Heliskiing i Åre – grymmaste klassresan for ever

Funderar ni i klassen på att komma iväg på en klassresa någonstans? Vet ni inte vart ni ska åka på klassresa? Har ni inte hittat det absolut bästa sättet att tjäna pengar till klassresa som passar för just er? Vad bra! Då ska ni nämligen fortsätta att läsa det här blogginlägget där vi kommer att berätta mer om det ultimata resmålet för er. Men allra först så vill vi bara berätta att vi på Delikatesskungen är experter på att hjälpa skolklasser, föreningar, klubbar och lag med att tjäna pengar till något riktigt skojigt och spännande som man skulle vilja vara med om. Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa just er att tjäna pengar till klassresa så kan ni med fördel klicka här. 
Heliskiing helikopter
Många klassresor brukar numera gå till Åre och många har upptäckt att man kan åka till Jämtlands vackra fjällvärld även om det inte är vinter och skidsäsong, även om de allra flesta föredrar att åka till Åre av den enkla anledningen att man erbjuds Sveriges bästa alpina pister här. Den allra grymmaste klassresa ever går till Åre och toppas med heliskiing. Vad är heliskiing för något, undrar du säkert. Låt oss få räta ut alla eventuella frågetecken genom att berätta lite mer om detta.

Heliskiing är ett ord som är sammansatt av de två orden helikopter och skiing (skidåkning på svenska). Detta betyder alltså att ni först åker iväg med helikopter och sedan kommer ni att få ert livs allra häftigaste upplevelse när det handlar om alpin utförsåkning på skidor eller snowboard. Med hjälp av helikopter förflyttas ni snabbt och enkelt rakt in i den snudd på smärtsamt vackra svenska fjällvärlden. Piloten sätter varsamt ned er på en lämplig fjälltopp och tillsammans med särskilt utbildade och kunniga guider njuter ni sedan av orörd snö och oförglömliga åk, alldeles ensamma på det majestätiska fjället. Guiderna går minutiöst igenom säkerheten med er och om ni så önskar så får ni även en finputsning av tekniken kring heliskiing. Vi vågar utlova er en grym upplevelse som i sanning är något utöver det vanliga. Detta är ett äventyr som ni absolut inte får missa under er klassresa till Åre. Läs mer om heliskiing i Åre här.