Träningsläger med arrangör

Ett idrottsläger kan utföras på en stor svensk träningsanläggning, utomlands eller till och med på hemmaplan i den egna klubblokalen. Det handlar inte bara om tycke och smak, det är ju också en prisfråga. Vill ert lag hålla alla möjligheter öppna kan det vara en god idé att tjäna pengar till föreningen.

Egen regi eller extern arrangör

Att arrangera ett eget träningsläger kan löna sig ekonomiskt, vare sig man gör det i sina egna lokaler eller hyr in sig i någon annans anläggning, men det är mycket att tänka på – träningstider, logistik, mat och transporter. Lätt att man missar något och plötsligt kan lägret förvandlas från succé till fiasko.

Ett alternativ är att vända sig till en erfaren lägerarrangör som exempelvis Springtime eller Sports International. Fördelen med den lösningen är att de har mångårig erfarenhet av att arrangera sportläger. Allt det som kan uppstå i form av frågor och problem under ett träningsläger har de varit med om tidigare och vet hur de ska tackla situationen.

Att jobba ihop med en arrangör gör också att ni inte själva behöver ställa upp med lika många ledare och funktionärer, och istället för att organisera kan ert klubblag fokusera på träningen och att njuta fullt ut av att trivas och umgås tillsammans med kompisar kring sporten ni älskar, medan arrangören engagerar sig i en massa praktiska göromål kring själva träningslägret.

Pengar till lägret

Men då måste ni ha de ekonomiska möjligheterna till det valet, att anlita en träningslägerarrangör kostar pengar. Särskilt om ni väljer ett utländskt resmål, kanske i värmen i Sydeuropa, kommer lägret bli dyrare än en långhelg i en svensk gympasal. Det som gäller då är att tjäna pengar till laget och ett smart sätt att göra det är försäljning.

DelikatessKungens produkter, som handgjorda chokladpraliner, lufttorkad salami och ekologisk olivolja, är populära och lättsålda. Ni säljer dem där ni bor, till grannar och vänner, på nätet eller på företag som kan använda dem som gåvor till anställda, kunder och leverantörer.

Till er hjälp har ni DelikatessKungens erfarenhet, app och tryckta försäljningsmaterial. Ni gör det tillsammans, som ett lagarbete, precis som när ni kämpar sida vid sida på en fotbollsplan eller ishockeyrink. Så fundera över om ett försäljningssamarbete med DelikatessKungen inte är er väg till det perfekta träningslägret. Beställ ett informationspaket och ta det därifrån.