Spela spel med klassen eller klubben

På en skolresa med klassen eller en utflykt med idrottsföreningen kan man hitta på allt möjligt. Har ni tid och lust, och inte minst råd, kan ni åka på en långtur, kanske till och med utomlands. Vill ni tjäna pengar till klassresan eller tjäna pengar till laget för att t ex åka på träningsläger kan ni starta ett försäljningssamarbete med DelikatessKungen.

Alla utflykter behöver dock inte kosta så mycket pengar. Det kan vara lika kul att ge sig ut i närområdet, kanske grilla och bada på närmaste campingplats, eller ge er av på skogsvandring. Men det är bra att ha ett mål, något att göra. Som att spela spel. Klassikerna är minigolf, beachvolleyboll, brännboll och fotboll. Alla kan vara med, det kräver ingen startsträcka, det är i princip bara att dela in i lag och sätta igång.

Inne eller ute

Men det finns många andra spel. Det första man bör bestämma sig för är om man vill vara inne eller ute. Är det sommar och mitt på dagen känns det väl naturligt att vara utomhus. Förutom redan nämnda spel finns t ex frisbeegolf, eller varför inte prova fotbollsgolf, eller footgolf som det också kallas. Det är precis som det låter golf där man istället för golfboll sparkar en fotboll från utslagsplatsen till hålet.

Är det kvällstid eller en helg i november med osäkert väder kanske ni hellre vill vara inomhus. Välj bort standardspelen bowling och biljard för något mer äventyrligt, som en spelhall med allt från dart och flipper till shuffleboard och olika arkadspel. Eller hyr en hel curlinghall med instruktör som på ett par timmar lär er grunderna i curling och hjälper er igång.

Tjäna pengar på försäljning

Ju mer pengar ni har i klubbkassan eller klasskassan, desto fler möjligheter har ni. Starta en försäljning hos DelikatessKungen så kan ni finansiera klassresor, cupresor eller träningsläger genom att sälja produkter som handgjorda chokladpraliner, ekologisk olivolja och lufttorkad salami.

Ni säljer var ni vill och hur ni vill, tar ingen ekonomisk risk och åtar er inte att sälja ett specifikt antal varor. Ni säljer så länge ni vill och får mer betalt ju mer ni säljer. Tusentals föreningar och klasser har gjort detta innan er och de allra flesta har varit nöjda med resultatet. En del så nöjda att de återkommit och gjort en ny försäljning för att ha råd med ännu en resa.