Gothia Sportstravel

Gothia Cup är välkänt. Gothia Sportstravel är inte lika känt, men nu kommer du få reda på hur detta företag kan hjälpa ert lag med cupresor och träningsläger, samt hur ni kan få råd med resorna genom att tjäna pengar till föreningen.

Resa med laget

Det svenska föreningslivet är aktivt och inte minst handlar det om barn och unga som håller på med någon form av idrott. När det gäller lagidrotter som fotboll eller ishockey är det två typer av resor man kan göra – idrottsläger och tävlingsresor. De flesta idrottslag gör helst både och. Man åker på ett gemensamt träningsläger där man förutom att träna och göra laget samspelt umgås och har kul, och man åker på cupresor för att under några intensiva dagar mäta sina krafter med andra lag.

Vad kan Gothia Sportstravel göra för er?

Fotboll är nog den sport som ligger Gothia Sportstravel, men de arrangerar också cupresor och träningsläger inom friidrott, basket, innebandy, tennis och många andra sporter. Både i Sverige och i hela Europa. Vad sägs om ett basketläger i Torremolinos eller en cupresa till Benidorm?

Pengar till idrottsresa

Men även om ni håller er inom landet kommer en sportresa kosta pengar, så innan ni börjar leta resmål kan det vara klokt att tjäna pengar till laget. Det gör ni ihop med DelikatessKungen som genom åren dessutom hjälpt tusentals skolklasser att tjäna pengar till klassresor.

Först tar ni upp beställningar på lättsålda delikatesser som dragerad lakrits, ekologisk olivolja och lufttorkad salami. Det gör ni genom att knacka dörr hos grannar, uppvakta lokala företag och genom kampanjer i sociala medier. Till er hjälp har ni DelikatessKungens tryckta försäljningsmaterial och en smart app som håller ordning på försäljning och ger lagets vuxna kontaktperson översikt över hur det går och möjlighet att kommunicera med alla eller enskilda försäljare.

Försäljning är lite som idrott. Den som kämpar blir belönad och det är roligt när laget jobbar mot samma mål och når goda resultat. Det blir ett samarbetsprojekt där alla har sin roll och där alla kan bli vinnare. Dessutom är det lärorikt att sälja. Det gäller att vara lyhörd för kundernas önskemål och utföra sin uppgift så bra som möjligt. Många föreningar har upptäckt att lagförsäljning är det bästa sättet tjäna pengar till turneringsresor och idrottsläger. Är det er tur nu?