörren. Vi är nog ganska många som ser fram emot sommarlov och semester. Men håll med om att det är precis som i den där populära låten av artisten Tomas Ledin. Sommaren är kort. Innan man vet ordet av så är det höst och allt återgår till det normala igen. Passa därför på att ta vara på varje minut och att njuta av den ledighet som sommaren bjuder på. Det tycker vi på Delikatesskungen att ni är värda.

Om ni är en grupp som drömmer om att komma iväg på ett framtida äventyr så kan det vara en god idé att redan nu börja planera för att tjäna pengar till det äventyret. Är det er tur att redan i höst kunna göra verklighet av er gemensamma dröm? Vi på Delikatesskungen kan hjälpa er med det.

Genom att sälja våra kvalitetsprodukter salami, cheddarost och praliner kommer ni snabbt, enkelt och inte minst tryggt att kunna nå era mål. Julen 2015 gav en genomsnittsförsäljning cirka 14 240 kronor i vinst till de skolklasser, föreningar, klubbar och lag som sålde våra omtyckta produkter. Det finns nog inte många andra koncept i vårt land som ger lika mycket pengar i vinst.

Sedan 1992 har vi hjälpt långt fler än 15 000 grupper att tjäna pengar för att kunna förverkliga sina drömmar. Det ger både rutin och viktiga verktyg som gynnar er. En sak som gör er försäljning trygg och riskfri för er är att ni inte behöver ligga ute med några pengar.

Vårt tips är att ni redan nu passar på att boka in er höstförsäljning så ska vi hjälpa er att tjäna pengar. Välkomna att höra av er via den här länken!