Åk på klassresa till Skara Sommarland

Åk på klassresa till Skara Sommarland. Skara Sommarland är en nöjespark i Axvall, som ligger 8 kilometer öster om Skara i Västra Götaland. Parken grundades och invigdes år 1984 av den rikskände skivbolagsdirektören och kändisprofilen Bert Karlsson. Sedan 2001 är det dock ett helt annat företag som äger och driver parken, nämligen Parks & Resorts Scandinavia AB. Det betyder ingalunda att intresset för att besöka Skara Sommarland har avtagit. Inte alls. Snarare precis tvärtom. Med sina drygt 350 000 gäster varje år är Skara Sommarland en av norra Europas allra största nöjesparker. Parken har även en camping med plats för 800 husvagnar eller tält samt 300 stugor och även några lägenheter som ligger i direkt anslutning till nöjesparken.

Skara Sommarland är ett helt perfekt resmål för en klassresa. Här finns nämligen precis allt som man kan önska sig när det gäller grymma åkattraktioner och spännande poolområden. För den som till äventyrs inte har besökt Skara Sommarland tidigare så är det som en helt ny värld öppnar sig. En klassresa till Skara Sommarland är som sagt det mest perfekta som man kan tänka sig. Boendet och biljetterna till parken bokar ni snabbt och enkelt i förväg. På så sätt behöver ni inte bekymra er om dessa detaljer mer utan kan istället se till att njuta riktigt ordentligt av er klassresa till en av de absolut häftigaste nöjesparker som finns i vårt hörn av världen. Det enda som har en chans att smälla högre i Europa än Skara Sommarland är nog Disneyland Paris. Men de nya ägarna satsar hårt på att utveckla Skara Sommarland till en nöjespark i absolut världsklass.

I skrivande stund finns det 43 åkattraktioner i parken. Här snackar vi ett gäng med olika berg- och dalbanor, vattenland, gocart och tivoli. Det spelar egentligen ingen som helst roll vem du är eller vad just du tycker är häftigt för här finns det nämligen något för precis alla.

Som om inte detta vore nog så satsar man mycket stort på att boka riktigt stora och välkända artister att uppträda på Skara Sommarland. Listan på artister som har uppträtt här genom åren kan göras mycket lång.

Om ni i er klass behöver hjälp att tjäna pengar till er klassresa till Skara Sommarland så kan vi på Delikatesskungen hjälpa er med det. Vi är nämligen experter på att hjälpa barn och ungdomar i alla åldrar att nå sina drömmars mål.