Träningsläger i Tyringe

Att åka på idrottsläger är en höjdpunkt för många idrottslag. Något man sett fram emot länge och som kommer att stärka sammanhållningen i laget. Vill er klubb åka på träningsläger bör ni kolla in möjligheterna hos Tyringe Kurhotell utanför Hässleholm. De har en lång historik av att arrangera framgångsrika träningsläger. Kanske är det just dit ni åker på ert nästa läger och för att göra resan möjlig kan ni tjäna pengar till föreningen ihop med DelikatessKungen.

En plats, många sporter

Nästan oavsett vilken idrott ni håller på med kan ni med fördel vända er till Tyringe Kurhotell för att låta dem arrangera ert träningsläger. I nära anslutning till hotellet finns fotbollsplaner, en multiarena med konstgräs och löparbanor, en sporthall för bl a innebandy och handboll, en ishockeyrink, en simhall, en bowlinghall, tennisbanor, motionsspår med elljus och mycket mer. Så förutom er egen sport kan ni garanterat hitta lämpliga träningsaktiviteter för att utvecklas som idrottare och människor.

Gammal är äldst

Tyringe Kurhotell slog upp portarna i början av 1900-talet så i över hundra år har gäster kunnat bo på hotellet för några dagars rekreation, avkoppling eller bara väldigt god service. Er idrottsförening kan välja Tyringe för att hotellets personal är duktiga på träningsläger, att det ligger vackert och att det är lätt att ta sig dit via knutpunkten Hässleholm.

Pengar till idrottslägret

Men har ni råd att åka på träningsläger? Många idrottsföreningar sliter med ekonomin. Ingen har en fulladdad klubbkassa och hur man än väljer och prioriterar kommer det att kosta pengar. Därför kan ni överväga att tjäna pengar till laget ihop med DelikatessKungen. Sälj företagets produkter, som lufttorkad salami, vällagrad cheddarost, ekologisk olivolja och handgjorda belgiska chokladpraliner.

Delikatesserna är faktiskt så populära att kunderna kommer att uppsöka er. DelikatessKungens produkter går inte att handla i butik utan kan bara köpas av de idrottsklubbar, föreningar och skolklasser som för närvarande säljer dem. Köpsugna kunder kommer därför granska listan på vilka grupper som just nu säljer delikatesserna och ta kontakt med den grupp som finns närmast. Ni kan också uppsöka kunderna genom att knacka dörr där ni bor. Ersättningen är helt provisionsbaserad, så ju mer ni säljer, desto mer pengar till träningslägret blir det. Ni tar inga ekonomiska risker och behöver inte lägga ut egna pengar, och kunderna betalar inte förrän de får varorna i handen.