Klassresa till Linköping

Sitter ni i klassen och drömmer om att få komma iväg på en klassresa tillsammans? Vad bra, här på Delikatesskungens blogg så brukar vi nämligen dela med oss av smarta råd och goda tips på olika resmål som ni kan ta och kika lite närmare på när det handlar om klassresa. Ni vet väl för övrigt om att vi på Delikatesskungen är experter på att hjälpa skolklasser, föreningar, klubbar och idrottslag att kunna tjäna pengar så att man kan komma iväg på spännande äventyr som man drömmer om att få vara med om. Sedan 1992 så har vi hjälpt fler är 15 000 grupper att göra verklighet av sina drömmar. Så tveka inte att ta kontakt med oss och låt oss få berätta om hur ni i klassen på ett enkelt, roligt och effektivt sätt kan tjäna pengar till klassresa.

Tjäna pengar och kom iväg på en klassresa till Linköping. Det här är en stad som har hur mycket som helst att erbjuda en skolklass som kommer dit på en klassresa. Om ni kollar in den här länken så kan ni läsa om allt som ni kan få vara med om under en klassresa till Linköping.

Linköping är faktiskt en av våra allra äldsta städer som vi har i det här landet. Här har det bott människor sedan tidig stenålder och området i och runt Linköping är rikt på fornlämningar. Med sina nästan 150 000 invånare är Linköping Sveriges femte största kommun. Här finns det som sagt var tonvis med spännande äventyr och grymma upplevelser att vara med om under en klassresa.
Linköping
SHL-laget Linköpings HC spelar sina hemmamatcher i Cloetta Center vid Stångebrofältet. Och på tal om Cloetta så finns den berömda godistillverkaren i Ljungsbro, strax utanför staden. Guidad rundvandring med provsmakning av godis är ett måste när man är här. Det finns även ett stort äventyrsbad mitt i centrala Linköping.

Sedan får vi inte glömma den helt unika stadsdelen Gamla Linköping. Missa inte heller möjligheten att åka kanalbåt en kortare sträcka av Göta Kanal genom slussarna vid Berg som är kända scenerier från bland annat de tokroliga filmerna om Göta Kanal. Kort sagt: Tjäna pengar och kom iväg på klassresa till Linköping. Ni kommer inte att ångra er.