Storstrand Kursgård

Oavsett om ni letar efter en bra plats för en klassresa eller om ert idrottslag vill åka på utflykt eller träningsläger är Storstrand Kursgård i Öjebyn utanför Piteå platsen för er. Läs mer om den och om hur ni kan tjäna pengar till laget eller klassen här.

Naturskönt vid Piteälven

Storstrand kursgård anordnar konferenser och kurser av olika slag, men det är också ett perfekt resmål för en skolresa eller en tur med föreningen. Ni väljer om ni ska bo i stora campingstugor, mindre fyrbäddsstugor eller i rum på själva kursgården där det också finns restaurang.

Stor strand för liten plånbok

Kursgården ligger ett stenkast från Piteälven där ni kan bada, basta, fiska, spela beachvolleyboll, boule, äventyrsminigolf eller bara hänga. Där finns kort sagt det mesta, men vill ni se mer av omgivningarna kan ni hyra cyklar och ge er ut på en dagsutflykt med medhavd matsäck.

Många aktiviteter är helt eller nästan gratis, men med större reskassa ökar såklart möjligheterna. Det är betydligt billigare att bo på Storstrand Kursgård än många andra lägergårdar, men behöver ni tjäna pengar till klassen eller klubben kan ni göra det ihop med DelikatessKungen.

Tjäna pengar till resan

Vi har i över 30 år samarbetat med skolklasser och idrottsföreningar som behövt tillskott till sina klasskassor och klubbkassor. Ett försäljningssamarbete med DelikatessKungen är ett roligt sätt att tjäna pengar till klassen eller klubben. Ni säljer företagets delikatesser på hemmaplan eller på nätet. Till er hjälp har ni DelikatessKungens tryckta försäljningsmaterial och en app som håller reda på er försäljning och ger gruppens kontaktperson en tydlig översikt.

Ni tar upp beställningar av lufttorkad salami, ekologisk olivolja och andra läckerheter genom att knacka dörr hos privatpersoner och företag eller i kampanjer på nätet. När ni är nöjda får ni hem alla sålda produkter och då återstår bara att leverera dem till kunderna och ta betalt för dem.

Försäljningen är provisionsbaserad. Ni bestämmer själva hur mycket tid ni ska lägga på försäljningsarbetet och i förlängningen hur mycket pengar ni ska tjäna. När ni är färdiga kanske ni har tjänat så mycket pengar att ni inte nöjer er med några dagar på Storstrand Kursgård utan vill längre ut i världen. Här kan ni få tips på äventyrliga klassresor, men oavsett var ni vill åka till slut är en försäljning med DelikatessKungen en bra början.