Tjäna pengar inför påsken

Missa inte möjligheten att tjäna pengar inför påsken. Nu har ni i laget, klubben, föreningen eller skolklassen en unik möjlighet att på ett enkelt sätt tjäna pengar till något skojigt och spännande som ni vill vara med om. Passa på att sälja Delikatesskungens goda, omtyckta och väldigt lättsålda produkter inför den kommande påskhelgen.

Påsken är som nog alla redan vet den absolut största mathelgen på hela året. Många familjer runt om i vårt land har därför redan hunnit vänja sig vid att man kan ställa fram Delikatesskungens goda salami, cheddarost och inte minst våra delikata praliner på matbordet när det vankas påskmiddag. Vi får förfrågningar inför påsken varje år från olika platser i Sverige där man ringer oss och undrar om det finns någon grupp som säljer våra produkter på just den orten där man bor.

Det fina i kråksången är att förtjänsten är så stor när man säljer för Delikatesskungen. Det här lilla räkneexemplet visar hur mycket ni i er grupp kan tjäna genom att sälja våra produkter. En grupp på 25 personer säljer 12 produkter vardera (det vill säga totalt 300 produkter) och tjänar på så sätt hela 20 500 kronor som man kan använda till att göra något riktigt skojigt för. Det finns nog inget annat koncept som ger så mycket i förtjänst som Delikatesskungen gör.

Välkomna att ta kontakt med oss för att beställa ert säljpaket inför påsken.