Åk till Göteborg med skolan

Åk på skolresa till Göteborg. Göteborg är Sveriges andra stad storleksmässigt och den femte största staden i Norden. I runda slängar bor det en miljon människor i det urbana storstadsområde som går under namnet Storgöteborg. Det var Sveriges kung Gustav II Adolf som beordrade uppförandet av en stad vid Göta Älvs mynning och stadsprivilegierna för den nya staden Göteborg är daterade till år 1621. Stadsarkitekten som fick i uppdrag att göra ritningarna för Göteborg gjorde för övrigt samma jobb för Amsterdam och Singapore, vilket märks ganska tydligt om man tittar lite närmare på hur stadsbilden ser ut i de tre städerna.

Göteborg är en helt perfekt stad att besöka vilken tid på året som helst. Det är med andra ord ett grymt resmål om man har planerat inför en skolresa eller något liknande. Här finns nämligen hur mycket som helst att se, göra, upptäcka och uppleva. Även om Göteborg kanske inte har en lika lång och gedigen historia som många andra städer i Sverige så finns det massor av spännande äventyr som väntar de skolelever med lärare och föräldrar som bestämmer sig för att styra kosan till denna stad på en skolresa. Göteborgarna själva är mycket förälskade i sin stad och brukar säga att de bor på ”Sveriges framsida”. Göteborg har grymma förutsättningar för att ni ska få en helt fantastisk och fullständigt underbar skolresa.

Åk på skolresa till Göteborg, staden med många sköna upplevelser. Ni har massor att göra där. Bo på lyxiga hotell, välj bland äventyrliga aktiviteter och shoppa järnet i Göteborgs centrum där allt ligger runt hörnet. Hoppa på spårvagnen som i lagom fart rullar genom staden och några minuter senare är ni framme vid Lisebergs entré där åkattraktioner i stil med Flum Ride och berg och dalbanor väntar på er. Kanske detta är den dagen då du äntligen vågar trotsa din egen rädsla och åker AtmosFear.

En skolresa kostar alltid en massa pengar, det är ingenting som någon kan undvika. Om ni behöver hjälp med att tjäna pengar till er skolresa så ska ni ta kontakt med oss på Delikatesskungen. Vi kan hjälpa er.