Slalom i Stockholm

Att åka skidor är en perfekt sysselsättning för en skolklass på utflykt. Det fungerar även om kunskapsnivån i klassen varierar. Nästan alla skidanläggningar har nybörjarbackar för de oerfarna och brantare backar för de elever som vill ha tuffare utmaningar. Liftkort kostar, men genom att tjäna pengar till klassresan ihop med DelikatessKungen blir kostnaden överkomlig.

Skidåkning mitt i stan

Det är en vanföreställning att utförsåkning bara finns i fjällen och alperna, att man måste åka till Riksgränsen eller åtminstone till Sälen eller Åre för att hitta snö. Med hjälp av snökanoner och vanligt vinterväder erbjuds skidåkning vartenda år på ett tiotal anläggningar i Stockholm. En av dem på gångavstånd från citykärnan, närmare bestämt i Hammarbybacken i södra Stockholm där fyra liftar tar er upp och lika många pister tar er ner igen. Strax söder om stan, i Huddinge kommun, finns Flottsbro, och ungefär lika långt norrut hittar ni Väsjöbacken i Sollentuna. På samtliga dessa kan ni hyra utrustning till de elever som saknar egen.

Pengar till skidutflykten

Pengar går det åt, även om ni har egna skidor och åker till en anläggning i Stockholmsområdet, där Storstockholms Lokaltrafik tar er hela vägen fram. Särskilt om ni inte nöjer er med en kort dagsutflykt utan vill göra en hel klassresa av skidäventyret kan ni känna behov av att tjäna pengar till klassen. Det är inte kul att behöva låta klasskassans storlek styra vad ni ska göra, och kanske bli tvungna att välja bort aktiviteter av ekonomiska skäl.

Därför kan ni göra ett försäljningssamarbete med DelikatessKungen som förresten har fler tips på äventyrliga klassresor för den skolklass som gillar när det kittlar i magen. DelikatessKungen står för delikatesserna, säljmaterialet och erfarenheten. Ni står för själva försäljningen och den gör ni där ni vill och när ni vill. Sälj till privatpersoner eller företag på er hemort eller starta försäljningskampanjer i sociala medier. Eftersom hela försäljningen är provisionsbaserad behöver ni inte sälja ett visst antal timmar eller ett visst antal produkter. Ni säljer så länge ni tycker att det är roligt och lönsamt.

Det lönar sig!

För lönsamt är det! Genom åren har tusentals skolklasser, idrottsklubbar och föreningar finansierat sina skidresor, skolresor, träningsläger och cuphelger med hjälp av delikatessförsäljning. Många grupper har inte bara gjort det en gång utan återkommit för att tjäna pengar till en resa till, när de märkte hur lätt och kul det var första gången.