Åk till Stockholm med skolan – en paketlösning

Panorama of Stockholm, Sweden

Ska ni åka på skolresa eller klassresa till Stockholm? Vår huvudstad har som bekant så enormt mycket att erbjuda sina besökare av både historia, kultur, shopping och rena nöjesupplevelser. Av den anledningen så kan det vara mycket som behöver planeras i detalj inför den kommande klass- eller skolresan. Det finns som ni nog förstår ingen möjlighet för er att hinna med allt det som ni skulle vilja se och göra och uppleva under ert besök i vår vackra huvudstad, med tanke på att ni befinner er i Stockholm under en begränsad tid, så därför kan det vara bra om ni hittar någon som kan hjälpa er med en paketlösning där boende samt mat och upplevelser ingår. Hotell Zinkensdamm är ett sådant exempel. Kolla in deras hemsida så förstår ni varför ni kan ha nytta av dem när ni ska åka till Stockholm med klassen.

Stockholm har massor att bjuda på för en skolklass som är på besök där tillsammans med lärare och föräldrar. Men det fina i kråksången är att personalen på Hotell Zinkensdamm – som alltså är ett vandrarhem beläget på Södermalm med den stora parken Tantolunden som närmaste granne – kan hjälpa er med ett så kallat Stockholmspaket som gör att ni kan planera in de upplevelser och attraktioner som ni vill vara med om under ert besök i Sveriges huvudstad. Samtala med dem så får ni all tänkbar hjälp som ni behöver. Vasamuseet, Gröna Lund, Skansen, riksdagshuset, kungliga slottet. Det finns så mycket att se, göra och upptäcka under några intensiva dagar i Stockholm. Ett tips som ni kan få redan nu är att ni ser till att skaffa det så kallade Stockholmskortet vilket gör att ni åker hur mycket och ofta ni vill med tunnelbana och bussar i hela Storstockholm och dessutom så ingår det fri entré till mer än 80 olika attraktioner i stil med de nyss nämnda här ovanför och många fler. Med Stockholmskortet i handen går allt kring hela ert besök i Stockholm så mycket smidigare.

Delikatesskungen har ett koncept som är speciellt utformat för att skolklasser och andra grupper av barn och ungdomar ska kunna tjäna pengar till klassen för att kunna komma iväg på till exempel en skolresa eller klassresa till Stockholm. Här kan ni läsa mer om hur vårt koncept fungerar.